- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Nedense kendisine faydaso olmayan bir ciceegeennn vsr (been) cirkin ordek yavruyum benBenim ciceklerim soldum derken bile tohum verirler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedense kendisine faydaso olmayan bir ciceegeennn vsr (been) cirkin ordek yavruyum benBenim ciceklerim soldum derken bile tohum verirler![]()
Öyle de ne bileyimAlisirsiniz be ya buna dahem nelere alismadik ki
Belki sans getirir bana kizim olursa adini oyle koyucam sıradışıÖyle de ne bileyim![]()
Ben oldum canım netim yok ondan giremedim.Feminas @LadyMorganas @eylem91
Batlarınız gecmis ciceklerim reglleriniz gelmedimi? İdrar testlerinizi yaptınızmı? Bilgi verirseniz sevinirim![]()
Güzel isim ama bencede kızın olursa koy direktBelki sans getirir bana kizim olursa adini oyle koyucam sıradışıen azindan aile icinde degisiklik olur hepsinin adi ayni
![]()
Bastan beri bunu dusunuyorum da iste korkuyotum benden once koyucaklar diyeGüzel isim ama bencede kızın olursa koy direkt![]()
Erken olmus sun cnm yaa
İyi koymamışlar bari sen koyarsın artıııııkBastan beri bunu dusunuyorum da iste korkuyotum benden once koyucaklar diyekimseye de diyemiyom
Ama bunun icin bilin bakalim ne eksikİyi koymamışlar bari sen koyarsın artııııık![]()
Bu ay catlatma iğnesi olmuştum canım iğnenin etkisi geçince oldum malesef tutmadıErken olmus sun cnm yaa
Hadı ya bende bugun olmam lazımdı ama olmadım cnm ya inşallah da olmam acaba sogan suyu içtim ondan mı gecikti anlamadım Kı yarına kan verecgm bndeBu ay catlatma iğnesi olmuştum canım iğnenin etkisi geçince oldum malesef tutmadı
Hosgeldin cicegim ekledimKızlar merhaba beni de ekleyin toteminizebat 31 Aralık
![]()
Sen nananın yarısısın bu topikte oyüzden bossss yapmaaaa bebegimmmNedense kendisine faydaso olmayan bir ciceegeennn vsr (been) cirkin ordek yavruyum ben
Anladım canım yeni batını alabilirim ozamanBen oldum canım netim yok ondan giremedim.
Hayırlı olsun canım benim düzenledim
Goz ucuylan bile bakma disari dedik sana yavrmmSizi bırakmam mümkün degil kuzum beni banlayıp durmadıkları müddetceee![]()
Oda olacak merak etme seeenAma bunun icin bilin bakalim ne eksik![]()