Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım benim doktor ne dedi tam peki şimdi
En son 6 7 ay önce gitmiştim kilo ver dedi gerçi çok da fazla kilon yok demişti çocuk istiyorsun o yüzden doğum kontrol hapı veremem kısırlık servisine git istersen demişti ben de gitmedim 4 5 aydır adetlerim düzeldi bedenimin anca toparlandığını ve arındığını düşünüyorum hamile kalmazsam Şubat ayında folik asite başlıcam minimum 3 ay kullan demişti doktor ben hiçbir şey içmicem demiştm folik asit de işe yaramazsa o zaman muayne olmayı düşünüyorum inşallah hiç gerek kalmaz

Canım zaten doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hormonlar ancak yerine geliyormus vücut alısıyormus hemen bebek olmayabiliyormus çünkü etkisi hala sürüyormuş seninde öyledir bir iki ay daha deneyin sonra duruma göre gidersin doktora bide ovulasyon testi kullan olmadı

Evet canım ben de öyle düşünüyorum hayırlısı zaman herşeyin ilacıdır

Göreceksin inşallah biraz daha vakti var demek ki o haberi alınca mutluluk gözyaşlarını tutamayacaksın biraz daha bekleyeceğiz demekki sağlıkla gelsin de beraber bekleriz sen yeter ki üzülme
Ahh kuzum agzın bal yesin güzel kalplimbnm seninle konuşunca umudum artıyor moral oluyorsun kuzum Rabbim gönlüne göre versin herşeyi

Sen ne zaman 14 haftalık anne oldun yaaaa masallah suphanallah
Bende bişey anlayamadım canım nanam zaman çok çabuk geçiyor vallahi pazartesi özele gidicem bakalım cinsiyet belli olucak mı inşallah tez vakitte sende hamiş olursun nanamız anamız

BerraAksa_K
Zehram nasılsın nasıl oldun cicegim keske girebilsen
Ameliyat oldm canlarım benim hepinize tek tek yazamıyorum rahatszm biraz dua edin ama şunun haberini vermek istedim dış gebelik yaşadığım tüpümü yırtmış lar doktor öyle dedi onu tamamen almak zornda kalmışlar sağ tüpüm sağlıklıymş ve açlmş dedi dr normal yolla gebe kalrsn dedi çok şükr inşallah hersey yoluna girer kuzularm sizi seviyorm L Loriklorik Beklemekseni burda beni soran herkesi aklma getemeyrm hakkmızı helal edin iyi olnca yazcm size kızlar seviyorm sizi

Canım benim geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın dinlen bol bol Bak bu güzel haber inşallah yakın zamanda kavusucaksın bebeğine inşallahhh

Cok sukur bak umut varmis normal yolla gebelik elde edilirmis zaten bizim istedigimiz de buydu zaten bundan sonra cok guzel olucak Allahin izni ile❤iyi misin su an yatakta misin surekli agrin sizin var mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…