Onlar banyo yapabildiklerine dua etsinnefes almamis hic ayy esim diyordu banyoda sira gelmiyordu bize diye eskiden
Zatiiinnn pyleHemde ne kadarrrr güzell olurrrrridiiii
Bakalım deneyeyim bi şansimiSen yinede pi görene kadar 2 günde bir olsun ilişki pik görünce hergün olsun
VallahaOnlar banyo yapabildiklerine dua etsin
Aman bürütüs gidemmi benZatiiinnn pyleaayyy delirdim su an
Sen de mi bürütusAman bürütüs gidemmi ben
İlişki olsun zaten de normalmiş gibi yaşayın canısıAptal gibi bi de soyledim esime olmasi lazim diye
Tamam canımBakalım deneyeyim bi şansimi
Kaynanan banyo kapılarında bekleyecek simdi tühSen de mi bürütus❤❤♥tam da bugun de kuran bittii sansima bak ne sansliyim bu ay
InsaAllah bebistendir de ondan kaynaklaniyordur canim benim bencede kan ver ki rahatla ona göre yol çizersin suan kafan strese neden oluyor insaAllah bebistiröncelikle cvp yazdığın için çok teşekkür ederim ben şehir dışındaydım eşim yanımda değildi regl tarihime 1 hafta kala döndüm evime . benim yumurtlama döneminde göğüs hassasiyetim olmuyor yani ne zaman yumurtladığımı bile anlamıyorum regl geleceği günler ağrır göğsüm 5 gündür ağrıyor ortalama 10 gündür regl ağrısı var bu gün idrar testi negatif çıktı sizce kan vereyim mi
Bana es geçmişler demekInsallahhhh insallllaaahhh♥♥
Ama kutunun ustune yapistirmis bir gebenin gunlugu doye altinda baska marka yaziyor
Tadini cikarakİlişki olsun zaten de normalmiş gibi yaşayın canısı
UnutmuşlarBana es geçmişler demekhiç bı yerde yazmıyordu
Canim konu disi ama Istanbul da mi yaşıyorsun? Ismin güli mi ?öncelikle cvp yazdığın için çok teşekkür ederim ben şehir dışındaydım eşim yanımda değildi regl tarihime 1 hafta kala döndüm evime . benim yumurtlama döneminde göğüs hassasiyetim olmuyor yani ne zaman yumurtladığımı bile anlamıyorum regl geleceği günler ağrır göğsüm 5 gündür ağrıyor ortalama 10 gündür regl ağrısı var bu gün idrar testi negatif çıktı sizce kan vereyim mi
Uyarın vakitlice girsin erkenden uyusun pamıkları kulaklara tıkasın yatarken su icmesinbunun icin
Uyarın vakitlice girsin erkenden uyusun pamıkları kulaklara tıkasın yatarken su icmesin
Aynen canim benim insaAllah hayırlısıyla sonuçlanırInsallah ballliimmm insallahhhh .elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?