- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Olucak inaniyorummmmmmmBenimde böyle olmamıştı.İnşallah yeni yıla böyle güzel bi haberle girerizzzz ❤
Geçen hafta da ben gezmedeydimGez tabi, iyi yaptın. Bende de sıcaklık çok bu ay, lorikte de ateş basmaları varmış. Üçlü bi güzel haber verelim inşallah sene bitmeden
İnşallah olurSorun yoksa olur kuzum dokktorlar da 1 normal yolla deneyin diyor.
Hamile olucazzzzzz hammiilleee icim kipir kipir benim nedense ya macundan mi bilmiyorumÜçümüzde ya adet olacaz yada hamileyiz
İnşallah yaa valla macun işe yarar diye düşünüyorum deneyen biri olarak :)))Hamile olucazzzzzz hammiilleee icim kipir kipir benim nedense ya macundan mi bilmiyorum
Akisina birak olucak elbetteeİnşallah olur
Cok olumlu donusler yapıyorlar ama gercektenİnşallah yaa valla macun işe yarar diye düşünüyorum deneyen biri olarak :)))
Üçümüzde ya adet olacaz yada hamileyiz
Ay inşallah kuzum sende varmı başka belirti
Evlenmeden önce tahlil yaptırmıştım Herseyim normal Bi kanım dusuk onuNda tedavisini oldumAkisina birak olucak elbetteeama doktor kontrolune git 1 yillik evliyim de sakaciktan yoksa eli bos yolluyorlar .onceden onlemini alirsin bi hastalik falan cikarsa
Ay inşallah gerek kalmaz ya genelde böyle diyenler o ay hamile kalmış oluyor hadi bakalım :))Cok olumlu donusler yapıyorlar ama gercektenonumuzdeki ay tup bebek icin basliycaz . Tup bebekle d3 kullanicam mavunu yarim kutu kalmisti onu yerim
Hahahha neden olmasın çoğu kişi o belirtilerden yola çıkarak test yapıyorlar herşey mümkün yani canım benim :))Üçlü bi kombo yapıcaz, anca beraber kanca beraber.
Bende bugün hafif sırt ağrısı oldu sabah. Bir iki kere de sanki tansiyonum düştü gibi oldu. Göğüste de hafif acı var ama uçlarında değil.
Ay bütün belirtiler varmış, kesin hamileyim dermişim
Suda ic bolbolBenim hemen geldi canım 1bucuk günde
Ama sabahları çook zor yutuyorum midem almıyor
Detayli bakmiyorlar detayli baktir ozellikle amh testi rahim filmiEvlenmeden önce tahlil yaptırmıştım Herseyim normal Bi kanım dusuk onuNda tedavisini oldumbi sorun yok bildiğimiz kadarıyla
Sus kiizzz bayilcam simdi boyle diyince senAy inşallah gerek kalmaz ya genelde böyle diyenler o ay hamile kalmış oluyor hadi bakalım :))
Yarın sabah yine bir idrar testi yap bakalımHala daha gelen giden yok canimm o yüzden yazamiyorum yeni bati ❤
Bende terleyerek uyandım bu sabahBen terliyorum atees basiyor bana resmen
Yarın sabah ilk idrarla test yap canımKızlar ben cıldırmak üzereyim 4 gün geçti regl olmadım dün akşam test yaptım normal kaset gibi olandan negatif çıktımidem sis bulanıyor halsizlik fazlasıyla var ve ben hiç adet olacakmıs gibi hissetmiyorum günü gününü bırak saati saatine olan regl bu ay gelmedi anlamadım gitti acaba var da idrarda mı çıkmıyor diye düşünmüyorum değil
Hayırlısı olsun gülüm üzülme düzenliyorum batını
Ay insallah vardır beybinnnnKuzum müsait değildim bu ara pek misafirim fakan vardı ben gezdim acıık :))) 5 gün kaldı benimde ya var aslında kasık ağrım hiç geçmedi yunurtlamadan beri beyaz akıntım var göğüs hassasiyetim var birde vücut sıcaklığım yüksek her normalde 35 tir geçen haftadan beri 36.2 falan hamile kaldığım ayda 36 ydı bilemiyoruuum artık :))
Bence tüp bebekle macunu kullanma hormonlarını zorlama canımCok olumlu donusler yapıyorlar ama gercektenonumuzdeki ay tup bebek icin basliycaz . Tup bebekle d3 kullanicam mavunu yarim kutu kalmisti onu yerim
Topluca terliyoruzYarın sabah yine bir idrar testi yap bakalım
Bende terleyerek uyandım bu sabah
Yarın sabah ilk idrarla test yap canım
Hayırlısı olsun gülüm üzülme düzenliyorum batını
Ay insallah vardır beybinnnn
Bence tüp bebekle macunu kullanma hormonlarını zorlama canım
Ben macun kullanmadan terliyorum amaTopluca terliyoruzhayir ola
Macunu adetliyken kullancam bir kac gun zaten duruma gore start verir doctor bence igne vrrene kadar kalitesi arttin en azindan bir kac gun kullanirim
Gercektenmiiiii begendinmmiiii
Sen ocakta mi kullancan macunuBen macun kullanmadan terliyorum amainsallah toplu gebe cıkarız bu ay yaaa
Sen bilirsin canım nasıl icine sinerse öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?