Kullansın bence doktorunun vardır bir bildigi bünyesi hafifse ondan dozunu yüksek vermistir insallah isine yarar canım yan etkisi olursa druna basvurur zatenAma hamile olmayan kişilerin kullanması doğrumu ki bilemedim aşılamada duymadım çünkü hiç. Doktor öyle dediyse bilemem tabi yan etkileri çok oluyor çünkü ondan şaşırdım
Canım öyle düşünme elbet olucak bir lere oldu sonucta umutsuz olma en kısa zamanda olucak inşallah
Benim akıntım camasıra degdiginde sararıyor silerken yogun beyaz kuzum yum döneminden yeni cıktım ama benCnm ben 1 hafta once öğrenmiştim gebeligi ve ilk sarı kıvamlı akıntı olmuştu halada devam ediyo
Birsürü isim vardı kaldı hepsi yaaaaYok canım çıkmaz öyle kötü düşünme üşütmüşsündür genelde üşütmekten olur
4-5 gün kala yaptırabilirsin kan testinde çıkar canımHerkese selamadetime 10 gün kaldı (inşallah gelmez:) sol kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var hayırlara çıksın Çoook amin
Sizde durumlar nasıl acaba adet öncesi ağrı mı bunlarvee en erken ne zaman kan testi yaptırayım sizce ?
Oldu peki iyi günlerSen sormadın ama ben hamile kaldığım ay sırt ağrısı yaşamıştım aklıma geldi direkt
AşkolsunOldu peki iyi günler
Ne kadar korksakta o nalet bat gününü bekliyoruz deli gibiKorktum kız ondanYani o psikolojiye girmekten
Ben yılbasına girmeyi bekliyorum baaaaane bat günündenNe kadar korksakta o nalet bat gününü bekliyoruz deli gibi
yaa insAllah bu sefer emzirmek nasip olur cnmBende pek emziremedim cnm kuvozde yatmıştı sariliktan benimde icimde uktedir ama şunu bilirimki her hamilelik farklıdır bence
saol cnm insAllah öyle olur hayırlısi iyi düşüneyim iyi olsun insAllahCanım her bebek degisiyor bunu biliyorum herseye hazırlıklı ol diye doktorun seni uyarmıs sadece kötüyü düsünme sen insallah bu bebisin vakti saatiyle gelecektir rahatol balam
İnsallah kuzummmmyaa insAllah bu sefer emzirmek nasip olur cnm
saol cnm insAllah öyle olur hayırlısi iyi düşüneyim iyi olsun insAllah
Cnm daha adetine var ovu da kkoyuluk gecikmeden sonra oluyor zaten moral bozma hayrlisi bekleyelimKızlar yaptım ovu testı ve sonuc hüsrannn
Anladım canım o zaman bilemem ilk kez duyduğum içinEvet cnm tutunmaya yardımcı bi ilaç bide eğer kanda progesteron seviyesi düşükse de vermiştir
Aynen canımmKullansın bence doktorunun vardır bir bildigi bünyesi hafifse ondan dozunu yüksek vermistir insallah isine yarar canım yan etkisi olursa druna basvurur zaten
Olur öyle arada sakin ol canımmmNe biliyim işte efkarladım biraz
Boşver bir günde yapma nolucakBirsürü isim vardı kaldı hepsi yaaaa
O yapacagım birgünde bugündü amaBoşver bir günde yapma nolucak
Canım belli olmaz bir anda da bile koyulasabilir canını sıkma hemenKızlar yaptım ovu testı ve sonuc hüsrannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?