Bende nedense sende var gibi hissediyorum bilemiyorum ama :)
Belirtisiz gelir kuşun belkimdeee
Evet ya benimde üçümüzden umudum var nedense bu ay macundan galiba ay konu yne ona geldiİnşallah, lorik sen ben üçlü yapıcaz bu ay.Aynı şeyi bende sende hissediyorum. Bi arkadaş daha vardı geçen ay sanırım. O da yazıyodu, kesin hamile demiştim içimden. Hatta Artemissisipi arkadaşımızdı. Hamile çıktı.
Gelsin de nasıl gelirse gelsinSeninde az kaldı, belirti yok mu?
Ayyy insalllahh oyledie . Esim de diyor belki hamilesindie diye .. belirtim belim agriyor bugunİnşallah, lorik sen ben üçlü yapıcaz bu ay.Aynı şeyi bende sende hissediyorum. Bi arkadaş daha vardı geçen ay sanırım. O da yazıyodu, kesin hamile demiştim içimden. Hatta Artemissisipi arkadaşımızdı. Hamile çıktı.
Gelsin de nasıl gelirse gelsinSeninde az kaldı, belirti yok mu?
Ay hadi inşallah yaa az kaldı valla ya batacaz ya çıkacazEvet aynen öyle yapmıştı. Seninde baya koyu, bekleyip görücez.Şimdi yazdıktan sonra hafif yumurtlama ağrısı gibi ağrı gelip gitti, çok çok hafif bel ağrısı oluyo arada bi de.
Ayyy insalllahh oyledie . Esim de diyor belki hamilesindie diye .. belirtim belim agriyor bugun
Ay hadi inşallah yaa az kaldı valla ya batacaz ya çıkacaz
Yani artık bu döneme geçmek istiyorum yumurtlama takip etme evresini bi an önce atlarız inşallahİnşallahhhhhh, bizimle birlikte bekleyen isteyen herkese nasip olsun.
Batmak yokkkkkk, uçucaz inşallah. Sonra da göbekli ve daha sonrasında da bebekli buluşmalar yaparız
Yyyaaaaaaa ammaaa cok poncikkkkkkk
Dimi yaa öyle güzel şeyler varkiii ama bebeğin doğumuna yakın almak gerekiyormuş diğer türlü iyi değilmiş derdi annem hep Ne manaysa :)Yyyaaaaaaa ammaaa cok poncikkkkkkk♥♥❤♥❤♥❤kendimi o kadar zor tutuyorum ki daha ortada olmayan beebegime kiyafetler almayi sonra diyorum ki ya olduktan sonra bu kiyafetlerin modasi geçerse diye
Dgruymus o çünkü anneler diyorsa doğrudur. Ama bi hamile kalayimDimi yaa öyle güzel şeyler varkiii ama bebeğin doğumuna yakın almak gerekiyormuş diğer türlü iyi değilmiş derdi annem hep Ne manaysa :)
Hahahah ama ben 2. Ay başlarım eminim yapmam dediğim herşeyi yaparım geneldeDgruymus o çünkü anneler diyorsa doğrudur. Ama bi hamile kalayim
Yani artık bu döneme geçmek istiyorum yumurtlama takip etme evresini bi an önce atlarız inşallah
Yyyaaaaaaa ammaaa cok poncikkkkkkk❤ ❤ ❤kendimi o kadar zor tutuyorum ki daha ortada olmayan beebegime kiyafetler almayi sonra diyorum ki ya olduktan sonra bu kiyafetlerin modasi geçerse diye
Canım koyuya yakın valla silik değil inşallah vardır yaKızlar bata 4 gün var bi ovu yapiyim dedim sizce daha silik çıkması gerekmezmiydi yada normal Mi... 2 gün önce yaptığımda silikti
Olsun da insalllllaahh benden cok kiyafeti olsunHahahah ama ben 2. Ay başlarım eminim yapmam dediğim herşeyi yaparım genelde
İnşallah o günler de yakındır Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin canım. ❤
Çooooook tatlı yaaaa. Bekleyen herkese giydirmek nasip olur inşallah
Artık cinsiyet evresine adım atalım hayırlısıyla.
Bende yolda giderken ebebek görüyorum yeni açılıyodu şubesi geçenlerde. Hemen gitmek istiyorum. Avmlere gidince bebek mağazalarını dolaşıyorum tabi. Olsa da artık alışveriş yapsak diyorum.
Yeminle bende oyleyim esimi zorla iceri cekerimAmin canım. ❤
Çooooook tatlı yaaaa. Bekleyen herkese giydirmek nasip olur inşallah
Artık cinsiyet evresine adım atalım hayırlısıyla.
Bende yolda giderken ebebek görüyorum yeni açılıyodu şubesi geçenlerde. Hemen gitmek istiyorum. Avmlere gidince bebek mağazalarını dolaşıyorum tabi. Olsa da artık alışveriş yapsak diyorum.
Senden cevap bekliyodum bende ovulasyondan anlıyosun çünküCanım koyuya yakın valla silik değil inşallah vardır ya
Emin ol öyle olucakOlsun da insalllllaahh benden cok kiyafeti olsun
Canım benimde öyle olmuştu 5 gün kala ovu. KoyuyduEvet ya benimde üçümüzden umudum var nedense bu ay macundan galiba ay konu yne ona geldievet hatta ben şey hatırlıyorum Artemissisipi da adetine 3-4 gün kala ovu yapmıştı t çizgisi koyu çıkmıştı biraz daha ondan bende bi heveslenmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?