Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inşallah bu ay mucizeni getirir kuzum sana macun
ay insallah ya sabah sol tarafimda igne batmasi gibi ince bir kac tane agri girip cikti. Degerlendirdim asla kacmaz
Gece uyumuşum yaaa iyi erkencisin sen de desene
bebektendir
Kuzular bu macunu hangi siteden temin ediyorsunuz
Bir de tadı çok mu kötü
kotu degil aslinda odun gibi tadi clife macun instagram sayfasi var ordan iletisime gecebilirsin .
Ay süper valla hadi hayırlısı
hadi hayorlisi

Evet canım rahat olmaya çalışıyorum.merak da ediyorum.gecenn aylarda yum takvimine göre belirleyip o hafta 3 kere iliski oluyor birakiyorduum.smdi günü gorcem insallah.bakalim yanlış zamanlarda mı calismisiz
Anlıyorum seni canim benim bende ilk yaptığımda ayni böyleydim ama böyle oldukca gelmicek sanip stres oluyorsun ama emin ol Allah'ın izniyle gelecek o yüzden sakin kal insaAllah yakin zamanda olur ve Rabbim Ol der ve Olur ❤

Canim benim belki gec yumurtlama yaşamış olabilirsin. Önceden göğüs hassasiyetin oluyor muydu hani adet öncesi sendromu gibi benim mesela yumurtam catladigi gun göğüs hassasiyetim başlıyor belki seninde böyle bir durum olabilir yada hiç göğüs hassasiyeti yasamissan gec dollenmede olabilir eger yumurta takibi yaptiysan biliyorsundur ama yapmadıysan dediğim gibi birkac ihtimal mevcut o yüzden bence bugunleri degerlendir

Tutar tutar sen elinden geleni yappp
Macun kullandim bu gune kadar ovulasyon takip ettim ve de Allah kabil etsin 1 hafta boyunca hergun 7 kere yusuf suresi okuduk annemle bugun bitti cok sukur . Vesile olur insallah bunlar bu ayelimden geleni yaptim bu ay gerisi takdiri ilahi

Macun kullandim bu gune kadar ovulasyon takip ettim ve de Allah kabil etsin 1 hafta boyunca hergun 7 kere yusuf suresi okuduk annemle bugun bitti cok sukur . Vesile olur insallah bunlar bu ayelimden geleni yaptim bu ay gerisi takdiri ilahi
Ay inşallah canım sen elinden geleni yapmışsın duanıda etmişsin Gerisi allaha kalmış artık inşallah güzel sonuclanır bu ay

Okudun mu hergün yedi kere ya maşallah maşallah

Herkese selam adetime 10 gün kaldı (inşallah gelmez:) sol kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var hayırlara çıksın Çoook amin
Sizde durumlar nasıl acaba adet öncesi ağrı mı bunlar vee en erken ne zaman kan testi yaptırayım sizce ?

GÜNCEL BAT VE SATLARINIZI ALAYIM HANIMLAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…