- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Kirli kan birikirmiş bazen belki öyle bir akıntıdır5 ay içinde 3 .kez oldu ard arda degil
Aynen sorma 7/24 uykum var inşallah sizinde uyucagınız günler gelicek hemde hemencecikUyusunda büyüsün ninni
Test yap bence canım önce belki çıkarKızlar bat a 3 gun kaldı yarına kan versem mı adet olmazsam
Belirtin varmı canımTamam cnm bekleyim o zamn
Malesef ben bilmiyorum kuzumAkıntı değil daha böyle yapisik bi şey gibi kanli yapisik bi şey gibi yaşayan varmı Hamilelik le alakası yok bi kere daha olmuştu ne acaba bu az az bi şey oluyor analamdim
Testi yarın ilk idrar lamı yapayım cnmTest yap bence canım önce belki çıkar
Yok cnm belirti falan ben bırsey hıssetmyrmBelirtin varmı canım
Aynen canım yap bakalım biTesti yarın ilk idrar lamı yapayım cnm
Sımdı ovulasyon testinde yapsam cıkmaz demi cnmAynen canım yap bakalım bi
Belirtilere aldanma cnm ben geçen ay ful yaşadım herşeyi tek taraflı ağrı akıntı sürekli uyku hali hiç adet şişkinliği yoktuYok cnm belirti falan ben bırsey hıssetmyrm
Hamılemısın cnmBelirtilere aldanma cnm ben geçen ay ful yaşadım herşeyi tek taraflı ağrı akıntı sürekli uyku hali hiç adet şişkinliği yoktu
Hayır malesef 10 gün gecikme yaşadım doktor vajinal muayene edip tarlusal verdi ikinci günüm henüz adet de olmadımHamılemısın cnm
Neyin varms pekı cnm niye adet olmamışsın duzensız mı ıdıHayır malesef 10 gün gecikme yaşadım doktor vajinal muayene edip tarlusal verdi ikinci günüm henüz adet de olmadım
Hayır cnm ilk kez gecikti ya rahim filmi çekildim sanırım ondan oldu doktor da anlayamadı. Tek sıkıntım çikolata kistim tabi büyük sıkıntıNeyin varms pekı cnm niye adet olmamışsın duzensız mı ıdı
Hımm cnm çıkmadı demı doktorda hamılelıkHayır cnm ilk kez gecikti ya rahim filmi çekildim sanırım ondan oldu doktor da anlayamadı. Tek sıkıntım çikolata kistim tabi büyük sıkıntı
İnsallah cicegimAynen sorma 7/24 uykum var inşallah sizinde uyucagınız günler gelicek hemde hemencecik
İnsallah cicegimEvet, nasıl oldunuz acaba, inşallah sağlıklı haberler verirsiniz
İnsallah canimKesinlikle ben çok dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah hasta olmam
Valla oyleGeçmiş olsun hamişken hastalık daha da zor geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?