iyiyiz kuzum sen napıyosun nasılsınIi aksmlr gencler nörüonuz nassınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz kuzum sen napıyosun nasılsınIi aksmlr gencler nörüonuz nassınız![]()
Aynen canım yaaa kasık ağrında oluyormıAllah kolaylık versin canım vala zor geçer insAllah
Bu ay macun vesile olur insAllah cnmnapiyim kuzum
bu ay macun aldım adet olunca üzüldüm yine güzel değerlendirmiştik ama olmayınca olmuyor :
c life aldım hemen başladım
yumurtlamam haftaya
inşallah faydası olur kuzum
İyiyiz canım sen nasılsınIi aksmlr gencler nörüonuz nassınız![]()
Kasık ağrım biraz hafifledi ama allt karnim arada ağrıyor gece hiç rahat değilim vala yatamıyoruz karnim acıyor sanki uykuda yüzüstü yatıyorum snrm arada batma oluyor ani hareket ettiğimde o da normalmisAynen canım yaaa kasık ağrında oluyormı
kullanıyorum kuzum ama daha başlamadımBu ay macun vesile olur insAllah cnmovu kullanıyor musun macun kullanırken belli bı gün mü kullanılması gerekiyor
Anladım canım aynen bende yasıyorum onları normal diyorlar yinede insan bir tuhaf oluyor hayırlısı geçer bugünlerdeKasık ağrım biraz hafifledi ama allt karnim arada ağrıyor gece hiç rahat değilim vala yatamıyoruz karnim acıyor sanki uykuda yüzüstü yatıyorum snrm arada batma oluyor ani hareket ettiğimde o da normalmis
Ben de koltukta uzanmis kocayi bekliormKoltukta battaniyeyle oturdum akşam yemeği bilinmezligiyle bogusuyorum kuzum sen nassın noruyon![]()
iyiyiz kuzum sen napıyosun nasılsın
İyiyiz canım sen nasılsın![]()
ohh misssBen de koltukta uzanmis kocayi bekliorm
At sebzeleri firina gitsin. Yanina da cacik tursu oldu bittien basitinden
Iilk saglk canlar. Evimde tek basima kafa dinliorm bol bol![]()
Bnm koca askerde gobek yapip geldgi icin yemek yapma ya da hafif bisyler yap dioohh misss
kızlaaar akşama ne pişirdiniz yaa nolur fikir verin
daha işten çıkıp eve gidip yemek yapacam
kıyma çıkarmıştım bir ip ucu olsun
![]()
süper fikir fatmam valla en kolayı fırın yemeğiBnm koca askerde gobek yapip geldgi icin yemek yapma ya da hafif bisyler yap dio
Cogu aksam gec gelio zaten. Ben de atistrarak gecistriorm. Simdilk kafam rahat cok sukur.
Dun kaynanamin gondergi konservelrden yaptm o var daha. Yanina da bisyler koyarz artk.
Sen de patlican varsa evde. Yuvarlak kes kiymayi da arasina koy. Salca sos yap dok ustune koy firina![]()
Rica edrm cnm ne demk her zmnsüper fikir fatmam valla en kolayı fırın yemeği
tamam kuzum sağol valla![]()
Oh ne güzel dinlen çalışmıyosun dimi canımBen de koltukta uzanmis kocayi bekliorm
Kıymalı makarna en basitiohh misss
![]()
aynen bencede erken başla cnm ben bal çörek otu tarçın kürünü denedigm ay çok erken yumurtlma olmuştukullanıyorum kuzum ama daha başlamadım
ben hep 13-14 gün yumurtluyodum
ama erken başlarım bu ay ovuya
bellimi olur macun erken yumurtlatır falan
aynen cnm insAllahAnladım canım aynen bende yasıyorum onları normal diyorlar yinede insan bir tuhaf oluyor hayırlısı geçer bugünlerde![]()
kalktım uzzzuuun zaman sonra bi ilk yaptım patates yemeği yaptım yanına salata turşu yoğurt insAllah yiyince kötü olmamBen de koltukta uzanmis kocayi bekliorm
Ayyyy işten gelip yapmak çok daha zor cnm son dk golü olarak patates yemeği yaptm benohh misss
![]()
Yok yaa malesefOh ne güzel dinlen çalışmıyosun dimi canım
Bakarız dediyse sen karısmada halletsingariiHahhha haklsn demin soruyorum akşama ne yicez diye eşime bakarız diyorumudum 2. Trimiserden yana
sen nasılsın bklm bat ne zmn takip ediyor musun