- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Azcık uykucuyum daFark ettim zaten sesinin cikmamasindan
Geçmiş olsun C vitamini, ıhlamur başka da hamişlikte ne kullanılır ki acabaBugun grip olarak uyandimgribe ne iyi gelicek bisey deyin bana nolurrr valla kemiklerim agriyo gozlerim yaniyo burnum zaten saril saril akiyo
Hayırlısı cicegimbu ay pek sanmıyorum canım yumurtlama günüm geçti ama nasip yine de bakalım
O da normldr cnm. Hem gebelk hem de cocuk ev faln.Azcık uykucuyum dageç bile kalmıştım dün
Ayyy gecmis olsun cicegim yaaa sıcak tavuk suyu corba ic bol karabiber döküp hemen toparlıyorBugun grip olarak uyandimgribe ne iyi gelicek bisey deyin bana nolurrr valla kemiklerim agriyo gozlerim yaniyo burnum zaten saril saril akiyo
Ayy valla eve geldim calisicak halim yoktu sabah kalktim oyle bi terlemisim ki ustumdekileri sıksan 1 kilo eksilirim biraz dinlenip tavuk suyuna corba yapayim bariAyyy gecmis olsun cicegim yaaa sıcak tavuk suyu corba ic bol karabiber döküp hemen toparlıyor
Yaaa tesekkur ederim balim bende napcami sasirdimBol bol dinlen ve bol bol su tüket canim benim hamilesin ya ne desem yanlis olur diye sadece bunlari yapsan dahi gecer insaAllah oyle umuyorum ❤
İhlamur iciliyo mu kiGeçmiş olsun C vitamini, ıhlamur başka da hamişlikte ne kullanılır ki acabaçorba iç tavuklu falan iyi gelir
Ayaklarını sırtını koru kalın giyin cicegim dinlende yaparsın limonda sıkarsın icine güzelce oohhh sifa olsunAyy valla eve geldim calisicak halim yoktu sabah kalktim oyle bi terlemisim ki ustumdekileri sıksan 1 kilo eksilirim biraz dinlenip tavuk suyuna corba yapayim bari
Ayy insallah sifa olsun biran once cok zor vallaAyaklarını sırtını koru kalın giyin cicegim dinlende yaparsın limonda sıkarsın icine güzelce oohhh sifa olsun
Ay süper valla hadi hayırlısıSeellllllaaaammmmmsssssben sanirim bir gun sonra birakicam cunku yimirtliycam adetimin 17. Gunu bugun
Tamam canım bekliyorum sabirla.ben ilk kez ovu yapiyorum.meraktayim baya, bakalım hayırlısıcanım daha erken
sabırla denemeye devam et
Tez vakit geçsin insaAllah canim benim ❤Yaaa tesekkur ederim balim bende napcami sasirdim
Evet canım rahat olmaya çalışıyorum.merak da ediyorum.gecenn aylarda yum takvimine göre belirleyip o hafta 3 kere iliski oluyor birakiyorduum.smdi günü gorcem insallah.bakalim yanlış zamanlarda mı calismisizCanim benim sakin ol stres yaptıkça emin ol gecikecek ben ilk yaptığım ay ayni böyleydim neden olmuyor ne zaman su gün bugün derken stres oldum ve sonrasi geç gördüm ama bu ay rutindim çünkü alıştım olacagi gün zaten pik yapacaktı inan insan rahatken daha çabuk sonuç aliyor kanimca insaAllah sende tez vakit göreceksin onun silik cikmasina aldirma bir anda renk alir zaten o yuzden bosuna strese girme ❤
Canım macun yumurta kalitesini artırıyor yumurtlama nın geç olması çok normal ayrıca 10. gün daha ne kiiiibenim 10. gün adetin hala silik çıkıyor.macundan da kustum artık
Ama gecti adetten ciktiktan 3.gun yapılıyormuş
Olsun kuzucum yaz sen hep taşı üstündeAma gecti adetten ciktiktan 3.gun yapılıyormuş
Canım hakkında hayırlısı olsun vardır Rabb'imin bı bildiği dualarımdasinKızlar ben geldim kaç gündr yokum kendşme gelemiyorum bir türlü yazamıyorum gireym diyorm girmye yüreğim kalmıyor bana burda dua edenler yardm edenlere hepsne Allah razı olsun diyorm Allahım sizide bekletmsn inşaAllah ben haber vermeye geldim çarşamba günü ameliyat olcam dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?