- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yakindir o gunler insallahİyi canım çok şükür senin de hamişliğini soracağımız günler gelir inşallah dualarım seninle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakindir o gunler insallahİyi canım çok şükür senin de hamişliğini soracağımız günler gelir inşallah dualarım seninle![]()
Bu kadinimsi adam ha birre ayni resimleri atip konu aciyor her defasinda da banlaniyor
Bak burdan yazabilirimBu kadinimsi adam ha birre ayni resimleri atip konu aciyor her defasinda da banlaniyor![]()
Her defasinda ayni konu bikmadanBak burdan yazabilirim![]()
İkiside o degil milletle sey gecme amacında o
![]()
Canım sen gebelik testi yaptınmı son zamanlardaMoralımı bozmuyorum cnm asırı ümit besliyorum
Kız korktum ben resmi acınca. anam dedim ne gunlere kaldık. Nasıl bir zamanda yaşıoz neler görecegiz.Bu kadinimsi adam ha birre ayni resimleri atip konu aciyor her defasinda da banlaniyor![]()
Allah afetsinKız korktum ben resmi acınca. anam dedim ne gunlere kaldık. Nasıl bir zamanda yaşıoz neler görecegiz.
Oda egleniyordur eminimHer defasinda ayni konu bikmadanaama eğlenceli oluyor
Bence gerçek ay sanal alemde takılıo. Belki vardır aramızda oyleleriAllah afetsincildirmis bu adamsi kadin
Kendini sartlama benim gibi reglin bir güne düser bu seferde adet olmak icin dua edersin balam hayırlısını iste sıkma kendini2020 bana bebekle geeeelladetim 1 gün gecikti,kuvvetle muhtemel bu gece adet olacağım ancak nasıl istemiyorum nasıl istemiyorum kızlar
göğüslerim bomba adeta, sol kasığımda sürekli bir ağrı ve bunlar hem adet hem gebelik belirtisi. Bu bekleyiş bitirdi beni 1 yıldır
Cok kisi var oyle kadin ruhlu ama bu ruh hastasi resmenBence gerçek ay sanal alemde takılıo. Belki vardır aramızda oyleleri![]()
Canı sıkılıo zaharCok kisi var oyle kadin ruhlu ama bu ruh hastasi resmen
Yok cnm gebelik değil de ovulasyon testı ne yaptım adeti bekliyeyim dıyeCanım sen gebelik testi yaptınmı son zamanlarda
Cnm bekle bakalım olmazsa yarına ilk işin kan vermek olsun kanda daha net cıkıyorKızlar merhabalar adetim sadece 2 gün gecikti ve dayanamadım test yaptım sonuç olumsuzçok mu acele ettim ne yaptım bana bir yardım
![]()