- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Evet canım mümkün olduğunca kalbimi ferah tutmaya iyi olmaya çalışıyorum eskisi kadar etkilenmiyorum kiii bebeğim gelsinCok haklisinizzz herkesin hayatinda var oyle tiplerr hatta bazilari mutluluk ve huzur somurucuAma hayatta sizden kiymetli hicbisey yok siz iyi olucaksiniz kii aileniz iyi olsun siz iyi olucaksiniz kii bebisiniz iyi olucakk o yuzden siz iyi olmaya bakin o tipler malesef heryerdeler ve bitmiyolar
Canım elini yüzünü sık sık bol sabun ve suyla yıka çok iyi geliyorValla iyi geliyo ama gece oldu mu hic bisey fayda etmiyo dun oturdum agladim uyuyamiyorum diye bi yandan da bana bulastirana kufur ettim hatta bugun yuzune de ettim ama fayda etmiyo yarina iyilesirim insallah
Yani adetin hemen ilk günü basladin yaa uzun süre kullanabildin diye dedimdiGuzel zamanda derken nasil yani
canım tekrar başka test yap bu bozuk olabilirKızlar yarın bat günüm az önce ilk idrarla gebelik testi yaptım ama değişik bisey oldu bende anlamadım bi bakar mısınız
En iyisi bal kuşEvet canım mümkün olduğunca kalbimi ferah tutmaya iyi olmaya çalışıyorum eskisi kadar etkilenmiyorum kiii bebeğim gelsinHatta hamilelikte okunacak bir kitap aldım çünkü neden almayayım neden umut ederek hayal kurmak varken umutsuz olup zaten deli olan hormonlarımı iyice delirteyim demi ama Som zamanlardaki mottom
Valla kolumu kaldiricak halim yok bugun bogazimda sisti sesim falan travesti gibi cikiyo suanCanım elini yüzünü sık sık bol sabun ve suyla yıka çok iyi geliyor
Çok geçmiş olsunValla kolumu kaldiricak halim yok bugun bogazimda sisti sesim falan travesti gibi cikiyo suan
Tesekkur ederim balimÇok geçmiş olsun
Tesekkur ederim kuzumGeçmiş olsunMemeli Mestan
Dedim ne diyor nu kariiiYani adetin hemen ilk günü basladin yaa uzun süre kullanabildin diye dedimdi
Grcmis olsunnnnn ❤Valla kolumu kaldiricak halim yok bugun bogazimda sisti sesim falan travesti gibi cikiyo suan
Tesekkur ederimm balli lokmamGrcmis olsunnnnn ❤
Kıyamam kuzum benim ya çok geçmiş olsun. Bol bol meyve tüket dinlen geçer bir an önce inşallahValla kolumu kaldiricak halim yok bugun bogazimda sisti sesim falan travesti gibi cikiyo suan
İnsallah bebegim insallah cok zor hamileyken hasta olmak dikkat edin kendinizeKıyamam kuzum benim ya çok geçmiş olsun. Bol bol meyve tüket dinlen geçer bir an önce inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahHerkesde günaydın. Hastaneden çıktık hayırlısıyla Kızımız olacakinşallah ya çok güzel bir duygu Rabbim herkese hayırlısıyla bu duyguları yaştasın inşallah
Günaydıngünaydın kızlaaaarr
Kesinlikle ben çok dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah hasta olmamİnsallah bebegim insallah cok zor hamileyken hasta olmak dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?