InsaAllah canim benim ❤Ayy inşallah cnm Allah im duysun sesını gulum
Sabah degerlendirdik.dünü değerlendirebildinmi kuzum peki?
InsaAllah hayirlisiyla sağlıkla ilerlesin canim benim Rabbim senide meleginide korusun ❤Eki Görüntüle 2566452 kizlar dün tahlil vermiştim bugün cikti sonuclar
Benim hic boylr agrimazdi yum gunlerimdeYumurtlamadandır o bence öyle şeyler yaşanabiliyormış
Allah razı olsun cnm cumlemize nasip etsin insInsaAllah hayirlisiyla sağlıkla ilerlesin canim benim Rabbim senide meleginide korusun ❤
Çok sağol cnm ins seninde guzelhaberlerini alırız benimki de macun bebegiMasalllah ya kat kat artsin
Amin insaAllah canim benim ❤Allah razı olsun cnm cumlemize nasip etsin ins
Bu ay benimde kafam agridi yumurtlama gününde canimBenim hic boylr agrimazdi yum gunlerimde
estafurulah sorun değil eşimin adı erkan ben değilim malesefBenim üniversiteden arkadasim vardi güli adinda sizinde hesap adiniz onla ayni onun adıda soyadida güli erkan di o acidan sordum o falan mi ki diye kusura bakmayin
Evet soylemistinÇok sağol cnm ins seninde guzelhaberlerini alırız benimki de macun bebegi
Benim hala agriyor kasigim bugun de misafirim varBu ay benimde kafam agridi yumurtlama gününde canim
İnşaAllahh kuzm yaaa İnşaAllahh Dilerm ettiğiniz her duaa sizede şifa olsnnAmin canim benim hayirlisiyla atlatirsin inşaAllah Rabbim büyük inşaAllah ameliyattan sonra kalbindeki tüm güzellikleri yaşarsın ❤
Aminnnnnnnnn canm bnmAynen canım herşeyde vardır bir hayır inşallah en hayırlısı olur hakkında. Ederim merak etme canım allah yardımcın olsun
Lorik canım, ne macunu? Faydaları neler acaba?Evet soylemistinyakinda macun bebeklero diye topik acicam bi tutursam bu ay
Clife diye bir macun kadinsal sorunlarla ilgili birebirmis. Instagram sayfasından incelemeni tavsiye ederim cocuksahibi olan bir cok kadin var bu macun vesilesi ileLorik canım, ne macunu? Faydaları neler acaba?
Hımm c life diyorsun evet bakmıştım görmüştüm canım ama aramızda bizzat onu kullanıp hamile kalan varmı topikte acabaClife diye bir macun kadinsal sorunlarla ilgili birebirmis. Instagram sayfasından incelemeni tavsiye ederim cocuksahibi olan bir cok kadin var bu macun vesilesi ile
Tamam canim kusura bakma ilk aklima o geldi soruyum dedimestafurulah sorun değil eşimin adı erkan ben değilim malesef
InsaAllah iyiye isarettir ama gebe günlüğünde ki kadin diyordu yum gününü değerlendirdiğimiz icin olabilirmisBenim hala agriyor kasigim bugun de misafirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?