Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ocakta mi kullancan macunu
Ben bilirim tabi
Evet kuzum 1 ocak batım ogün gelirse kullanacam
Normal regl tarihim 20sindeydi ya iki gündür regl sancılarım var ilacla uzatmıs oldum sanırım yada baska seyler var
Bence çok anlamlı, inşallah uğur getirir evladının anası oluverirsin hemencecik
Ayyyyy insallah be cicegimmmm icimdeki bu analık duygusu oldugu müddetce nana ana olarak kalsın ozaman böyle gercekten anne olana kadar rabbim hepimizi evlatlarımıza kavustursun
Çiçegm nasılsın nerdesn yaa
Oyyyy kuzummm iyiyim sen nasılsın buralardayım ben seni ihmal ettim özür dilerim nasıl oldun biraz daha iyimisin? Varmı agrın sancın balam

Çatlamıyor du ve polistik over de diyemiyirdu çünkü yumutalik da oyl3 bi görüntü yoktu lh yüksek di benim baya
Iñslalah tez günde gelir allah dermansız dert vermesin yumurta catlaminin yolu çok elbet biri ise yarar canım tez günde rabbim bedellerimize kavuştursun hepimizi dostun dosta duası kabul olur allah isteyin diyo elbet geri çevirmez ıñslalah ❣

Yok çok şükür cnm bnm ne kusuru estağfurullah ben bildim burda olsaydın sorarsn diye

Kız ben anlamadım senin bat 20 mi 1 ocak mı, yani bat geçti mi geçmedi mi

Bende sıcak basması var, zekta ve lorikte de varmış

Onun haricinde pek bi belirti yok. 4 günüm kaldı benim. Bir iki kere tansiyonum düştü gibi oldu canım. Kasık ağrısı zaten hiç yok gibi bişey.

Kız ben anlamadım senin bat 20 mi 1 ocak mı, yani bat geçti mi geçmedi mi ☺
20si normal battı
Hatırlarsan bir gün lekelenme olmustu iki gün gecikmeli
Adet söktürücü kullandım ve 1 aralıkta reglim tam anlamıyla oldu
Oyüzden 1ini bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…