- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Benim topigime girme hevesimi elimden alanlar utansınnnOy kıyamam kuzum onlara kızıp bizi niye bırakıyorsun ama ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim topigime girme hevesimi elimden alanlar utansınnnOy kıyamam kuzum onlara kızıp bizi niye bırakıyorsun ama ya![]()
Sizi bırakmam mümkün degil kuzum beni banlayıp durmadıkları müddetceee
Hormonlarin kabarmis canim senin hayirdirMune beni banladıııııı haksız yereeeee![]()
Nanacım üzülme dün ben de banlıydımSizi bırakmam mümkün degil kuzum beni banlayıp durmadıkları müddetceee![]()
Cok heyecanli insallah olmazsinEvet cnm bgn ama daha olmadım ınsallah da olmam
Sen ne ara aryalina oldun kızCok heyecanli insallah olmazsin![]()
Evet ne zamandır istedigim seyi sayelerinde ikigündür yaptım artık girip bakacam bat sat bilgisi verilmismi düzeltip cıkacam kimsenin topigine girmeyecemNanacım üzülme dün ben de banlıydım ☺ Ban arkadaşım benimhem de topik sahibiyle kavga ettim, ama ben de senin gibi düşünüyorum boşver biraz telefonu elimizden bırakmamıza vesile olsun
![]()
Yeni mi catladı nedir anlamadımkiHormonlarin kabarmis canim senin hayirdiren ufak şeye aliniyorsun
Ben seni etiketlerimEvet ne zamandır istedigim seyi sayelerinde ikigündür yaptım artık girip bakacam bat sat bilgisi verilmismi düzeltip cıkacam kimsenin topigine girmeyecem☹
Sen hangi kurda yem oldun nerelerde oldu olayların ben neden göremedim ban arkadasım benim![]()
Lorikkiiimm dee banaaaaaaaaaagggYeni mi catladı nedir anlamadımkipopodada bir sızlama ovü yaptım t siliginde siligiydi
küstürüyorlar beni lorikom yaaaa aaa artık lorikomda degilsin sen kimsin
![]()
Canım ben temmuz annelerindeydim ya orada dengesiz bir topik sahibi var beni delirtti sonunda tutamadım kendimi başladık tartışmaya, onun mesajını ben şikayet ettim ama beni de banladılar işteEvet ne zamandır istedigim seyi sayelerinde ikigündür yaptım artık girip bakacam bat sat bilgisi verilmismi düzeltip cıkacam kimsenin topigine girmeyecem
Sen hangi kurda yem oldun nerelerde oldu olayların ben neden göremedim ban arkadasım benim![]()
Etiketleme küsüm ben kk yaaaaaBen seni etiketlerim![]()
Lorikomsun sen benim hemen o adını düzelt lütfenLorikkiiimm dee banaaaaaaaaaaggg![]()
Bende birsürü kisiyi sikayet ediyorum kimse banlanmıyor biz niye banlanıyoruz yaaaa konuyu uzaydanmı acıp okuyorlar anlamıyorumkiiiii yani yazıları nasıl göremiyorlarCanım ben temmuz annelerindeydim ya orada dengesiz bir topik sahibi var beni delirtti sonunda tutamadım kendimi başladık tartışmaya, onun mesajını ben şikayet ettim ama beni de banladılar işte![]()
Niyeeaz önce
![]()
Bu benim ilk adimEtiketleme küsüm ben kk yaaaaabegenide yapsam banlar bunlar
Lorikomsun sen benim hemen o adını düzelt lütfen![]()
Nick namelerimiz dikkat cekiciBende birsürü kisiyi sikayet ediyorum kimse banlanmıyor biz niye banlanıyoruz yaaaa konuyu uzaydanmı acıp okuyorlar anlamıyorumkiiiii yani yazıları nasıl göremiyorlar
Bakayım bari konunuz neymis![]()
Aha bi anne daha duygularina hakim olamadi
Hayırlı olsun adın canımAha bi anne daha duygularina hakim olamadiilk kullandigim isim bu loriklorikten once