AminnnnGÜNCEL BAT VE SATLARINIZI ALAYIM HANIMLAR
Geciyor takmazsam hissetmiyorum takarsam hep baskı hissediyorumKızlar yumurtlamadan sonra kasık ağrınız devam ediyomu yoksa geçiyomu
Ekledim cicegimAminnnnBat 14 ocak
Kız cidden hiç takmıyorum 2-3 gündür yoğunum ben biraz kisttende korkuyorum endişe ediyorumGeciyor takmazsam hissetmiyorum takarsam hep baskı hissediyorum
Korkma cicegim macununda etkisi olabilir bekleyecez mecburKız cidden hiç takmıyorum 2-3 gündür yoğunum ben biraz kisttende korkuyorum endişe ediyorum
Belinize kuvvet iyi uykularIyi gecleer kizlar ben uyumaya gidem en iyisi
Tek endişem bu.. hamileliğede asla yoramam hem daha çok erken hemde geçen ay yaşamadığım belirti kalmadı valla ben belirtilerede artık asla inanmamKorkma cicegim macununda etkisi olabilir bekleyecez mecbur
İyi geceler kuzumIyi gecleer kizlar ben uyumaya gidem en iyisi
Benim etmişti canım tek taraflıKızlar yumurtlamadan sonra kasık ağrınız devam ediyomu yoksa geçiyomu
Haha git git seeenIyi gecleer kizlar ben uyumaya gidem en iyisi
Canım valla benim yumurtlamadan itibaren sürkli sol kasık ağrıdı sandımki tekrar yumurtluyorum hiç geçmedi düşün inş bebiş yerleşiyodurTek endişem bu.. hamileliğede asla yoramam hem daha çok erken hemde geçen ay yaşamadığım belirti kalmadı valla ben belirtilerede artık asla inanmam
Bencede canım belirtiler beynimizin bizlere oyunu yaaa bende inanmıyorum her belirtiyi ögrendigimiz icin hepsini yasıyoruzmübarekTek endişem bu.. hamileliğede asla yoramam hem daha çok erken hemde geçen ay yaşamadığım belirti kalmadı valla ben belirtilerede artık asla inanmam
Aklı burada nanada kaldı gidemiyorHaha git git seeen
Kocam uyuduAklı burada nanada kaldı gidemiyor
Kocası okeyi bırakamadı galibe
Haha aynen bırakamadıAklı burada nanada kaldı gidemiyor
Kocası okeyi bırakamadı galibe
Haha aynen bırakamadı
Kocam uyudu
Oy benm canmn canlarıBerraAksa_K güzelimm çok çok başarılı geçecek Allah'ın izniyle. Ve bebeğini kucağına aldığın zaman ben senin kahraman annenim seni kolay bulmadım sadece dokuz ay taşımadım ne cefalar çektim diyeceksin. O da annecim benim için neler neler yaşamış gazsız uyku düzeni mükemmel bir bebiş olayım diyecek bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?