Amin canim benim ❤İnşaAllahh kuzm yaaa İnşaAllahh Dilerm ettiğiniz her duaa sizede şifa olsnn ❤
Kaçtı canım 2 gün önce ki sonuçEki Görüntüle 2566452 kizlar dün tahlil vermiştim bugün cikti sonuclar
İyiye işaret ben diyim benimde deli gibi kasıgım ağrımıstı yumurtan iyi büyüdü demekkiBenim hic boylr agrimazdi yum gunlerimde
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah guzelliklere hayırlara vesile olsun.Aminnnnnnnnn canlarım benm valla beklyormmm aç susuz baklm Rabbim ne dicek Rabbime dua ettim hangisi hayrlıymş ameliyattan sonra bilcz Hakkmzda hayrlı olan olsnn benm gbi şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim şifa versn zalime düşürmesinnn saat 14.00 da alacaklar inşallah duanızda untmayn İSMİM zehra aa
Evet vardiHımm c life diyorsun evet bakmıştım görmüştüm canım ama aramızda bizzat onu kullanıp hamile kalan varmı topikte acaba
Hadi insallah,ayaktayken benimle gidip geliyor agrisiİyiye işaret ben diyim benimde deli gibi kasıgım ağrımıstı yumurtan iyi büyüdü demekki
Ups, pardon bilseydim sormazdım
3 gun önce 62ydi cnmKaçtı canım 2 gün önce ki sonuç
Boşver iyidir değerlendirmeye devamm
Gayet iyi sonucun canım inşallah böyle devam eder3 gun önce 62ydi cnm
süpersin kuzummm inşallah güzel olacak bu aySabah degerlendirdik.
canımm çok sevindim güzel hayırlı günlerde sağlıkla büyüsün annesiEki Görüntüle 2566452 kizlar dün tahlil vermiştim bugün cikti sonuclar
Inş cnm darısı keseyi gormeyeGayet iyi sonucun canım inşallah böyle devam eder
Etmemmi kuzum yaa hep dilimde isteyen herkese nasip olsun inscanımm çok sevindim güzel hayırlı günlerde sağlıkla büyüsün annesi
bizlere de dua et kuzum
Kuzum onemli degilUps, pardon bilseydim sormazdım
Simdi de yaptim t hafif silinmis dunkine gorrBoşver iyidir değerlendirmeye devamm
Insallahhhh insalllah insallahhh❤❤süpersin kuzummm inşallah güzel olacak bu ay
İnşallah canımmmInş cnm darısı keseyi gormeye
Çatlıyor o zaman yumurtan canımKuzum onemli degilgozden kacabiliyor
Simdi de yaptim t hafif silinmis dunkine gorr
Insallahhhh insalllah insallahhh❤❤
Dualarım seninle cicegim insallah mutlu ayrılacaz buralardan hep birlikteSen ne yüreği güzel insansın Güzelmm Rabbim senin gönlün güzelliğini herkese nasip etsnsen benm herseymsn dua eden herkese Allah bin kere Razı olsun canmmm bnm ❤
Çatlıyor o zaman yumurtan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?