Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi gözün aydın az kalmış
Aayy gelmiycrk o cizgi hic sandimdi
canim benim de ilk yaptıklarım boyle cıkmıstı yavas yavas koyulastı sonra adetin 13. gununde pik yaptı, teste aynı saatte devam et piki goreceksin insallah bi kac gune
Benim bugun 16. Gunumdeyim dedim gelmiycek kesin ya da ay sonunda gelicek pik
aynen hazırlıklı ol kuzu çift çizgi olduğu akşammı yoksa birgün öncesimi önemli ?
Asiri hazirlikliyim 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasi onemli yani 4 gun cok önemliymiş. Bana doktor oyle demisti aylar once

Eki Görüntüle 2565804

Bakin bakin hele yumurtama bakim az kalmis catliycakmis
Canim benim bu hafta insaAllah yakin pik yapması suan gelisiyorum diye sinyal vermis rahat ol en kisa zamanda pik olacak benimde hiccikmiyor sonra bir boyle oluyor sonra yine birkac gun silik sonra yine bunun gibi ama bundan biraz daha belirgin oluyor sonra da silik derken aniden pik oluyor istersen atiyim fikir edinmek istersen

Atardan sevinirim karsilastirmak icin iyi olur

Canim insallah olur stres yapma sen zaten gordugum kadariyla cokk pozitif birisin bizi bile ne kadar motive ettin simdi sira kendinde olacak insallahh
Stres yapmama gayretindeyim zaten canim benim ama kendimi motive etme yönünden sıfırım zor motive edebiliyorum insaAllah olur Rabbim hepimize hayırlısiyla nasip eder insaAllah, Allah razi olsun

Aayy gelmiycrk o cizgi hic sandimdi

Benim bugun 16. Gunumdeyim dedim gelmiycek kesin ya da ay sonunda gelicek pik

Asiri hazirlikliyim 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasi onemli yani 4 gun cok önemliymiş. Bana doktor oyle demisti aylar once

Eklentiler

• 20191216_173812.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 38
Merahabalrrr kızlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum dilerim Rabbim 2020 sonunda evlatlarımızı kucağımıza alırız

Çok ilginç ya tam sıfır da değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…