Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
50 cumhuriyet ogluma verirseniz neden olmasın
Kizimi beslemisim buyurtmusum sen gelin alcanhayyattaa virmiimm kizimin evini dayayip dosiycenn oyle gelin ederim yillat sonra bi de bizimkiler okuyormuş burdan daha ortada yokken plan yapmis bizim moruklar

Güzel cıkarıyormuyuz zekta böylemi cıkarıyorduk
Saka biryana kimse yanımda olsun istemem herkesi o agrıyla tokatlarım ben haha
Ben annemi isterim gerci onunda tansiyonu var minnosumkadin ne uzunyusunu ne de sevincini yasayamiyor tansiyon fiirliyo

Ben annemi isterim gerci onunda tansiyonu var minnosumkadin ne uzunyusunu ne de sevincini yasayamiyor tansiyon fiirliyo
Kadın yeterince senden cekti zaten birde dogumunda cektirtme kaynananı cagır görsün bir dogurup pir dogurdugunu
Kizimi beslemisim buyurtmusum sen gelin alcanhayyattaa virmiimm kizimin evini dayayip dosiycenn oyle gelin ederim yillat sonra bi de bizimkiler okuyormuş burdan daha ortada yokken plan yapmis bizim moruklar
Kusura bakma ama oglumda okdar koruyup kollayacak bedeve olmaz bu isler
İnsallah okurlarda nasıl sahip cıkmısız görürler

Kaynanamlar benle dalga gecerler biz okadar dogurduk sen daha 2 tane doguramiyon diye

Aayyyyhhhhh daha totosunu silemeyen el bebek gul bebek yetirstigi ogluna baslik istiyor

Kaynanamlar benle dalga gecerler biz okadar dogurduk sen daha 2 tane doguramiyon diye

Aayyyyhhhhh daha totosunu silemeyen el bebek gul bebek yetirstigi ogluna baslik istiyor

onun dogurduklarından daha güzel olacak senin bebegin görünce
Agzını acamaz bosversene
Topikce ceyrek takmaya geliriz hastaneye
Bizi görünce kacar zaten

Bulunmaz hint kumasım o benim tabi isteyecem kolay yapmadım ben onu 75 tllik c lifeı hergün igrenc igrenc yiyerek yaptım

balli cocuklarimiz bizim bi de gamzeli olsalar taaammmaaammm oldu bu is

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…