Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla koyuya yakın duruyor canım yaaa inşalah bebektendir

Ay hadi inşallah. Bakalım bugün de yapıcam. Cumaya kadar koyulaşma devam ederse umutlanırım

Ben terliyorum atees basiyor bana resmen

Kız bende İstanbul’dayım, beni de ateşler basıyo, gece çok terledim. Hava da sıcak desen değil, rüzgarlı falan ama.

Günoo kızlarım nasılsınız iyisiniz inşallah

Sen nerelerdesin canım. İyiyiz biz sen nasılsın? Nasıl gidiyor, var mı belirti bişeyler?

Yeminle bende geceleei cok terliyorum son iki gundur . Atletle uyudum vallaha gece

Cuma günü benim, 4 gün kaldı. Bir kaç gündür böyleyim. Bizim ev zor ısınır, hatta ısınmıyo yani. Ama beni ateşler basıyo bi kaç gündür.
Benim de son 1 hafta hamile kalirsam ilk belirtim ateş basmasi olceekkkkdaha once hoc boylr olmamisti

Kuzum müsait değildim bu ara pek misafirim fakan vardı ben gezdim acıık :))) 5 gün kaldı benimde ya var aslında kasık ağrım hiç geçmedi yunurtlamadan beri beyaz akıntım var göğüs hassasiyetim var birde vücut sıcaklığım yüksek her normalde 35 tir geçen haftadan beri 36.2 falan hamile kaldığım ayda 36 ydı bilemiyoruuum artık :))

Merhaba Kızlar bir şey soracağım şimdi hepinize. Ben hiç bir şey bilmiyorum ve çok hızlı bebiş istiyorum şimdi bu ay yumurtlama testleri alıp takibini yapıcam başka ne yapayım peki. Şunu iç şunu ye şunu sipariş ver, ne derseniz bekliyorum

Benim de son 1 hafta hamile kalirsam ilk belirtim ateş basmasi olceekkkkdaha once hoc boylr olmamisti

Benimde böyle olmamıştı. İnşallah yeni yıla böyle güzel bi haberle girerizzzz

Geçen hafta da ben gezmedeydim Gez tabi, iyi yaptın. Bende de sıcaklık çok bu ay, lorikte de ateş basmaları varmış. Üçlü bi güzel haber verelim inşallah sene bitmeden

Ay inşallah kuzum sende varmı başka belirti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…