Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi bırakmam mümkün degil kuzum beni banlayıp durmadıkları müddetceee😩
Nanacım üzülme dün ben de banlıydım ☺️ Ban arkadaşım benim 😀😀 hem de topik sahibiyle kavga ettim, ama ben de senin gibi düşünüyorum boşver biraz telefonu elimizden bırakmamıza vesile olsun 😀

Nanacım üzülme dün ben de banlıydım ☺ Ban arkadaşım benim 😀😀 hem de topik sahibiyle kavga ettim, ama ben de senin gibi düşünüyorum boşver biraz telefonu elimizden bırakmamıza vesile olsun 😀
Evet ne zamandır istedigim seyi sayelerinde ikigündür yaptım artık girip bakacam bat sat bilgisi verilmismi düzeltip cıkacam kimsenin topigine girmeyecem☹️🥺🤪🤪
Sen hangi kurda yem oldun nerelerde oldu olayların ben neden göremedim ban arkadasım benim😎🤓🤣

Evet ne zamandır istedigim seyi sayelerinde ikigündür yaptım artık girip bakacam bat sat bilgisi verilmismi düzeltip cıkacam kimsenin topigine girmeyecem☹🥺🤪🤪
Sen hangi kurda yem oldun nerelerde oldu olayların ben neden göremedim ban arkadasım benim😎🤓🤣
Ben seni etiketlerim😂

Evet ne zamandır istedigim seyi sayelerinde ikigündür yaptım artık girip bakacam bat sat bilgisi verilmismi düzeltip cıkacam kimsenin topigine girmeyecem☹️🥺🤪🤪
Canım ben temmuz annelerindeydim ya orada dengesiz bir topik sahibi var beni delirtti sonunda tutamadım kendimi başladık tartışmaya, onun mesajını ben şikayet ettim ama beni de banladılar işte 😀😀

Canım ben temmuz annelerindeydim ya orada dengesiz bir topik sahibi var beni delirtti sonunda tutamadım kendimi başladık tartışmaya, onun mesajını ben şikayet ettim ama beni de banladılar işte 😀😀
Bende birsürü kisiyi sikayet ediyorum kimse banlanmıyor biz niye banlanıyoruz yaaaa konuyu uzaydanmı acıp okuyorlar anlamıyorumkiiiii yani yazıları nasıl göremiyorlar😬😬😬😬😬😬
Bakayım bari konunuz neymis:olamaz::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X