- 12 Eylül 2019
- 1.314
- 1.885
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varikosel var galiba doktor yüzde 50 çocuğun olmaz demiş.ama var 1 tane demiş eşim.o zaman sorun yok demiş.bilemiyorum artik Allah verirse olur inşallah.11.gun bugün silik çizgi devam.macun devamCanim acikcasi ben de yumurtlamanin her gununu degerlendiremedim ama esinde sperm sorunu yoksa hergun diyor benim testi aldigim bayan
Ilk defa kocaylan film izliorzKızlaaarrrrr nedisiz![]()
Evet ben de hap gibi yutuyom suylaBen de macunu agzima aldigim zaman bir bardak su da hazirliyordum onunla berabrr iciyordum![]()
Doktorlar da ezbere konusuyor artikvarikosel var galiba doktor yüzde 50 çocuğun olmaz demiş.ama var 1 tane demiş eşim.o zaman sorun yok demiş.bilemiyorum artik Allah verirse olur inşallah.11.gun bugün silik çizgi devam.macun devam
Ben dunden beri kullanmadim cunku pik gordumEvet ben de hap gibi yutuyom suyla![]()
Aynen canımDoktorlar da ezbere konusuyor artik
Olabilir. Belki narkozun tam etkisinden cikamamistr.Acaba ameliyatta cikti da telefondan uzak mi kaliyor bi sure
Ayy p cok guzelIlk defa kocaylan film izliorz
O da muslum baba![]()
Evet sen bırak artık tabiBen dunden beri kullanmadim cunku pik gordum
Cikmistir buyuk bir ihtimalleOlabilir. Belki narkozun tam etkisinden cikamamistr.
17 gun oldu arrik kavanozun dibini gordum resmenEvet sen bırak artık tabi
Ayy p cok guzelgecen televizyona vermislerdi . Kaynanam dizi sandi devami gelicek diye sevinmisti
Evet o cok kotu babasinin yaptiklari falan gerisi zaten geliyor
Ama annesinin öldgu sahne yikti benii![]()
Zaman olarak.guzel zamanda başladın sen.o kavanozu bu ayin sonunda biblo yap inşallah evinin en güzel köşesine17 gun oldu arrik kavanozun dibini gordum resmen![]()
Guzel zamanda derken nasil yaniZaman olarak.guzel zamanda başladın sen.o kavanozu bu ayin sonunda biblo yap inşallah evinin en güzel köşesine![]()
Bende cok merak ediyorumZehradan ses cikmadi hicne durumda acaba
Güzel filmdirIlk defa kocaylan film izliorz
O da muslum baba![]()
şey fayda etmedi doktoruma söyledim daha artıcak ilerleyen zamanlarda dedi şurup yazdı bana eczaneye sordum bi zararı olurmu diye hsyır aksine dedi zaten hamileler için üretiliyormuş böyle naneli gibi mentollü gibi 3gün içiyosun sonra ne zaman miden yandı ozaman içiyorsun vallahi rahat uyku uyudum yaa şuan yok geçti şükür diyorum resmenTesekkur ederim canim ♥