Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek endişem bu.. hamileliğede asla yoramam hem daha çok erken hemde geçen ay yaşamadığım belirti kalmadı valla ben belirtilerede artık asla inanmam
Canım valla benim yumurtlamadan itibaren sürkli sol kasık ağrıdı sandımki tekrar yumurtluyorum hiç geçmedi düşün inş bebiş yerleşiyodur

Tek endişem bu.. hamileliğede asla yoramam hem daha çok erken hemde geçen ay yaşamadığım belirti kalmadı valla ben belirtilerede artık asla inanmam
Bencede canım belirtiler beynimizin bizlere oyunu yaaa bende inanmıyorum her belirtiyi ögrendigimiz icin hepsini yasıyoruzmübarek

Oy benm canmn canları yemin ederm öyle mutlu ettiniz ki şuan ameliyat olcam sabah son toparlamalarmı yapacm saat 09.00 da en geç ordaydm ve tahliller olduktan sonra giriyorm ameliyata bi bakaym dedim benm göz bebekler E Aynende öyle be kuzmm eğer ki Rabbimden gelirse o mucizem tamda senin dediklerini dicem güzelm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…