- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İnşallah canım benim doktor ne dedi tam peki şimdiKesinlikle bence yaşadığım herşeyin sebebi o haplar kimse kullanmasın herkese söylüyorum
İnşallah hepimiz burda bebek haberlerimizi paylaşırız sen de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
En son 6 7 ay önce gitmiştim kilo ver dedi gerçi çok da fazla kilon yok demişti çocuk istiyorsun o yüzden doğum kontrol hapı veremem kısırlık servisine git istersen demişti ben de gitmedim 4 5 aydır adetlerim düzeldi bedenimin anca toparlandığını ve arındığını düşünüyorum hamile kalmazsam Şubat ayında folik asite başlıcam minimum 3 ay kullan demişti doktor ben hiçbir şey içmicem demiştm folik asit de işe yaramazsa o zaman muayne olmayı düşünüyorum inşallah hiç gerek kalmazİnşallah canım benim doktor ne dedi tam peki şimdi
Canım zaten doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hormonlar ancak yerine geliyormus vücut alısıyormus hemen bebek olmayabiliyormus çünkü etkisi hala sürüyormuş seninde öyledir bir iki ay daha deneyin sonra duruma göre gidersin doktora bide ovulasyon testi kullan olmadıEn son 6 7 ay önce gitmiştim kilo ver dedi gerçi çok da fazla kilon yok demişti çocuk istiyorsun o yüzden doğum kontrol hapı veremem kısırlık servisine git istersen demişti ben de gitmedim 4 5 aydır adetlerim düzeldi bedenimin anca toparlandığını ve arındığını düşünüyorum hamile kalmazsam Şubat ayında folik asite başlıcam minimum 3 ay kullan demişti doktor ben hiçbir şey içmicem demiştm folik asit de işe yaramazsa o zaman muayne olmayı düşünüyorum inşallah hiç gerek kalmaz
Evet canım ben de öyle düşünüyorum hayırlısı zaman herşeyin ilacıdırCanım zaten doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hormonlar ancak yerine geliyormus vücut alısıyormus hemen bebek olmayabiliyormus çünkü etkisi hala sürüyormuş seninde öyledir bir iki ay daha deneyin sonra duruma göre gidersin doktora bide ovulasyon testi kullan olmadı
Aynen canımEvet canım ben de öyle düşünüyorum hayırlısı zaman herşeyin ilacıdır
Ahh kuzum agzın bal yesin güzel kalplimbnm seninle konuşunca umudum artıyor moral oluyorsun kuzum Rabbim gönlüne göre versin herşeyiGöreceksin inşallah biraz daha vakti var demek ki o haberi alınca mutluluk gözyaşlarını tutamayacaksınbiraz daha bekleyeceğiz demekki sağlıkla gelsin de beraber bekleriz sen yeter ki üzülme
Yazdır canım vallahi dünya varmış dedim kusma bulantı yaşamadım ama bu mide yanması beni mahfetmişti şükür dedim kim bulduysa allaj razı olsun vallaAyy onu yazdirayim o zaman kadin doguma gittigimde tesekkurler balim
Bende bişey anlayamadım canım nanam zaman çok çabuk geçiyor vallahiSen ne zaman 14 haftalık anne oldun yaaaa masallah suphanallah
Kızlaaaar, batları yaklaşanlar hiç belirtisi olan var mı? Benim son 7 günüm, bugünü saymazsak.Hiç belirtim yok.
Benim de 7 günüm var canım ama bende kasık ağrısı var sol tarafta adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bilmiyorum artık
Bana da öyle geliyorİnşallah hamilelik belirtisidir canım.Bende hiç belirti yok, bakalım. Günler de hiç geçmiyo sanki.
Bana da öyle geliyorsanki günler geçmiyor gibi ama kan testinde birkaç gün önceden çıkıyormuş belki haftasonu geçince gider test yaptırırım
Ameliyat oldm canlarım benim hepinize tek tek yazamıyorum rahatszm biraz dua edin ama şunun haberini vermek istedim dış gebelik yaşadığım tüpümü yırtmış lar doktor öyle dedi onu tamamen almak zornda kalmışlar sağ tüpüm sağlıklıymş ve açlmş dedi dr normal yolla gebe kalrsn dedi çok şükr inşallah hersey yoluna girer kuzularm
Bata son iki gün belim agriyo gögüsler dolgun ama sabahli test nekatif her ay oldugu gibi alistim artikKızlaaaar, batları yaklaşanlar hiç belirtisi olan var mı? Benim son 7 günüm, bugünü saymazsak.Hiç belirtim yok.
Canım benim geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın dinlen bol bolAmeliyat oldm canlarım benim hepinize tek tek yazamıyorum rahatszm biraz dua edin ama şunun haberini vermek istedim dış gebelik yaşadığım tüpümü yırtmış lar doktor öyle dedi onu tamamen almak zornda kalmışlar sağ tüpüm sağlıklıymş ve açlmş dedi dr normal yolla gebe kalrsn dedi çok şükr inşallah hersey yoluna girer kuzularm ❤ sizi seviyorm L LoriklorikBeklemekseni burda beni soran herkesi aklma getemeyrm hakkmızı helal edin iyi olnca yazcm size kızlar seviyorm sizi
Cok sukur bak umut varmis normal yolla gebelik elde edilirmis zaten bizim istedigimiz de buydu zaten bundan sonra cok guzel olucak Allahin izni ileAmeliyat oldm canlarım benim hepinize tek tek yazamıyorum rahatszm biraz dua edin ama şunun haberini vermek istedim dış gebelik yaşadığım tüpümü yırtmış lar doktor öyle dedi onu tamamen almak zornda kalmışlar sağ tüpüm sağlıklıymş ve açlmş dedi dr normal yolla gebe kalrsn dedi çok şükr inşallah hersey yoluna girer kuzularm ❤ sizi seviyorm L LoriklorikBeklemekseni burda beni soran herkesi aklma getemeyrm hakkmızı helal edin iyi olnca yazcm size kızlar seviyorm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?