- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Aynen cnmHayirlisi olsun kuzum insallah
Uzulme kuzumm Rabbbimin vardie elbett bor bildigi bak ben de 2 kere asilama yaptirdim ama nasip olmayinca olmuyorAynen cnm
Valla koyuya yakın duruyor canım yaaa inşalah bebektendir
Ben terliyorum atees basiyor bana resmen
Günoo kızlarım nasılsınız iyisiniz inşallah
Yeminle bende geceleei cok terliyorum son iki gundur . Atletle uyudum vallaha geceAy hadi inşallah. Bakalım bugün de yapıcam. Cumaya kadar koyulaşma devam ederse umutlanırım
Kız bende İstanbul’dayım, beni de ateşler basıyo, gece çok terledim. Hava da sıcak desen değil, rüzgarlı falan ama.
Sen nerelerdesin canım. İyiyiz biz sen nasılsın? Nasıl gidiyor, var mı belirti bişeyler?
Yeminle bende geceleei cok terliyorum son iki gundur . Atletle uyudum vallaha gece
Adetine kac gun varAy bende gece pişince çıkardım üstümü atletle uyudum dün gece.
Adetine kac gun vardun gun icinde de ates basıyordu
Benim de son 1 haftaCuma günü benim, 4 gün kaldı. Bir kaç gündür böyleyim. Bizim ev zor ısınır, hatta ısınmıyo yani. Ama beni ateşler basıyo bi kaç gündür.
Yok cnm uzulmuyorumUzulme kuzumm Rabbbimin vardie elbett bor bildigi bak ben de 2 kere asilama yaptirdim ama nasip olmayinca olmuyor
Hayırlısı olsun canım ne desek boşAmın cnm evet yasadım cnm hafif mide bulantısı uyku idrara cıkma gogus kasıntım vardı cnm
Kuzum müsait değildim bu ara pek misafirim fakan vardı ben gezdim acıık :))) 5 gün kaldı benimde ya var aslında kasık ağrım hiç geçmedi yunurtlamadan beri beyaz akıntım var göğüs hassasiyetim var birde vücut sıcaklığım yüksek her normalde 35 tir geçen haftadan beri 36.2 falan hamile kaldığım ayda 36 ydı bilemiyoruuum artık :))Ay hadi inşallah. Bakalım bugün de yapıcam. Cumaya kadar koyulaşma devam ederse umutlanırım
Kız bende İstanbul’dayım, beni de ateşler basıyo, gece çok terledim. Hava da sıcak desen değil, rüzgarlı falan ama.
Sen nerelerdesin canım. İyiyiz biz sen nasılsın? Nasıl gidiyor, var mı belirti bişeyler?
Hayırlısı böyleymiş canım demekki daha zamanı varmış böyle düşünGeldi cnm geldı
Ateş basması bende çok oluyor bu ara menapoza girmiş ama şuan üşüyorum hava soğukAdetine kac gun vardun gun icinde de ates basıyordu
Hayır ilk ayımız korunmayı bu ay bıraktıkIlk ay derken 1 aylik mi evlisin
Benim de son 1 haftahamile kalirsam ilk belirtim ateş basmasi olceekkkk daha once hoc boylr olmamisti
Kuzum müsait değildim bu ara pek misafirim fakan vardı ben gezdim acıık :))) 5 gün kaldı benimde ya var aslında kasık ağrım hiç geçmedi yunurtlamadan beri beyaz akıntım var göğüs hassasiyetim var birde vücut sıcaklığım yüksek her normalde 35 tir geçen haftadan beri 36.2 falan hamile kaldığım ayda 36 ydı bilemiyoruuum artık :))
Üçümüzde ya adet olacaz yada hamileyizYeminle bende geceleei cok terliyorum son iki gundur . Atletle uyudum vallaha gece
Sorun yoksa olur kuzum dokktorlar da 1 normal yolla deneyin diyor.Hayır ilk ayımız korunmayı bu ay bıraktık
Ay inşallah kuzum sende varmı başka belirtiBenimde böyle olmamıştı.İnşallah yeni yıla böyle güzel bi haberle girerizzzz ❤
Geçen hafta da ben gezmedeydimGez tabi, iyi yaptın. Bende de sıcaklık çok bu ay, lorikte de ateş basmaları varmış. Üçlü bi güzel haber verelim inşallah sene bitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?