Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende nedense sende var gibi hissediyorum bilemiyorum ama :)

İnşallah, lorik sen ben üçlü yapıcaz bu ay. Aynı şeyi bende sende hissediyorum. Bi arkadaş daha vardı geçen ay sanırım. O da yazıyodu, kesin hamile demiştim içimden. Hatta Artemissisipi arkadaşımızdı. Hamile çıktı.

Belirtisiz gelir kuşun belkimdeee

Gelsin de nasıl gelirse gelsin Seninde az kaldı, belirti yok mu?

Evet ya benimde üçümüzden umudum var nedense bu ay macundan galiba ay konu yne ona geldi evet hatta ben şey hatırlıyorum Artemissisipi da adetine 3-4 gün kala ovu yapmıştı t çizgisi koyu çıkmıştı biraz daha ondan bende bi heveslenmedim değil

Evet aynen öyle yapmıştı. Seninde baya koyu, bekleyip görücez. Şimdi yazdıktan sonra hafif yumurtlama ağrısı gibi ağrı gelip gitti, çok çok hafif bel ağrısı oluyo arada bi de.

Ayyy insalllahh oyledie . Esim de diyor belki hamilesindie diye .. belirtim belim agriyor bugun

Evet aynen öyle yapmıştı. Seninde baya koyu, bekleyip görücez. Şimdi yazdıktan sonra hafif yumurtlama ağrısı gibi ağrı gelip gitti, çok çok hafif bel ağrısı oluyo arada bi de.
Ay hadi inşallah yaa az kaldı valla ya batacaz ya çıkacaz

Ayyy insalllahh oyledie . Esim de diyor belki hamilesindie diye .. belirtim belim agriyor bugun

İnşallahhhhhh, bizimle birlikte bekleyen isteyen herkese nasip olsun.

Ay hadi inşallah yaa az kaldı valla ya batacaz ya çıkacaz

Batmak yokkkkkk, uçucaz inşallah. Sonra da göbekli ve daha sonrasında da bebekli buluşmalar yaparız

İnşallahhhhhh, bizimle birlikte bekleyen isteyen herkese nasip olsun.

Batmak yokkkkkk, uçucaz inşallah. Sonra da göbekli ve daha sonrasında da bebekli buluşmalar yaparız
Yani artık bu döneme geçmek istiyorum yumurtlama takip etme evresini bi an önce atlarız inşallah

Yyyaaaaaaa ammaaa cok poncikkkkkkk♥♥❤♥❤♥❤kendimi o kadar zor tutuyorum ki daha ortada olmayan beebegime kiyafetler almayi sonra diyorum ki ya olduktan sonra bu kiyafetlerin modasi geçerse diye
Dimi yaa öyle güzel şeyler varkiii ama bebeğin doğumuna yakın almak gerekiyormuş diğer türlü iyi değilmiş derdi annem hep Ne manaysa :)

Yani artık bu döneme geçmek istiyorum yumurtlama takip etme evresini bi an önce atlarız inşallah

Amin canım.

Çooooook tatlı yaaaa. Bekleyen herkese giydirmek nasip olur inşallah

Artık cinsiyet evresine adım atalım hayırlısıyla.

Yyyaaaaaaa ammaaa cok poncikkkkkkk❤kendimi o kadar zor tutuyorum ki daha ortada olmayan beebegime kiyafetler almayi sonra diyorum ki ya olduktan sonra bu kiyafetlerin modasi geçerse diye

Bende yolda giderken ebebek görüyorum yeni açılıyodu şubesi geçenlerde. Hemen gitmek istiyorum. Avmlere gidince bebek mağazalarını dolaşıyorum tabi. Olsa da artık alışveriş yapsak diyorum.

İnşallah o günler de yakındır Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Yeminle bende oyleyim esimi zorla iceri cekerim

Canım benimde öyle olmuştu 5 gün kala ovu. Koyuydu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…