- 22 Ağustos 2019
- 19
- 3
- 16
- 30
Amin insallah balam hepimize sifa olsungünaydın ballarımmmm
nanam iyi yaparsın çünkü macun çok katı
bende yerken az bal koyuyorum kaşığa öyle yiyorum
bu kadar katı olmasına da şaşırdım ama sordum normal demişti
sende eline ulaşınca bi bak bakalım nasıl
şifa olsun inşallah kzummm
Regl baslayinca basliyorduk yumurtlamaya kadarAmin insallah balam hepimize sifa olsunregl bitince baslıyorduk degilmi cicegim iki gün oldu siparis vereli hala gelmedi
Çatlamışş bugün ve 2 gün daha değerlendir
çatlamışşşş 24 saat içinde elveda diyecek bnol değerlendir
Bos dyrmak yokÇatlamışş bugün ve 2 gün daha değerlendir
bende 2.günü başlayabildim siparişim o gün gelebildi kuzumAmin insallah balam hepimize sifa olsunregl bitince baslıyorduk degilmi cicegim iki gün oldu siparis vereli hala gelmedi
Geceye kadar durur mukiçatlamışşşş 24 saat içinde elveda diyecek bnol değerlendir
Cok güzel ilerlemis bebegim masallah alabilirim artık satınıEki Görüntüle 2566452 kizlar dün tahlil vermiştim bugün cikti sonuclar
Yapıcak birşey yok az daha dayansın sonra rahatBos dyrmak yokben durmam da koca yorgun olunca
Prof doc dr lorik lorikoClife diye bir macun kadinsal sorunlarla ilgili birebirmis. Instagram sayfasından incelemeni tavsiye ederim cocuksahibi olan bir cok kadin var bu macun vesilesi ile
Bu sabaha karsıda mutlaka degerlendirin catlamıs
Öylemiydi tamam balamRegl baslayinca basliyorduk yumurtlamaya kadar
Bos dyrmak yokben durmam da koca yorgun olunca
regl 1inde bekliyorum canım gelince baslanacakmıs yabende 2.günü başlayabildim siparişim o gün gelebildi kuzum
gelir gelmez hemen başla aç karnına
Ballı süt içilebilir hatta doktor bana 1 çay kaşığı tereyağ katarak ecebilirsin demişti.Yinede içmiyorum şuan ben
Öylemiydi tamam balam
durur durur 24-36 saat arası yaşıyormuşGeceye kadar durur muki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?