- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şükür bugünume diyeyim canım idare ediyorum pek halim olmuyor gelemiyorum sohbeteİyiyiz cicegim sen nasılsın görünmüyorsun muhabbetini özledik![]()
Bugün muydu ameliyat canımBerraAksa_K aklım dualarım sende cicegim insallah güzel haberler verirsin insallah mutlu olacagın sonuclarla kalkarsın o ameliyat masasından
![]()
Ama tek zor olur bir iki kisi daha bul ama niyetini et once❤
allah kabul etsin insalllllaahhh
![]()
Kuzum sen nasıl niyet ettin?Ama tek zor olur bir iki kisi daha bul ama niyetini et once❤
allah kabul etsin insalllllaahhh
![]()
Evet kuzum bugündü 2de alacaklar beni yazmıs en son insallah basarılı gecmistir hayrına olaylarla cıkar oradanBugün muydu ameliyat canımRabb'im yardımcısı olsun insAllah
Görüyorum seni arada girip rahatsızlıklarını yazıp cıkıyorsunBende şükür bugünume diyeyim canım idare ediyorum pek halim olmuyor gelemiyorum sohbeteaklım sizde ama işte
![]()
Allah kabul etsin bebegimKuzum sen nasıl niyet ettin?
Annem ben eşim okuyoruz bakalım birinci gün Tamamİnşallah canımm İnşallah
❤
Kuzumm güzel haberler var mı bize nasılsın?Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm suam hastaneye geldm kanım felan alındı beklyorm 2 gbi ameliyat
Sağ ol çiçeğimmmAllah kabul etsin bebegim![]()
Amin canım insAllahEvet kuzum bugündü 2de alacaklar beni yazmıs en son insallah basarılı gecmistir hayrına olaylarla cıkar oradan
Görüyorum seni arada girip rahatsızlıklarını yazıp cıkıyorsunilkinde böyle zorlanmısmıydın gülüm
Amin insallah canımAmin canım insAllah
Vala hatırlamıyorum ki çok ama halsizlik kızımda da olmuştu şikayet değil Rabb'imin gücüne gitmesin tabi ama sizlere kolay sağlıklı hamilelikler nasip etsin insAllahzor gerçekten mutfağımdan soğudum resmen kapısının önünden geçerken suratım bozuluyor
![]()
Hahhha haklsn demin soruyorum akşama ne yicez diye eşime bakarız diyorAmin insallah canımTahmin edebiliyorum
girme sen mutfaga zaten ne isin varki orada esin hazırlasın yemekleri geceden
![]()
![]()
![]()
İyiyiz canım sen nasılsınnnnHayırlı akşamlar kızlar
Nasılsınız MaşAllah şu sıra baya bol muhabbet var yetisemiom![]()
nanammm canımmmİnsallah tutunur diyelim ozamanSenin nanam diyen agzını
❤❤❤❤❤❤❤
Ya evet benimde hiç yemek yapasım yok bulantılar başladıHahhha haklsn demin soruyorum akşama ne yicez diye eşime bakarız diyorumudum 2. Trimiserden yana
sen nasılsın bklm bat ne zmn takip ediyor musun
bende çok şükür diyeyimİyiyiz canım sen nasılsınnnn![]()
yaaa bende özledim vala sizle sohbet etmeyi daha sık uğramaya çalışcam insAllahözledik seni kuzumFit mutlu anne
Allah kolaylık versin canım vala zor geçer insAllahYa evet benimde hiç yemek yapasım yok bulantılar başladı![]()
Koltukta battaniyeyle oturdum akşam yemeği bilinmezligiyle bogusuyorum kuzum sen nassın noruyonIi aksmlr gencler nörüonuz nassınız![]()
napiyim kuzumbende çok şükür diyeyimbaşladı mi bulantılar bklm
yaaa bende özledim vala sizle sohbet etmeyi daha sık uğramaya çalışcam insAllahnasılsın cnm napiosun