Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olucak inaniyorummmmmmm

Üçümüzde ya adet olacaz yada hamileyiz

Üçlü bi kombo yapıcaz, anca beraber kanca beraber.

Ay inşallah kuzum sende varmı başka belirti

Bende bugün hafif sırt ağrısı oldu sabah. Bir iki kere de sanki tansiyonum düştü gibi oldu. Göğüste de hafif acı var ama uçlarında değil.

Ay bütün belirtiler varmış, kesin hamileyim dermişim

Akisina birak olucak elbetteeama doktor kontrolune git 1 yillik evliyim de sakaciktanyoksa eli bos yolluyorlar .onceden onlemini alirsin bi hastalik falan cikarsa
Evlenmeden önce tahlil yaptırmıştım Herseyim normal Bi kanım dusuk onuNda tedavisini oldum bi sorun yok bildiğimiz kadarıyla

Cok olumlu donusler yapıyorlar ama gercektenonumuzdeki ay tup bebek icin basliycaz . Tup bebekle d3 kullanicam mavunu yarim kutu kalmisti onu yerim
Ay inşallah gerek kalmaz ya genelde böyle diyenler o ay hamile kalmış oluyor hadi bakalım :))

Hahahha neden olmasın çoğu kişi o belirtilerden yola çıkarak test yapıyorlar herşey mümkün yani canım benim :))

Hala daha gelen giden yok canimm o yüzden yazamiyorum yeni bati ❤
Yarın sabah yine bir idrar testi yap bakalım
Ben terliyorum atees basiyor bana resmen
Bende terleyerek uyandım bu sabah
Yarın sabah ilk idrarla test yap canım
N Nana Ana cnm yeni bat tarihi 23ocak
Hayırlısı olsun gülüm üzülme düzenliyorum batını
Ay insallah vardır beybinnnn
Cok olumlu donusler yapıyorlar ama gercektenonumuzdeki ay tup bebek icin basliycaz . Tup bebekle d3 kullanicam mavunu yarim kutu kalmisti onu yerim
Bence tüp bebekle macunu kullanma hormonlarını zorlama canım

Topluca terliyoruz hayir ola
Macunu adetliyken kullancam bir kac gun zaten duruma gore start verir doctor bence igne vrrene kadar kalitesi arttin en azindan bir kac gun kullanirim

Topluca terliyoruz hayir ola
Macunu adetliyken kullancam bir kac gun zaten duruma gore start verir doctor bence igne vrrene kadar kalitesi arttin en azindan bir kac gun kullanirim
Ben macun kullanmadan terliyorum ama insallah toplu gebe cıkarız bu ay yaaa
Sen bilirsin canım nasıl icine sinerse öyle yap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…