Evet kuzum 1 ocak batım ogün gelirse kullanacamSen ocakta mi kullancan macunu
Ben bilirim tabi
Ayyyyy insallah be cicegimmmm icimdeki bu analık duygusu oldugu müddetce nana ana olarak kalsın ozaman böyle gercekten anne olana kadarBence çok anlamlı, inşallah uğur getirir evladının anası oluverirsin hemencecik
Oyyyy kuzummm iyiyim sen nasılsın buralardayım ben seni ihmal ettim özür dilerim nasıl oldun biraz daha iyimisin? Varmı agrın sancın balamÇiçegm nasılsın nerdesn yaa
Iñslalah tez günde gelir allah dermansız dert vermesin yumurta catlaminin yolu çok elbet biri ise yarar canım tez günde rabbim bedellerimize kavuştursun hepimizi dostun dosta duası kabul olur allah isteyin diyo elbet geri çevirmez ıñslalah ❣Çatlamıyor du ve polistik over de diyemiyirdu çünkü yumutalik da oyl3 bi görüntü yoktu lh yüksek di benim baya
Canım burdaki takvim birkaçgün önde gösteriyor bugün tam 7+4 üm ben8. Hafta oldu dimi senin de Maslalah biz sizden 1 hafta geri geliyoruz
Var gibi sankii
Yok çok şükür cnm bnm ne kusuru estağfurullah ben bildim burda olsaydın sorarsn diyeEvet kuzum 1 ocak batım ogün gelirse kullanacam
Normal regl tarihim 20sindeydi ya iki gündür regl sancılarım var ilacla uzatmıs oldum sanırım yada baska seyler var
Ayyyyy insallah be cicegimmmm icimdeki bu analık duygusu oldugu müddetce nana ana olarak kalsın ozaman böyle gercekten anne olana kadarrabbim hepimizi evlatlarımıza kavustursun
Oyyyy kuzummm iyiyim sen nasılsın buralardayım ben seni ihmal ettim özür dilerim nasıl oldun biraz daha iyimisin? Varmı agrın sancın balam
Ben debisey yokZekta L Loriklorik Venuseva Kizlar belirtileriniz var mi, varsa neler var? Benim tek tarafli kasik agrim hic gecmedi yaa ozellikle egilip kalkarken batiyor, dongum 30 gun oldugundan daha bata 8 gun var ama test yapmamak icin zor duruyorum
17 siAnladım canım yeni batını alabilirim ozaman
Kız ben anlamadım senin bat 20 mi 1 ocak mı, yani bat geçti mi geçmedi miEvet kuzum 1 ocak batım ogün gelirse kullanacam
Normal regl tarihim 20sindeydi ya iki gündür regl sancılarım var ilacla uzatmıs oldum sanırım yada baska seyler var
Ayyyyy insallah be cicegimmmm icimdeki bu analık duygusu oldugu müddetce nana ana olarak kalsın ozaman böyle gercekten anne olana kadarrabbim hepimizi evlatlarımıza kavustursun
Oyyyy kuzummm iyiyim sen nasılsın buralardayım ben seni ihmal ettim özür dilerim nasıl oldun biraz daha iyimisin? Varmı agrın sancın balam
Zekta L Loriklorik Venuseva Kizlar belirtileriniz var mi, varsa neler var? Benim tek tarafli kasik agrim hic gecmedi yaa ozellikle egilip kalkarken batiyor, dongum 30 gun oldugundan daha bata 8 gun var ama test yapmamak icin zor duruyorum
Ben adet oluyorum düzenli yumurta da oluşuyor ancak çatlamadan atılıyorBenimser çatlamıyor du 48 günde adet oluyordum bazen 50 oda az az tuaf sekilde
Öyle mi diyorsunuz varsa bile sanırım biraz zaman geçtiği için öyle bi çizgi oluştuVar gibi sankii
Iñslalah düzelir canı.Ben adet oluyorum düzenli yumurta da oluşuyor ancak çatlamadan atılıyor
Doktor tehis koymuş canım en azından bende oda yoktu zor bi durum allah nasip eder tez gündeBen adet oluyorum düzenli yumurta da oluşuyor ancak çatlamadan atılıyor
Bi banlandım bi geldim bi gittim birde baska konular oldu gidemedim dünYok çok şükür cnm bnm ne kusuru estağfurullah ben bildim burda olsaydın sorarsn diye
Tmm
20si normal battıKız ben anlamadım senin bat 20 mi 1 ocak mı, yani bat geçti mi geçmedi mi ☺
Cicegim cok tesekkür ederim gercekten begendinizmi yaaa
Femara ne oluyordu cicegim insallah gönlündeki olsun yarabbimKızlar bugün ozele gittim doktorun femara başlattı yarin alacam inşallah olur bu sefer dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?