- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Silik artık bebegım bgn de yaptım kesın silik cıktı artık adeti bekleyecgm kuzumGelbemucizem canım nasıl cıkıyor lh testlerin suan?
Daha yok bir belirti bi hareketlilik bnde kuzumSelam güzel arkadaşlar nasılsınızbirkaç gündür varmı hayırlı bebek haberleri olan
Aayy gelmiycrk o cizgi hic sandimdiHadi gözün aydın az kalmış
Benim bugun 16. Gunumdeyim dedim gelmiycek kesin ya da ay sonunda gelicek pikcanim benim de ilk yaptıklarım boyle cıkmıstı yavas yavas koyulastı sonra adetin 13. gununde pik yaptı, teste aynı saatte devam et piki goreceksin insallah bi kac gune
Asiri hazirlikliyimaynen hazırlıklı ol kuzu çift çizgi olduğu akşammı yoksa birgün öncesimi önemli ?
Sabırla bekle canım olucak elbet
Canim benim bu hafta insaAllah yakin pik yapması suan gelisiyorum diye sinyal vermis rahat ol en kisa zamanda pik olacak benimde hiccikmiyor sonra bir boyle oluyor sonra yine birkac gun silik sonra yine bunun gibi ama bundan biraz daha belirgin oluyor sonra da silik derken aniden pik oluyor istersen atiyim fikir edinmek istersen
InsaAllah bebis gelir sağlıkla hayirlisiyla bal annesi öyle yapcaz 3, 4 guncukAyyy hadi insallah guzel guzel yapis kocanin yakasina 3-4 gun
Atardan sevinirim karsilastirmak icin iyi olurCanim benim bu hafta insaAllah yakin pik yapması suan gelisiyorum diye sinyal vermis rahat ol en kisa zamanda pik olacak benimde hiccikmiyor sonra bir boyle oluyor sonra yine birkac gun silik sonra yine bunun gibi ama bundan biraz daha belirgin oluyor sonra da silik derken aniden pik oluyor istersen atiyim fikir edinmek istersen
Ben de pik oluyor ya yumurtliyorum ama yumurtam kalitesi dusuk p yuzden de clife kullandim bu ay bakalimmmSabırla bekle canım olucak elbet
Stres yapmama gayretindeyim zaten canim benim ama kendimi motive etme yönünden sıfırım zor motive edebiliyorum insaAllah olur Rabbim hepimize hayırlısiyla nasip eder insaAllah, Allah razi olsunCanim insallah olur stres yapma sen zaten gordugum kadariyla cokk pozitif birisin bizi bile ne kadar motive ettin simdi sira kendinde olacak insallahh
Tamam simdi çekiyorum atıyorum canim benimAtardan sevinirim karsilastirmak icin iyi olur
Aayy gelmiycrk o cizgi hic sandimdi
Benim bugun 16. Gunumdeyim dedim gelmiycek kesin ya da ay sonunda gelicek pik
Asiri hazirlikliyim2 gun oncesi ve 2 gun sonrasi onemli yani 4 gun cok önemliymiş. Bana doktor oyle demisti aylar once
Merahabalrrr kızlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum dilerim Rabbim 2020 sonunda evlatlarımızı kucağımıza alırızGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Aralık
@bocek345 bat 15
@prensannesiii bat 15
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@LadyMorganas bat 20
@eylem91 bat 21
Gelbemucizem bat 22
@Yildem bat 24
@Venuseva bat 27
@Cokbilmis88 bat 27
@Zekta bat 28
@yavru kartal bat 29
@Mucize84 bat 29
@miyuuu bat 29
@BuddyninAnnesi bat 30
L Loriklorik bat 30
@papatya7203 bat 31
♠ Ocak ♠
N Nana Ana bat 1
@Antoryum123 bat 1
@cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 3
@UykucuPanda18 bat 9
@101Baloncuk bat 10
@rosebatum bat 10
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
Beklemekseni sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Karakarsu sat 6 Ka
@Angelsmamy sat 6 Ka
Benim bu ay ki böyle canim ama geçen ay ki senin gibiydi baya bir görememiştim 21'e kadar hep acikti sonradan koyu hal aldi ve 30 da pik olmustuAtardan sevinirim karsilastirmak icin iyi olur
İyiyim cicegim ne olsun topigimizde nöbet tutuyorumİyiyim kuzum sen nasılsınne var ne yok
Hadi hayırlısı olsun insallah bebegimSilik artık bebegım bgn de yaptım kesın silik cıktı artık adeti bekleyecgm kuzum
Amin canim benim Rabbim tez zamanda hepimize hayırlısiyla sağlıkla nasip etsin inşaAllahHadi insalllaaahhhh kuzum tutar bu seferRabbim daha,fazla aratmasin
Amin insallah cicegim aramıza hosgeldinMerahabalrrr kızlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum dilerim Rabbim 2020 sonunda evlatlarımızı kucağımıza alırız
Amin insaAllah tüm isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah canim Allah razı olsun ❤İnşallah allahım sanada nasip etsin canımm olur bu ay
Valla biz ovulasyon takip ederken esim benden daha istekliydi ben bikmistim artik bu cocuk olsun nolur halim kalmadi hergun hergun diyeInsaAllah bebis gelir sağlıkla hayirlisiyla bal annesi öyle yapcaz 3, 4 guncuk
Çok ilginç ya tam sıfır da değilVar cnm bugün kan verdim 1.20 çıktı sonucumyarın doktora göstericem bakalım söktürücü verir sanırım gecikmenin 10.günümdeyim ilk kez bu kadar çok gecikti normalde Bi kaç gün oynardı oda en çok yılda 2 kere falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?