İyiyim teşekkür ederim. Yoğunluk yorgunluk ara ara açıp okuyabiliyorum msjları ama cevap yazmaya pek bir fırsatım olmuyor. Ama hep dualarımdasınız hiç unutmuyorum sizi yazamasamda kalbim sizinleİnsallah kayıplarda olan melegimmmmm nasılsın yaaa iyimisinnnn
Hayırlısı olsun canım benimİyi akşamlar kızlar. Doktora gittim bugün muayene etti tarlusal verdi. Kan testi 1.2 çıkmasının Bi sebebi var mı dedi 5 e kadar negatif ha sıfırlı ha 1 fark etmez dedi. Rahim filminde aldığım ilaç gecikme sebbebiymiş. @Nana2222 sende içmiştim sanırım bu ilacı bitince kaç gün sonra gelmişti adetin bide yoğun mu gelmişti
CİCEKLERİM
YARIN @BerraAksa_K CİCEGİMİZİN AMELİYAT GÜNÜ.
TÜPLERİ BAGLANACAK
İYİLESME SÜRECİ GECTİKTEN SONRA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
AMELİYATTAKİ DURUMA GÖRE TÜPLERİNİN BAGLANMAMA İHTİMALİDE VARMIS.
BURADAN KENDİSİNE CABUK VAKİTTE ANNE OLABİLMESİ İCİN EN HAYIRLI BİR SEKİLDE SİFA BULMASI ADINA DUA EDEBİLİRMİYİZ?
Kuzumun dualarımıza ihtiyacı var
Simdiden hepinizden Allah razı olsun
Ay muhteşem ya maşallah sizeammiiinn insalllaaaaahhhh bakalim
tek degildim annemle okuduk ben 4 tane okudum annem de 3 tane okudu her gun bugun bitti teslim ettik
Sen bitanesin balam allah razı olsun duaların kabul olsun cok iyi bak kendine bebegimmmmİyiyim teşekkür ederim. Yoğunluk yorgunluk ara ara açıp okuyabiliyorum msjları ama cevap yazmaya pek bir fırsatım olmuyor. Ama hep dualarımdasınız hiç unutmuyorum sizi yazamasamda kalbim sizinle
Allah yardımcın olsun, acil şifalar versinCİCEKLERİM
YARIN @BerraAksa_K CİCEGİMİZİN AMELİYAT GÜNÜ.
TÜPLERİ BAGLANACAK
İYİLESME SÜRECİ GECTİKTEN SONRA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
AMELİYATTAKİ DURUMA GÖRE TÜPLERİNİN BAGLANMAMA İHTİMALİDE VARMIS.
BURADAN KENDİSİNE CABUK VAKİTTE ANNE OLABİLMESİ İCİN EN HAYIRLI BİR SEKİLDE SİFA BULMASI ADINA DUA EDEBİLİRMİYİZ?
Kuzumun dualarımıza ihtiyacı var
Simdiden hepinizden Allah razı olsun
Abdest alabildigin sürece okuyabilirsin diye biliyorum ama bi kurali daha varmis tutarsa eger 7 yil boyunca 1 gun 7 kisiye sadaka veriyormussunAy muhteşem ya maşallah sizeBunu bi ay içinde yedi gün arka arkaya yapsak oluyor mu yoksa hemen adet bitimi mi başlanıyordu?
İctim kuzum doktora da gittim hamilesin ilac veremem dedi geldim eveDaha beteri olmasın cicegim ictinmi corbanı
Geliyoooooorrr
Vallaha mi ay hadi hayirlisi olsun herseyin aonu bebekle bitsinBenimde aynı böyleydiBen macunu iki kez kullandım sadece. Sen pik olana kadar kullandın sanırım. Bu ay çoğu kişi T’yi kopkoyu gördü, hayırlara inşallah kız.
Bende bugün ebru hanımdan sipariş verdim bu testlerden kutunun içeirğinde yazıyomu nasıl kullanıldığı
Ay gerçekmi kızzzz oylemi oluyo hadi inşallahGeliyor mu ki
Canimm sabret teste devam et piki goreceksin demistim bak gordun, T cizgin de baya koyu cikmis masallah benimki de ayni boyle cikmisti simdi bugun ve arkasindaki 3 gunu guzelce degerlendir hayirlisi olsun insallah
Canim kendisinin instagram sayfasindaki gonderilerinde ve youtube videolarinda testin nasi kullanildigi var detayli bi sekildeBende bugün ebru hanımdan sipariş verdim bu testlerden kutunun içeirğinde yazıyomu nasıl kullanıldığı
Yok kuzum yazmiyor . Kendisine sorup da ogrenebilirsinBende bugün ebru hanımdan sipariş verdim bu testlerden kutunun içeirğinde yazıyomu nasıl kullanıldığı
Aayyy bilmiyorumAy gerçekmi kızzzz oylemi oluyo hadi inşallah
Hadi bakalim belim kiriliyor zaten bugunCanimm sabret teste devam et piki goreceksin demistim bak gordun, T cizgin de baya koyu cikmis masallah benimki de ayni boyle cikmisti simdi bugun ve arkasindaki 3 gunu guzelce degerlendir hayirlisi olsun insallah
Hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?