Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlısı olsun canım benim

BerraAksa_K güzelimm çok çok başarılı geçecek Allah'ın izniyle. Ve bebeğini kucağına aldığın zaman ben senin kahraman annenim seni kolay bulmadım sadece dokuz ay taşımadım ne cefalar çektim diyeceksin. O da annecim benim için neler neler yaşamış gazsız uyku düzeni mükemmel bir bebiş olayım diyecek bak gör

ammiiinn insalllaaaaahhhh bakalim

tek degildim annemle okuduk ben 4 tane okudum annem de 3 tane okudu her gun bugun bitti teslim ettik
Ay muhteşem ya maşallah size Bunu bi ay içinde yedi gün arka arkaya yapsak oluyor mu yoksa hemen adet bitimi mi başlanıyordu?

İyiyim teşekkür ederim. Yoğunluk yorgunluk ara ara açıp okuyabiliyorum msjları ama cevap yazmaya pek bir fırsatım olmuyor. Ama hep dualarımdasınız hiç unutmuyorum sizi yazamasamda kalbim sizinle
Sen bitanesin balam allah razı olsun duaların kabul olsun cok iyi bak kendine bebegimmmm

Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin

Ay muhteşem ya maşallah size Bunu bi ay içinde yedi gün arka arkaya yapsak oluyor mu yoksa hemen adet bitimi mi başlanıyordu?
Abdest alabildigin sürece okuyabilirsin diye biliyorum ama bi kurali daha varmis tutarsa eger 7 yil boyunca 1 gun 7 kisiye sadaka veriyormussun

Benimde aynı böyleydi Ben macunu iki kez kullandım sadece. Sen pik olana kadar kullandın sanırım. Bu ay çoğu kişi T’yi kopkoyu gördü, hayırlara inşallah kız.
Vallaha mi ay hadi hayirlisi olsun herseyin aonu bebekle bitsin vallahaaa ben se sasiridim bi an hamile sandim kendimi . Cunku t c den koyu olunca hamile olunuuor ya

Bende bugün ebru hanımdan sipariş verdim bu testlerden kutunun içeirğinde yazıyomu nasıl kullanıldığı
Yok kuzum yazmiyor . Kendisine sorup da ogrenebilirsin
Ay gerçekmi kızzzz oylemi oluyo hadi inşallah
Aayyy bilmiyorum
Canimm sabret teste devam et piki goreceksin demistim bak gordun, T cizgin de baya koyu cikmis masallah benimki de ayni boyle cikmisti simdi bugun ve arkasindaki 3 gunu guzelce degerlendir hayirlisi olsun insallah
Hadi bakalim belim kiriliyor zaten bugun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…