Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün muydu ameliyat canım 🤲 Rabb'im yardımcısı olsun insAllah
Evet kuzum bugündü 2de alacaklar beni yazmıs en son insallah basarılı gecmistir hayrına olaylarla cıkar oradan😇🤲
Bende şükür bugünume diyeyim canım idare ediyorum pek halim olmuyor gelemiyorum sohbete 🤗 aklım sizde ama işte 🤷😁
Görüyorum seni arada girip rahatsızlıklarını yazıp cıkıyorsun😀 ilkinde böyle zorlanmısmıydın gülüm

Evet kuzum bugündü 2de alacaklar beni yazmıs en son insallah basarılı gecmistir hayrına olaylarla cıkar oradan😇🤲

Görüyorum seni arada girip rahatsızlıklarını yazıp cıkıyorsun😀 ilkinde böyle zorlanmısmıydın gülüm
Amin canım insAllah 🤲

Vala hatırlamıyorum ki çok ama halsizlik kızımda da olmuştu şikayet değil Rabb'imin gücüne gitmesin tabi ama sizlere kolay sağlıklı hamilelikler nasip etsin insAllah 🤲 zor gerçekten mutfağımdan soğudum resmen kapısının önünden geçerken suratım bozuluyor:D

Amin canım insAllah 🤲

Vala hatırlamıyorum ki çok ama halsizlik kızımda da olmuştu şikayet değil Rabb'imin gücüne gitmesin tabi ama sizlere kolay sağlıklı hamilelikler nasip etsin insAllah 🤲 zor gerçekten mutfağımdan soğudum resmen kapısının önünden geçerken suratım bozuluyor:KK70:
Amin insallah canım🤲 Tahmin edebiliyorum 🤣🤣 girme sen mutfaga zaten ne isin varki orada esin hazırlasın yemekleri geceden o_O :KK70: :KK70:

bende çok şükür diyeyim 🤗 başladı mi bulantılar bklm
yaaa bende özledim vala sizle sohbet etmeyi daha sık uğramaya çalışcam insAllah 🤲🤗 nasılsın cnm napiosun
napiyim kuzum
bu ay macun aldım adet olunca üzüldüm yine güzel değerlendirmiştik ama olmayınca olmuyor :
c life aldım hemen başladım
yumurtlamam haftaya
inşallah faydası olur kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X