Pipili deseydim aklında kalmazdıda yazmazdın ama malum kimsenin aklında kalmamıs reklamımı yapmadılar ama sagol hemen eksiyi gömdün bana
Evet kuzum gidecem doktora gittimde daha önce kadın dogunda sol tarafa bakıp birsey yok diyen temiz gözüküyor diyen cok olmustu aslında ama düzgün bi doktoru bulursam ihmal etmeyecem tamamBenim bilgim yok canımcım ama bir an önce doktora git ihmal etme, pko yu da takma lütfen öyle olup hamile kalan çok inşallah senin gebiş haberini burdan duyacaz ve kalkıp yeminlen göbek atcam o gün
Nasip eder insallah canım düsükten sonra daha kolay gebe kalınıyormus insallah seninde cabuk olur hosgeldin aramıza batını alalım ozamanBende bekliyorum yeni adetim bitti insalah ocakta olur haziranda düşük yaptım 20 haftalik insalah allah ikinciyi nasip eder.
Birkacgün bekle canım yogunlugu böyle devam ederse yada gelmezse cuma günü bir test yaparsın yada kan verirsin insallah yerlesmedirPembemsi ve pedin üzerine gelmiyor sadece her tuvalete gidişimde peçeteye geliyor nasıl ayırt edicem bunu
Insallah da iste erkek de olsun nir tane de gelinin olsun canim nolceekkkYok canım büyük konuşmak gibi olmasın ama çalışıyorum iki tane yeter Rabbim inşallah isteyip de olmayan herkeslere evlat nasip etsin
5 aydır bekliyorum inşallah olurPipili deseydim aklında kalmazdıda yazmazdın ama malum kimsenin aklında kalmamıs reklamımı yapmadılar ama sagol hemen eksiyi gömdün bana
Hayırlı olsun kuzummmm senin gibi bal evlat olsun insallah kızın sana
Evet kuzum gidecem doktora gittimde daha önce kadın dogunda sol tarafa bakıp birsey yok diyen temiz gözüküyor diyen cok olmustu aslında ama düzgün bi doktoru bulursam ihmal etmeyecem tamaminsallah o dedigin olurda kuzum nasıl göbek attıgını görürüz burada video isterim ama ona göre haa
Nasip eder insallah canım düsükten sonra daha kolay gebe kalınıyormus insallah seninde cabuk olur hosgeldin aramıza batını alalım ozaman
Birkacgün bekle canım yogunlugu böyle devam ederse yada gelmezse cuma günü bir test yaparsın yada kan verirsin insallah yerlesmedir
İnşallah yerleşme olsun ama bugün çok üzüldüm herşeyin hayırlısıPipili deseydim aklında kalmazdıda yazmazdın ama malum kimsenin aklında kalmamıs reklamımı yapmadılar ama sagol hemen eksiyi gömdün bana
Evet kuzum gidecem doktora gittimde daha önce kadın dogunda sol tarafa bakıp birsey yok diyen temiz gözüküyor diyen cok olmustu aslında ama düzgün bi doktoru bulursam ihmal etmeyecem tamaminsallah o dedigin olurda kuzum nasıl göbek attıgını görürüz burada video isterim ama ona göre haa
Nasip eder insallah canım düsükten sonra daha kolay gebe kalınıyormus insallah seninde cabuk olur hosgeldin aramıza batını alalım ozaman
Birkacgün bekle canım yogunlugu böyle devam ederse yada gelmezse cuma günü bir test yaparsın yada kan verirsin insallah yerlesmedir
Kız bana da bir tahminde bulunsana senin tahminler tutuyorsaPipili deseydim aklında kalmazdıda yazmazdın ama malum kimsenin aklında kalmamıs reklamımı yapmadılar ama sagol hemen eksiyi gömdün bana
5 aydır bekliyorum inşallah olur
Hadi hayırlısı inşallah sana özel olarak videoyu atarım canımPipili deseydim aklında kalmazdıda yazmazdın ama malum kimsenin aklında kalmamıs reklamımı yapmadılar ama sagol hemen eksiyi gömdün bana
Erkek evlat nedense istemedim böyle içtenlikle yoksa evlat evlattır tabi ki başta hayırlısı ve sağlıklısı olsun kız erkek fark etmez dedimInsallah da iste erkek de olsun nir tane de gelinin olsun canim nolceekkk
pipili diyorum ben ısrarlaKız bana da bir tahminde bulunsana senin tahminler tutuyorsabenim de bir tane kızım var onu da belirteyim
Unutma cicegim bu sözünü insallah hemen hamile kalırım yaaaa topiktekilerde unutmadanHadi hayırlısı inşallah sana özel olarak videoyu atarım canım
Önceden ay lorikooom derdim şimdi nedesem bilemedimSene sonu pipili bunlar tutanin elinde kaliyor seri sonu bunlllaaarrr koooossss ablaaa kooosssssssss
Lorikoooo de yineÖnceden ay lorikooom derdim şimdi nedesem bilemedimbenim elimde kalmadan hemen sana paslıyorum tutttt pipi bitir işi
Insallah masallllaaahhhErkek evlat nedense istemedim böyle içtenlikle yoksa evlat evlattır tabi ki başta hayırlısı ve sağlıklısı olsun kız erkek fark etmez dedimRabbim sana inşallah kız da erkek de nasip etsin
Öyle mi,sadece bir arkadaşım biliyor o da pipili dedi bakalım nasip, sağlıklı olsun da ben razıyım kız erkek ne olursapipili diyorum ben ısrarlason tahminim tutmamıs ama bilgin olsun kuzummm
Aşk olsun nanacım gömbek olurmu hiçPipili deseydim aklında kalmazdıda yazmazdın ama malum kimsenin aklında kalmamıs reklamımı yapmadılar ama sagol hemen eksiyi gömdün bana
AhahahahaLorikoooo de yineallahin emri bende pipili olmasi sari pipi camasir ipi
İnsallah saglıcakla kucagına gelsinde yavrum ben yanılsamda olurÖyle mi,sadece bir arkadaşım biliyor o da pipili dedi bakalım nasip, sağlıklı olsun da ben razıyım kız erkek ne olursa ☺
O zaman cinsiyeti degisecek onun ben sana söyleyeyim yanılma payları yokmu bunlarınAşk olsun nanacım gömbek olurmu hiç❤❤ Ama yani yine kızın demişsin bak msjda bunada gömmek deme anam nanam
Ahahahaha olabilirde olmayabilirdeee ama pipiliyi gördükO zaman cinsiyeti degisecek onun ben sana söyleyeyim yanılma payları yokmu bunların
Öyle canım, darısı isteyen herkese inş sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin Allah..İnsallah saglıcakla kucagına gelsinde yavrum ben yanılsamda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?