Sen ne zaman 14 haftalık anne oldun yaaaa masallah suphanallahCanım geç gördüm vallahi benimde öykeydi hiç bir
şey fayda etmedi doktoruma söyledim daha artıcak ilerleyen zamanlarda dedi şurup yazdı bana eczaneye sordum bi zararı olurmu diye hsyır aksine dedi zaten hamileler için üretiliyormuş böyle naneli gibi mentollü gibi 3gün içiyosun sonra ne zaman miden yandı ozaman içiyorsun vallahi rahat uyku uyudum yaa şuan yok geçti şükür diyorum resmen
Ayy onu yazdirayim o zaman kadin doguma gittigimde tesekkurler balimCanım geç gördüm vallahi benimde öykeydi hiç bir
şey fayda etmedi doktoruma söyledim daha artıcak ilerleyen zamanlarda dedi şurup yazdı bana eczaneye sordum bi zararı olurmu diye hsyır aksine dedi zaten hamileler için üretiliyormuş böyle naneli gibi mentollü gibi 3gün içiyosun sonra ne zaman miden yandı ozaman içiyorsun vallahi rahat uyku uyudum yaa şuan yok geçti şükür diyorum resmen
Burdayim kuzum deli olucam dun gece uyuyamadim bu gece uyurum insallahMemeli Mestan nerdesin cicegim
Bunları cıkarman daha iyi kuzum en azından birer pislikten kurtuluyorsunBurdayim kuzum deli olucam dun gece uyuyamadim bu gece uyurum insallahburnum selale gibi dunden bugune 2 tane tuvalet kagidi bitirdim tam uykuya daliyorum hapsurukla oksurukle burnumun akmasiyla uyaniyorum
Valla iyi geliyo ama gece oldu mu hic bisey fayda etmiyo dun oturdum agladim uyuyamiyorum diye bi yandan da bana bulastirana kufur ettim hatta bugun yuzune de ettim ama fayda etmiyo yarina iyilesirim insallahBunları cıkarman daha iyi kuzum en azından birer pislikten kurtuluyorsunİyi gelmedimi hic corba
İnsallah cicegim yaaa iyilestirdigini hissediyorsan yarında küfür et tamammı balamValla iyi geliyo ama gece oldu mu hic bisey fayda etmiyo dun oturdum agladim uyuyamiyorum diye bi yandan da bana bulastirana kufur ettim hatta bugun yuzune de ettim ama fayda etmiyo yarina iyilesirim insallah
Valla dune gore iyi gibiyim yarinda bi posta edeyimİnsallah cicegim yaaa iyilestirdigini hissediyorsan yarında küfür et tamammı balam
Benim yerimede etValla dune gore iyi gibiyim yarinda bi posta edeyim
Okadarda degil sonra benden bilecek sen ispiklersindeEdicem edicem önümüzdeki 1 ay edicem
Yok ben hobi olarak yapicamOkadarda degil sonra benden bilecek sen ispiklersinde
Canım nedir son durumun iyi misin?Yeni ama iyi biri umut veriyo eski doktorum dusucek kesin gözüyle bakiyor
Canımcım işte cevremizdeki herkes keşke senin gibi destek çıksa bazen öyle şeylerle karşılaşıyor ki insan..Yani psikoloji cok onemli hanimlarr kotuyu dusunup kendinizi gerdikce herseyi zorlastiriyosunuz
Cok haklisinizzz herkesin hayatinda var oyle tiplerr hatta bazilari mutluluk ve huzur somurucuCanımcım işte cevremizdeki herkes keşke senin gibi destek çıksa bazen öyle şeylerle karşılaşıyor ki insan..
Ay canım aynen erkenden sızıyorum artık duramaz oldum valla benOoooo topigim ne kadarda sessiz nazarmı degdirdiler sizlere bakayım
Yoksa yarımızdan cogu gebe oldugu icin bebisler erkenden uyutuyormuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?