Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım benim çok geçmiş olsun. Senin için hayırlısı buymuş, normal yolla hamile kalabileceğini öğrenmiş oldun. İnşallah hamilelik haberi vermende sıra artık.

Bata son iki gün belim agriyo gögüsler dolgun ama sabahli test nekatif her ay oldugu gibi alistim artik

Regl gelmeden belli olmaz canım. İnşallah hamilesindir, az kalmış senin. Güzel haberlere inşallah. Hiç belli olmaz çünkü

Aynı şeyleri yaşadım canım seninle pes ettim ve hamile kaldım Allah ın izniyle. Rabbim sizlerede nasip etsin.

Cok sevndm cnm. Buna da sukurler olsn. cok gecms olsn tekrr. Darisi gebelk haberini vermye insllh

Kac gun var adetine canim

Geçmiş olsun nanacim ağrının sebebini bilemiyorum ama dinlen yorma kendini tutulmuş olabilirsin sıcak tut kendini. Geçer bı an önce insAllah boşver işi ben yapmiom arkamdan kosmuyorlar
Sagol balam sıcak su iyi geldi hemen ise koyuldum sonrada üstümden dozer gecmis gibi oldum anca gelebildim tesekkür ederim yinede

Ay ballarını akıtmıs yine bu hatunnnn amin insallah be balam hepimiz sevinelim birtanemiz üzgün kalmasın buralarda cokca aminnnn
Amin amin Allah razı olsun balım benim
Ciddi misin hatırlamıyorum diye bana şaka mı yapıyorsun
Sendende allah razı olsun cicegim ben cok iyi hatırlıyorum sanada kız demistim arattırma bütün sayfaları simdi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…