- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Insallah kuzum ınsallah ya artık tamamen cokuyorum gıbı hissediyorumCnm daha adetine var ovu da kkoyuluk gecikmeden sonra oluyor zaten moral bozma hayrlisi bekleyelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kuzum ınsallah ya artık tamamen cokuyorum gıbı hissediyorumCnm daha adetine var ovu da kkoyuluk gecikmeden sonra oluyor zaten moral bozma hayrlisi bekleyelim![]()
Hadi ya o zaman dinlenerek yapO yapacagım birgünde bugündü ama![]()
Insallah ınsallah bebegım ama artık tamamen cokuyorum gıbı hissediyorumCanım belli olmaz bir anda da bile koyulasabilir canını sıkma hemen![]()
Görüsüzüz ciceklerim sagolunHadi ya o zaman dinlenerek yap![]()
Kul bittim dediği anda Rabb'im yettim dermiş umudunu kaybetme olacak insAllah her birimiizn bebeislerimizin vakti nasibi farklı sadece zamanını bekliyorInsallah kuzum ınsallah ya artık tamamen cokuyorum gıbı hissediyorum
Geçmiş olsun nanacim ağrının sebebini bilemiyorum ama dinlen yorma kendini tutulmuş olabilirsin sıcak tut kendini. Geçer bı an önce insAllah boşver işi ben yapmiom arkamdan kosmuyorlarGörüsüzüz ciceklerim sagolun![]()
Oyle olur ınsallah ama kuzum 2 sene olacak az kaldı yaa ısteyelı 7 yıldan beri Belkide hıc olmayacak bnm cocugumKul bittim dediği anda Rabb'im yettim dermiş umudunu kaybetme olacak insAllah her birimiizn bebeislerimizin vakti nasibi farklı sadece zamanını bekliyor![]()
2 seenedir mi istiyorsunuz 7 mi anlamadm cnm insAllah olacak Rabbim çok istediğimiz şeylerle sınıyor bizi benceOyle olur ınsallah ama kuzum 2 sene olacak az kaldı yaa ısteyelı 7 yıldan beri Belkide hıc olmayacak bnm cocugum![]()
![]()
![]()
Mafoldum yaaa ofisteki elemanlardan bulastiAllh acil sifalr versn cnm. O sprey bogazini baya ii gelr. Bol bol ilik su ic bide. Nasil usutmussun ole sen
7 yıldır evlıyım 2 yıl olacak cocuk istedıgı cnm Insalah inşallah ben kalbımı temız tutuyorum ama bilmiyorum cnm sıkılıyor2 seenedir mi istiyorsunuz 7 mi anlamadm cnm insAllah olacak Rabbim çok istediğimiz şeylerle sınıyor bizi bence
Canım herkeisn hikayesi elbette farklı ama seneelrce tüp bebek vs deneyip olmayıp kendiliğinden olan insan çok kaldı ki büyük bı sorununuz yok diye biliyorum ben sizin sen gönlünü ferah tut olacak insAllah kolay değil biliyorum bu yoldan geçmiş biri olarak ama Rabb'im öyle büyük ki nasip edecek insAllah7 yıldır evlıyım 2 yıl olacak cocuk istedıgı cnm Insalah inşallah ben kalbımı temız tutuyorum ama bilmiyorum cnm sıkılıyor![]()
Canım umutsuz olma stres yapma en büyük etken sakin ol unut kafanı dağıtıcak şeyler yapInsallah ınsallah bebegım ama artık tamamen cokuyorum gıbı hissediyorum
Malesef gebelkte daha cabuk bulasio insana. Hemen de gecmioMafoldum yaaa ofisteki elemanlardan bulasti![]()
Oyle ama cnm artık Bn de ne yapacgımı bilmyrm kıCanım umutsuz olma stres yapma en büyük etken sakin ol unut kafanı dağıtıcak şeyler yap
Aminnn inşallah cnm inşallah bnde bı kere bile o tadı tadarmıyım diye cok ana cok dusunuyorumCanım herkeisn hikayesi elbette farklı ama seneelrce tüp bebek vs deneyip olmayıp kendiliğinden olan insan çok kaldı ki büyük bı sorununuz yok diye biliyorum ben sizin sen gönlünü ferah tut olacak insAllah kolay değil biliyorum bu yoldan geçmiş biri olarak ama Rabb'im öyle büyük ki nasip edecek insAllah
Tadacaksin insAllahAminnn inşallah cnm inşallah bnde bı kere bile o tadı tadarmıyım diye cok ana cok dusunuyorum![]()
Hahahahha nanam yaaa sağaneyse burda işimiz neBen yılbasına girmeyi bekliyorum baaaaane bat gününden![]()
Deniyorum sağol canımOlur öyle arada sakin ol canımmm![]()
Yok cnm çıkmadıHımm cnm çıkmadı demı doktorda hamılelık
Canım belki erkendir 3 gün varmış hem daha belli olmaz hayırlısı olsun İnşallahKızlar yaptım ovu testı ve sonuc hüsrannn![]()