- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Femara doktorum yazdiCicegim cok tesekkür ederim gercekten begendinizmi yaaagüzin abla gibi olsun istediydim
Femara ne oluyordu cicegim insallah gönlündeki olsun yarabbim
İnsallah kocaman kocaman yapar yumurtalarını daaaa catladıgı gün esin yakalattırır onları spermlerine bebegimmmFemara doktorum yazdi
Adetliyken 5 gün boyunca icecem sabah aksam bi nevi yumurta buyutme
KK evimiz Nana Anamiz :)
Kaç dkda çıktı ki çizgiÖyle mi diyorsunuz varsa bile sanırım biraz zaman geçtiği için öyle bi çizgi oluştu
Valla Nanam balım iyi sayılır diyelm tek istediğim bu son olsun inşallah gelir güzel kokulumBi banlandım bi geldim bi gittim birde baska konular oldu gidemedim dünnasıl hissediyorsun kendini ruhsal daha iyisindir insallah
Yok öyleeee degill kusumKK evimiz Nana Anamiz :) ❤
Gelecek cicegim böcegine kavusacaksın en yakın zamanda insallahhhhhValla Nanam balım iyi sayılır diyelm tek istediğim bu son olsun inşallah gelir güzel kokulum
Bittikten sonra 4.gün gelmisti balam
Hadi bakalım 2020 ilk gününden uğurlu gelir inş20si normal battı
Hatırlarsan bir gün lekelenme olmustu iki gün gecikmeli
Adet söktürücü kullandım ve 1 aralıkta reglim tam anlamıyla oldu
Oyüzden 1ini bekliyorum
İnşaAllahh canmn içiGelecek cicegim böcegine kavusacaksın en yakın zamanda insallahhhhh
Kizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm. bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
Korkma kuzm bazen ara kanama lekelenme olyor inşallah öyle bir şey olr sen yinede git tabkşKizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm. bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
Stres yapma cnm inş kötü bşey yokturKizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm. bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
Kötü birşey değildir canım içini ferah tut git hastaneye duamız senle yaz bırayada mutlakaKizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm. bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
Canim gecmis olsun, icini ferah tut bisey yoktur insallahKizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm. bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
Geçmiş olsun, yoruldun mu acaba bu haftalarda çok sık olmaz ama zaten kırmızı değilmiş kendine dikkat et, bize haber ver merakta bırakmaKizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm. bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?