Bunu kazenle görüşmek lagzim nanammÜcretsiz hediye yapsınlar artık prolugumu okadar emek veriyorum 50k da bir hediye bekliyorum yavrum kkdan![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu kazenle görüşmek lagzim nanammÜcretsiz hediye yapsınlar artık prolugumu okadar emek veriyorum 50k da bir hediye bekliyorum yavrum kkdan![]()
![]()
![]()
Kuzum allah kabul etsin insallah daha cabuk biter o sekildeKuzum sen nasıl niyet ettin?
Annem ben eşim okuyoruz bakalım birinci gün Tamamİnşallah canımm İnşallah
❤
Nanaya bir el uzat kazen mi diyeceksin kııızzzzzBunu kazenle görüşmek lagzim nanammyılbaşı hediyesi olarak dur ilham geldi gidip durum yapıp gelicem
![]()
![]()
Yapıcak birşey yok az daha dayansın sonra rahat![]()
Yaptim vallahaOna da enerji verici şeyler yedirÖzellikle kabak çekirdeği ve tatlı öneriyolar lorik. Yap eşine sende çeşit çeşit tatlı. Enerjisi düşmesin
![]()
Bugün ben hallettim artık yarına o düşünsünBakarız dediyse sen karısmada halletsingarii
Ben takip yapmadan gectim buayı kuzum bat ocak1de yinede icimde ufak umutlar var bastırmaya calısıyorum bakalım
Öyle canım kasınca saglıgıma kötülük ediyorum en güzeli bastan savmak sanırımBugün ben hallettim artık yarına o düşünsünhadi hyrlisi cnm en güzelini yapmışsın aslında vala hayrlis olaun
Ne ataması bekliyorsun canımYok yaa malesefkeske calissydim. Atamayi bekliorm
Niyetlendim lorikimm Allah kabul etsin dualarımızıKuzum allah kabul etsin insallah daha cabuk biter o sekilde❤ bebek niyetine kuzu
Aahh insallah gerisi Takdiri ilahiNiyetlendim lorikimm Allah kabul etsin dualarımızı![]()
Durumun nasil kuzzuuummm kendine gelebildin mi iyisindir insallahAminnnnnnnnn canm bnm 🖐 inşallah hayrlı haberle gelrm size ❤
Patates candiraynen bencede erken başla cnm ben bal çörek otu tarçın kürünü denedigm ay çok erken yumurtlma olmuştuhadi hyrlisi
aynen cnm insAllah
kalktım uzzzuuun zaman sonra bi ilk yaptım patates yemeği yaptım yanına salata turşu yoğurt insAllah yiyince kötü olmam
Ayyyy işten gelip yapmak çok daha zor cnm son dk golü olarak patates yemeği yaptm ben
Ogretmnlik icin.Ne ataması bekliyorsun canım
Hangi zehraZehradan ses cikmadi hicne durumda acaba
Hangi zehra
TeşekkürlerAmeliyata giren arkadaşın adı Zehra’ymış, kendi yazmıştı. BerraAksa’nın yani.
Berra aksa kizHangi zehra
Acaba ameliyatta cikti da telefondan uzak mi kaliyor bi sureBerra aksa kiz