Vallahi hic sartlamadım kendimi saglıgı yerinde olsunda kızda olsa olur erkekte olsa olur kuzum insallahAhahahaha olabilirde olmayabilirdeee ama pipiliyi gördükbence senin kızın olucak sen kalbine kızı yerleştirmişsin❤❤
Amin insallah cicegimÖyle canım, darısı isteyen herkese inş sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin Allah..
Sen hamile kal da gerisi önemli değilUnutma cicegim bu sözünü insallah hemen hamile kalırım yaaaa topiktekilerde unutmadan
Ama tek o söylemediVallahi hic sartlamadım kendimi saglıgı yerinde olsunda kızda olsa olur erkekte olsa olur kuzum insallaho doktor yanılacak bak görürsün
İnşallah yerleşme olsun ama bugün çok üzüldüm herşeyin hayırlısı
Kurban olurum senin o yüregine sagol balammmSen hamile kal da gerisi önemli değil
İnsallah kuzum tamam ozaman zorlamıyorumAma tek o söylemedisağlıklı olsunda sağsalim gelsin rabbim verirse bi erkek bir kız olsun
Yemeye gerek yok onuAyva yiyince de oluyormus. Bir rivayete göre
Ne meselaYemeye gerek yok onubaska is yapinca da oluomus
Canım seninle batlarımız aynıydı. Geldi mi senin kesin? Test yaptın mı hiç? Benimde bazen bir iki gün erken geldiği olmuştu. Yarına kadar bekle bakalım, sonra bi test yap emin olmak için.
Kacinci aydaAga nigi naga nigiii
Rivayete gore fark etmiomusKacinci aydailk sen doğurcan tecrube etmis olursun
Su an yazan hamilelerden ileri olan sensin .digerleri zaten kacicstaAyy keske olsa gamzesiiierkklere de gamze yakisio. ilk dogurcak ben deilm kiz. Dur bakim hele
Tam ana gibi ana bee rabbim kalbini görsün senin sende yaşa hemde en güzelini yaşatsın sana rabbim inşallahİnsallah kuzum tamam ozaman zorlamıyorum
Hee dogru yaaSu an yazan hamilelerden ileri olan sensin .digerleri zaten kacicsta
Bekle zamani gelince korkarsin daha simdidenHee dogru yaaoff cok korkuorm ama yaa korkudan altima edecm sanki o gun. Tansiyonum firlamasa iidr
Hic deme leeeeeBekle zamani gelince korkarsin daha simdidenkadinlar ne boyle cektikleri.
Evlenirler ilk gece korkusu
Hamile kalirlr dogum korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?