Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar aldiklarim iste ustteki beyaz suyla karistirilip sprey seklinde olanmis digeri nohut buyuklugunde sikiyomussun

Eklentiler

• 78FD5C49-71B7-4874-B237-839C20B038C8.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 21
Bunlar aldiklarim iste ustteki beyaz suyla karistirilip sprey seklinde olanmis digeri nohut buyuklugunde sikiyomussun

Bizim bi tanıdığın evini de yıllarca böcek basardı, sürekli ilaçlama yaptırırlardı. Altlarında sucu dükkanı vardı çünkü. Bu jeli söyledim onlara, sadece kendi evlerini jelle ilaçladılar. Şimdi bi tane böcek yok. Senin aldığında benim söylediğimin tarzında. Ama bilmiyorum onun etkisi nasıl olur. Dediğim jel kesin çözüm, başka bişeye gerek bile kalmıyo.

cok.sevindim canım hayirlisiyla kucağına al inşallah oglusu.bize de cok dua et❤

Dikkat et agzini yuzunu iyice kapat soluma bunları kuzum sen hamilesin bulaşma boylr seylere biz de 5. Katta oturuyoruz ama bizim evde de cikiyor her sene ilaclatiriz cikmaz uzun bir sure

En nefret ettgm ve tiksindgim bocek turlerinden biri Kuuckken bizim evde de coktu. Yuvalanmislar buyuk ihtimalle. Apartmandaki okuzler de yapmazsa yine gelcekler evine. Bi an once cikarsin insllh.

Bence de bu en iyi çözüm merdivende kıyı köşe yerlere de koy senin evine giremezler o zaman

Canım bu suya karıştırılan hiç işe yaramıyor jel daha iyi dediğim gibi merdivene kıyı köşe yerlere de koy ben senin gibi kızıma hamileyken çok uğraştım komşumdan geliyordu jel ile kurtuldum

Kızlar iyi akşamlar benim tam kasık ve alt tarafımda inanılmaz bir ağrı var kramp gibi kıvranıyorum resmen yemek bile yiyemedim sizde bunu yaşayan var mı

Allah'ım hayırlısıyla gönlüne göre evine yerleşmeyi nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…