Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar bakın hele.koyulugu iyi mi yumurtladim anlamina mı geliyor şimdi.dun sabah 7 de falan yapmıştım silikti.simdi böyle çıktı.kacirmadim demi onemli günü?şu an yumurtladim mı yoksa yumurtlama olmak üzere mi?

Eklentiler

• 1577003811612-1735808568.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 32
Canım değerlendir bugün mutlaka yumurtlama başlamış görünüyor

Tam zamanı canım. Bugün ve 3 günü değerlendir, sonra günaşırı devam edersin. Testi çok erken yapma zaten. 12:00 - 18:00 arası iyidir.

Canım testin pikk değerlendir cnm

Tam zamanı canım. Bugün ve 3 günü değerlendir, sonra günaşırı devam edersin. Testi çok erken yapma zaten. 12:00 - 18:00 arası iyidir.
Tamam canım bakalım bu ay kismetimizde vardır inşallah❤Dün Sabah ilk idrar yaptiydim aşırı silikti.evet bu saatler daha iyiymiş galiba ovu için

Tamam canım bakalım bu ay kismetimizde vardır inşallah❤Dün Sabah ilk idrar yaptiydim aşırı silikti.evet bu saatler daha iyiymiş galiba ovu için

İnşallah canım benim, hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlarla karşılaşalım. Yeni bir yıla güzel haberlerle başlayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…