Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik lorikom diger topikten etiketlemissin fakat yorumlar kapanmıs iyi banlanmamıssın böyle etiketleyenleride artık banlıyorlarmıs cünkü

Bende bişey anlayamadım canım nanam zaman çok çabuk geçiyor vallahi pazartesi özele gidicem bakalım cinsiyet belli olucak mı inşallah tez vakitte sende hamiş olursun nanamız anamız❤❤
İnsallah balam kucagına aldıgın günüde görecez insallah daha onaları buralarda kertecez insallah cok mutlu oluyorum adınıza darısı olmayanların basına insallah kuzummmmmm

Nasıl mutlu oldum bilemezsin duanın gücüsün sen masallah dahada iyi olacaksın insallah balam dört gözle iyilesip hamile kalmanı bekliyorum onagöre Bizde seni seviyoruz

Kızlaar Macunu aldım bugün başlıyorum hemencikte geldi şaşırdım yahu
Duaaa edinn olur muu ben hep ediyorum size Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasııınn
Hayırlısı olsun canım insallah sayesinde aracı olurda gebe kalırsın ben siparis verdim üc gün oldu ama hala gelmedi ya

Canımmmm çok sevindim güzel haber bu Rabbim çektiğin cefanın sefasını sürmeyi nasip etsin insAllah bı an önce toparla

Hayırlısı olsun cicegim aramıza hosgeldin

Ya canim daha cok erken bunu söylemek icin yumurtlama doneminde oluyor olabilirsin degerlendir gunlerini derim . 14 gun varsa daha doktorlar bile bilemez bunu. Anliyorum seni gercekten .Rabbim insallah hepimize verir
Prof doc dr lorikkkkkkkk loriiiikkooooooo

N Nana Ana güzel arkadaşım bu topiğe geldiğimse bat 10 ocak dedim ki öyleydi ama doktor çatlatma iğnesini verdiği için bat erkene çekti, biğne günüse sayılıyorsa bat 27 aralık

Amin amin
Yaaa işte şu çocuk bütün vitaminleri alınca hafıza iyice zayıfladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…