- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Nananız önemliGoz ucuylan bile bakma disari dedik sana yavrmm
Nanamiza sahip cikalim kizlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nananız önemliGoz ucuylan bile bakma disari dedik sana yavrmm
Nanamiza sahip cikalim kizlar![]()
Yok canım soğan suyu aksine adet olmaya yarıyor insallh sen hamissindirHadı ya bende bugun olmam lazımdı ama olmadım cnm ya inşallah da olmam acaba sogan suyu içtim ondan mı gecikti anlamadım Kı yarına kan verecgm bnde
Amin canım daha ocağa kaldikHayırlı olsun canım benim düzenledim![]()
Kötü günlere gebe kalmayalımda huzurla mutlu olacagımız günü oturup bekleyelim bebegim üzülmeAmin canım daha ocağa kaldik
İyi canım çok şükür senin de hamişliğini soracağımız günler gelir inşallah dualarım seninleNasil gidiyor hamişligin♥
![]()
Amin amin inşallah Allah kötülükleri uzak eylesin inşallah tez zamanda bebiş haberleri almak dileğiyleKötü günlere gebe kalmayalımda huzurla mutlu olacagımız günü oturup bekleyelim bebegim üzülme![]()
Kıs bu bdv ne oluyor cahal kaldımne güzellllll pırıl pırılllll bdv konuları var suan ama gözümün ucuynan bile bakanıyorum yaniiii ucuynan bilem
F Fatma KTL L Loriklorik D Deryakadir S Sibelll16![]()
Amın kuzum ınsallah ya insallah kuzumYok canım soğan suyu aksine adet olmaya yarıyor insallh sen hamissindir
Heee söyleee amin cicegimmmAmin amin inşallah Allah kötülükleri uzak eylesin inşallah tez zamanda bebiş haberleri almak dileğiyle❤❤
Anlatırsam ban yerim anlatayımmıKıs bu bdv ne oluyor cahal kaldım![]()
Test sonucun çıkınca beni de etiketle canım merak ederim ne oldu diye kaçta yapacaksın testiAmın kuzum ınsallah ya insallah kuzumyarına hersey belli olur cnm artık yaa
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beniAnlatırsam ban yerim anlatayımmı
bir derdim var bölümü bdv
Ama derdi olanlardan cok derdi olmayanlar yazıp topik acıyor.
Derdi olanlarda derdi olmayanlarla egleniyor
Eglendikleri icinde derdi olanlar banlanıyor.
Böyleee degisik bir yer bdv ohhhh beeeee nasıl rahatladım![]()
Sabah kan testi verecgm cnm egerki hasta olmazsam sabah saglıkocagında kan verecgm 3 4 gbı cıkar cnm ben netten bakıyorum ya zaten ama sancım geliyor gidiyor ya goguslerım asırı kasınıyorTest sonucun çıkınca beni de etiketle canım merak ederim ne oldu diye kaçta yapacaksın testi
Senin gülüsüne duana kurbannnn olurum amin annemmmm insallahhhAl
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beniAllah’ta seni güldürsün bebişini tez vakit versin
![]()
Senin gülüsüne duana kurbannnn olurum amin annemmmm insallahhh❤
![]()
Adet belirtilrri ile hamilelik çok benziyor kuzu o yüzden moral bozma hemenSabah kan testi verecgm cnm egerki hasta olmazsam sabah saglıkocagında kan verecgm 3 4 gbı cıkar cnm ben netten bakıyorum ya zaten ama sancım geliyor gidiyor ya goguslerım asırı kasınıyor![]()
Moralımı bozmuyorum cnm asırı ümit besliyorumAdet belirtilrri ile hamilelik çok benziyor kuzu o yüzden moral bozma hemen