Doktor kese yerleşmesi ilgili sorun yapıcaz sanırım kalkmucaksin dedi sadece sonra bi seyelr daha dedi de kanamam çok oldu ya yani eski ye gire çok oldu düştü sandım resmebCanim kanama nerdeymis kese ile ilgili miymis? Anlamadim da. Dikkat et canim kalkma 3 ay dinlen insaAllah bugunleri atlatacaksin ve fazla kafani yorma yordukça birseyler cikar rahatla biraz ne seni mutlu ediyorsa onlarla ugras
Yanlız söyle bi durum var ben zaten doğru düzgün kalmadım kiDoktor kese yerleşmesi ilgili sorun yapıcaz sanırım kalkmucaksin dedi sadece sonra bi seyelr daha dedi de kanamam çok oldu ya yani eski ye gire çok oldu düştü sandım resmeb
Ayy yok yok ciziyomus gibi yaptim sakaciktanÜstümümü cizdin
Doktorunu dinle kalkma ve kendinde bu konu üzerinde düşünüp kafani yorma canim benimDoktor daha önce riskim var dedi de kalkma demedi lavabo için kalk dedi full yat dedi kısaca
Canim aklina boyle seyler getirme sakin uyu dinlen ayaklarini kalkik sekilde uzan ve kafanda yorma boyle seylerYanlız söyle bi durum var ben zaten doğru düzgün kalmadım ki
Annem gelicem çok şükür zaten o gelse sorunum gidecek gibi hissediyorum morlaim sıfır resmebDoktorunu dinle kalkma ve kendinde bu konu üzerinde düşünüp kafani yorma canim benim
Yanlızım ya ondan aklımdan çıkmıyor evd birileri olunca iyi olurum belkiCanim aklina boyle seyler getirme sakin uyu dinlen ayaklarini kalkik sekilde uzan ve kafanda yorma boyle seyler
Sen benim üstümü cizdin nasıl sevebilirimSevmeli bi emoji istiyorum sev beni nana
Ne güzel annende geliyor moralin yuksek olsun lütfen bugünler icin nelerden geçtin o yüzden bebegine odaklan aklinda kotu seyleri at sen ne kadar sağlıklı düşünürsen vücudun o kadar mutluluk salgilicak boyle dusun ❤Annem gelicem çok şükür zaten o gelse sorunum gidecek gibi hissediyorum morlaim sıfır resmeb
Ben geceleri yoohhuummmValla bacim zor iss Allah kolaylik versin
Cizmedim cizmedim kuzenim yazmisss onuSen benim üstümü cizdin nasıl sevebilirim
Anlıyorum seni çünkü bende öyleyim yalniz insaAllah birsey olmucak Duam senle canim benimYanlızım ya ondan aklımdan çıkmıyor evd birileri olunca iyi olurum belki
Bunu gormek bile beni mutlu ediyorsa gebelik testinde neler olur nelerAynen canim o yüzden akisina birak cok yakin o gün o güne kadar dinlensin vücudun
Farkettim cok bulanık ama nedeenNiye okadar bulanık
Asil geceleri varsin uykusuz gecelerden sonra solugu burda alirsin uyumadanBen geceleri yoohhuummm
Değil mi bende oyle oluyorum insaAllah Rabbim hayirlisiyla sağlıkla bizede nasip edecek canimBunu gormek bile beni mutlu ediyorsa gebelik testinde neler olur neler
Valla kondum bile yok ya lojmanda kimse yok resmen tek başıma olmuyor aklımda sürekli aman bi şey olmasın düşün oturduğum zaman bile ağrı var bi seyboldu diyom hemenAnlıyorum seni çünkü bende öyleyim yalniz insaAllah birsey olmucak Duam senle canim benim❤
Kuzeninmi?Cizmedim cizmedim kuzenim yazmisss onu
Ben geceleri yoohhuummm
Seni cok iyi anlıyorum annen gelince yalnizliginda kalmicak insaAllah canım benim şuan uyu dinlen bol bol neler yapmayı seversende onlara odaklan degilse süreç zorlaşır o yüzden ne kadar sakin o kadar rahat geçecek ❤Valla kondum bile yok ya lojmanda kimse yok resmen tek başıma olmuyor aklımda sürekli aman bi şey olmasın düşün oturduğum zaman bile ağrı var bi seyboldu diyom hemen
Innsaalllahh kuzum ya cok olumlu konusuyorsun cok tatlisinDeğil mi bende oyle oluyorum insaAllah Rabbim hayirlisiyla sağlıkla bizede nasip edecek canim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?