Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ne zaman 14 haftalık anne oldun yaaaa masallah suphanallah

Ooooo topigim ne kadarda sessiz nazarmı degdirdiler sizlere bakayım
Yoksa yarımızdan cogu gebe oldugu icin bebisler erkenden uyutuyormuuuu

Ayy onu yazdirayim o zaman kadin doguma gittigimde tesekkurler balim

Burdayim kuzum deli olucam dun gece uyuyamadim bu gece uyurum insallah burnum selale gibi dunden bugune 2 tane tuvalet kagidi bitirdim tam uykuya daliyorum hapsurukla oksurukle burnumun akmasiyla uyaniyorum
Bunları cıkarman daha iyi kuzum en azından birer pislikten kurtuluyorsun İyi gelmedimi hic corba

Bunları cıkarman daha iyi kuzum en azından birer pislikten kurtuluyorsun İyi gelmedimi hic corba
Valla iyi geliyo ama gece oldu mu hic bisey fayda etmiyo dun oturdum agladim uyuyamiyorum diye bi yandan da bana bulastirana kufur ettim hatta bugun yuzune de ettim ama fayda etmiyo yarina iyilesirim insallah

Valla iyi geliyo ama gece oldu mu hic bisey fayda etmiyo dun oturdum agladim uyuyamiyorum diye bi yandan da bana bulastirana kufur ettim hatta bugun yuzune de ettim ama fayda etmiyo yarina iyilesirim insallah
İnsallah cicegim yaaa iyilestirdigini hissediyorsan yarında küfür et tamammı balam

Canımcım işte cevremizdeki herkes keşke senin gibi destek çıksa bazen öyle şeylerle karşılaşıyor ki insan..
Cok haklisinizzz herkesin hayatinda var oyle tiplerr hatta bazilari mutluluk ve huzur somurucu Ama hayatta sizden kiymetli hicbisey yok siz iyi olucaksiniz kii aileniz iyi olsun siz iyi olucaksiniz kii bebisiniz iyi olucakk o yuzden siz iyi olmaya bakin o tipler malesef heryerdeler ve bitmiyolar

Kızlar yarın bat günüm az önce ilk idrarla gebelik testi yaptım ama değişik bisey oldu bende anlamadım bi bakar mısınız

Eklentiler

• FA6F8086-751E-4873-AE11-4AB141BDF8EC.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 49
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…