Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
napiyim kuzum
bu ay macun aldım adet olunca üzüldüm yine güzel değerlendirmiştik ama olmayınca olmuyor :
c life aldım hemen başladım
yumurtlamam haftaya
inşallah faydası olur kuzum
Bu ay macun vesile olur insAllah cnm 🤲🤗 ovu kullanıyor musun macun kullanırken belli bı gün mü kullanılması gerekiyor

Bu ay macun vesile olur insAllah cnm 🤲🤗 ovu kullanıyor musun macun kullanırken belli bı gün mü kullanılması gerekiyor
kullanıyorum kuzum ama daha başlamadım
ben hep 13-14 gün yumurtluyodum
ama erken başlarım bu ay ovuya
bellimi olur macun erken yumurtlatır falan

Kasık ağrım biraz hafifledi ama allt karnim arada ağrıyor gece hiç rahat değilim vala yatamıyoruz karnim acıyor sanki uykuda yüzüstü yatıyorum snrm arada batma oluyor ani hareket ettiğimde o da normalmis
Anladım canım aynen bende yasıyorum onları normal diyorlar yinede insan bir tuhaf oluyor hayırlısı geçer bugünlerde🤗🙏

Ben de koltukta uzanmis kocayi bekliorm 😊
At sebzeleri firina gitsin. Yanina da cacik tursu oldu bitti 😀 en basitinden

Iilk saglk canlar. Evimde tek basima kafa dinliorm bol bol 😀
ohh misss

kızlaaar akşama ne pişirdiniz yaa nolur fikir verin
daha işten çıkıp eve gidip yemek yapacam
kıyma çıkarmıştım bir ip ucu olsun
:D

ohh misss

:D
Bnm koca askerde gobek yapip geldgi icin yemek yapma ya da hafif bisyler yap dio 😀😀😀
Cogu aksam gec gelio zaten. Ben de atistrarak gecistriorm. Simdilk kafam rahat cok sukur.
Dun kaynanamin gondergi konservelrden yaptm o var daha. Yanina da bisyler koyarz artk.
Sen de patlican varsa evde. Yuvarlak kes kiymayi da arasina koy. Salca sos yap dok ustune koy firina 🤗

Bnm koca askerde gobek yapip geldgi icin yemek yapma ya da hafif bisyler yap dio 😀😀😀
Cogu aksam gec gelio zaten. Ben de atistrarak gecistriorm. Simdilk kafam rahat cok sukur.
Dun kaynanamin gondergi konservelrden yaptm o var daha. Yanina da bisyler koyarz artk.
Sen de patlican varsa evde. Yuvarlak kes kiymayi da arasina koy. Salca sos yap dok ustune koy firina 🤗
süper fikir fatmam valla en kolayı fırın yemeği
tamam kuzum sağol valla :KK200:

kullanıyorum kuzum ama daha başlamadım
ben hep 13-14 gün yumurtluyodum
ama erken başlarım bu ay ovuya
bellimi olur macun erken yumurtlatır falan
aynen bencede erken başla cnm ben bal çörek otu tarçın kürünü denedigm ay çok erken yumurtlma olmuştu 🤲❣️ hadi hyrlisi
Anladım canım aynen bende yasıyorum onları normal diyorlar yinede insan bir tuhaf oluyor hayırlısı geçer bugünlerde🤗🙏
aynen cnm insAllah 🤲🤗
Ben de koltukta uzanmis kocayi bekliorm 😊
At sebzeleri firina gitsin. Yanina da cacik tursu oldu bitti 😀 en basitinden

Iilk saglk canlar. Evimde tek basima kafa dinliorm bol bol 😀
kalktım uzzzuuun zaman sonra bi ilk yaptım patates yemeği yaptım yanına salata turşu yoğurt insAllah yiyince kötü olmam 😋
ohh misss

:KK70:
Ayyyy işten gelip yapmak çok daha zor cnm son dk golü olarak patates yemeği yaptm ben

Hahhha haklsn demin soruyorum akşama ne yicez diye eşime bakarız diyor 😁 umudum 2. Trimiserden yana :KK70: sen nasılsın bklm bat ne zmn takip ediyor musun
Bakarız dediyse sen karısmada halletsingarii🤪🤣🤣
Ben takip yapmadan gectim buayı kuzum bat ocak1de yinede icimde ufak umutlar var bastırmaya calısıyorum bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X