Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece gece icimden geldiiiiii
İnsallah Aralık ayında batını bekleyen tüm ciceklerim hamile kalır cokca amin Allahım bolca amiiiiiiiinnnnnnn

Cok dertliyim anacim yine cinsiyet kesinlesmedi ve 1 aydir bagdas kuran bi cocugum var hayir ben antalya esim trabzon ne alaka urfali gibi sira gecesi yapiyo bu icerde
Karisma yegenime kiz. Hazir yeri bolken nasil istiosa ole saklasin
Burdaaaaaa
Aralık ayı totemde en üstte ben kalmışım. Bugün yarın eli kulağında, bakalım gelicek mi beklenen adet gelmicek mi.

Şu an için hiç bişey yok, belirti falan.
Insllh bu ay da senin ayin olur yavrm hadi hayrlisi
Okadar cok sordum düzeltme yapılacak olan varmı diye bunu dogurmak üzereykenmi söylüyorsun
Marttan sonra babyshowerlar patlasın topigimde ❤
Ne bilem qıı hic fark etmedimdiii
Allh izin verrse baby shower niyetine atanmamin hazrliklrini yapicam
Lavmanla edeceksin zaten korkunun ecele faydası yok
Saol canisi cok guzl gaz verdin

Ne zaman istersen yine veririm
Poncik poncik olacak bu sayfalar yaaaa sabırsızlanıyorum ben

Yok kız vala tamamen duygu karmaşası deli gibi film izleyip izleyip ağlıyorum insAllah uyuyacsm bu hormonlar beni fena vurdu herhal sen niye uyumadin
Ne zaman bu saatlerde uyudugumu gördünkü Fındıgını yerim ya ne güzel istedigi gibi oynuyor hormonlarınla öyleee

Ne zaman bu saatlerde uyudugumu gördünkü Fındıgını yerim ya ne güzel istedigi gibi oynuyor hormonlarınla öyleee
Haklısın MaşAllah uyku sana pek uğramıyor geceleri aynen canım oynasın bklm gelince bende onunla oyniycam iyi geceler kuzum grsrz fazla bir dayandım ben uyusam iyi olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…