- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ne iyi olur dönür olsakBalını yeriz bizde onun anne ogul❤❤
Okadar reklamını yapıyoruz komisyon vermeleri lazım bizlere özellikledeResmen clifeyi bu ay biz zengin ettii
Su kösede aglayacam iznin olursaNe iyi olur dönür olsakyoksa döner mi olsak
Vallaha ona guvenerek aldim zektaya
Ayni hastanede dogurak da kertekSu kösede aglayacam iznin olursa
Ikınırker cagırırız artık nasıl ıkınıyoruz diye zektayıVallaha ona guvenerek aldim zektaya♥♥
Ikınırker cagırırız artık nasıl ıkınıyoruz diye zektayı
50 cumhuriyet ogluma verirseniz neden olmasınAyni hastanede dogurak da kertek20 cumhiriyet isterim kizima
Güzel cıkarıyormuyuz zekta böylemi cıkarıyordukhayali bile guzel o dogum sancisi bile bana cok tstli gelir bi tutsa veletler
Bilemedim ki canım takip et bakalım olmadı gidersin doktoraYok kuzum yav yazında oluyorduterliksiz gezmiyorum zaten sagol yinede
Kizimi beslemisim buyurtmusum sen gelin alcan50 cumhuriyet ogluma verirseniz neden olmasın
Ben annemi isterim gerci onunda tansiyonu var minnosumGüzel cıkarıyormuyuz zekta böylemi cıkarıyorduk
Saka biryana kimse yanımda olsun istemem herkesi o agrıyla tokatlarım ben haha
Bilemedim ki canım takip et bakalım olmadı gidersin doktora
Kadın yeterince senden cekti zaten birde dogumunda cektirtme kaynananı cagır görsün bir dogurup pir dogurdugunuBen annemi isterim gerci onunda tansiyonu var minnosumkadin ne uzunyusunu ne de sevincini yasayamiyor tansiyon fiirliyo
Kusura bakma ama oglumda okdar koruyup kollayacak bedeve olmaz bu islerKizimi beslemisim buyurtmusum sen gelin alcanhayyattaa virmiimm kizimin evini dayayip dosiycenn oyle gelin ederim yillat sonra bi de bizimkiler okuyormuş burdan daha ortada yokken plan yapmis bizim moruklar
Kaynanamlar benle dalga gecerler biz okadar dogurduk sen daha 2 tane doguramiyon diyeKadın yeterince senden cekti zaten birde dogumunda cektirtme kaynananı cagır görsün bir dogurup pir dogurdugunu
Kusura bakma ama oglumda okdar koruyup kollayacak bedeve olmaz bu isler
İnsallah okurlarda nasıl sahip cıkmısız görürler
Kaynanamlar benle dalga gecerler biz okadar dogurduk sen daha 2 tane doguramiyon diye
Aayyyyhhhhh daha totosunu silemeyen el bebek gul bebek yetirstigi ogluna baslik istiyor
onun dogurduklarından daha güzel olacak senin bebegin görünce
Agzını acamaz bosversene
Topikce ceyrek takmaya geliriz hastaneye
Bizi görünce kacar zaten
Bulunmaz hint kumasım o benim tabi isteyecemkolay yapmadım ben onu 75 tllik c lifeı hergün igrenc igrenc yiyerek yaptım
Yanaklarını dogdugunda mıncırınca gamze oluyormusballi cocuklarimiz bizim bi de gamzeli olsalar taaammmaaammm oldu bu is
Ayva yiyince de oluyormus. Bir rivayete göreYanaklarını dogdugunda mıncırınca gamze oluyormus❤❤❤❤❤ Bir efsaneye göre
Oldu bu is ozamanAyva yiyince de oluyormus. Bir rivayete göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?