Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi bırakmam mümkün degil kuzum beni banlayıp durmadıkları müddetceee
Nanacım üzülme dün ben de banlıydım Ban arkadaşım benim hem de topik sahibiyle kavga ettim, ama ben de senin gibi düşünüyorum boşver biraz telefonu elimizden bırakmamıza vesile olsun

Nanacım üzülme dün ben de banlıydım ☺ Ban arkadaşım benim hem de topik sahibiyle kavga ettim, ama ben de senin gibi düşünüyorum boşver biraz telefonu elimizden bırakmamıza vesile olsun
Evet ne zamandır istedigim seyi sayelerinde ikigündür yaptım artık girip bakacam bat sat bilgisi verilmismi düzeltip cıkacam kimsenin topigine girmeyecem
Sen hangi kurda yem oldun nerelerde oldu olayların ben neden göremedim ban arkadasım benim

Ben seni etiketlerim

Canım ben temmuz annelerindeydim ya orada dengesiz bir topik sahibi var beni delirtti sonunda tutamadım kendimi başladık tartışmaya, onun mesajını ben şikayet ettim ama beni de banladılar işte

Canım ben temmuz annelerindeydim ya orada dengesiz bir topik sahibi var beni delirtti sonunda tutamadım kendimi başladık tartışmaya, onun mesajını ben şikayet ettim ama beni de banladılar işte
Bende birsürü kisiyi sikayet ediyorum kimse banlanmıyor biz niye banlanıyoruz yaaaa konuyu uzaydanmı acıp okuyorlar anlamıyorumkiiiii yani yazıları nasıl göremiyorlar
Bakayım bari konunuz neymis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…