- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ooo süperrr
Evde su an okeyde taş diziyoeUtanma romeom senin romeon evde degilmi yaaa
Aynen benim hamile kaldıgım ay T böyleydi yumurtanın kalitesini gösteriyor bence güzel sonuclanıcak inşallahVallaha mi ay hadi hayirlisi olsun herseyin aonu bebekle bitsinvallahaaa ben se sasiridim bi an hamile sandim kendimi . Cunku t c den koyu olunca hamile olunuuor ya
Evdeki mercimegi fırına verdimi acabaaaEvde su an okeyde taş diziyoe
Gercekten mi yaaaaa insalllahhhhh vallaaha heyecanlaniyorumAynen benim hamile kaldıgım ay T böyleydi yumurtanın kalitesini gösteriyor bence güzel sonuclanıcak inşallah
Bıraktır oyunusu an tam da esime karsi boyleyim
Ne bilsin o askerde asciydi ama daha mercimegi firina veremiyorEvdeki mercimegi fırına verdimi acabaaa
MaşAllah rasgelsin insAllah
Hergün yani pik gördüğün gün ve sonraki 3 gün değerlendiriliyorcanım peki pikten sonra her gün mü olacak.2 günde bir mi.spermler her gün olunca güçlü olmazsa?
Hmm bakarız artık benimkinin keyfine göre.Canım, ben iki günde bir yapmıştım tutmadı. Bu sefer hergün yaptım bakalım.Sende hergün dene bence.
Aaa çok iyi o zaman başlayabilirimAbdest alabildigin sürece okuyabilirsin diye biliyorum ama bi kurali daha varmis tutarsa eger 7 yil boyunca 1 gun 7 kisiye sadaka veriyormussun
'lik gördüğün gün yumurtlama günü mü oluyor acepHergün yani pik gördüğün gün ve sonraki 3 gün değerlendiriliyor
Ondan ufak lorikler gelemiyor halenNe bilsin o askerde asciydi ama daha mercimegi firina veremiyor
pik diyecektim'lik gördüğün gün yumurtlama günü mü oluyor acep
Insallahhhh insallllaaahhhMaşAllah rasgelsin insAllah
Ya kızlar o testlerden bende almıştım ama benimkilerin paket üzerinde bı gebenin günlüğü yazmıyordu niye kinedense şimdi aklıma geldi
Aynennn inşallah ama kafan rahat olsun stres yapmadan olsun anı yaşa ben öyle yaptıydımGercekten mi yaaaaa insalllahhhhh vallaaha heyecanlaniyorum
Hahaha ben de çocuk düşünmeye basladigimizdan beri öyleyimsu an tam da esime karsi boyleyim
Evet yani 24 saat içinde yumurta çatlıcak demek oluyor o yuzden üste üste ilişki öneriliyor'lik gördüğün gün yumurtlama günü mü oluyor acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?