- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
pik bu ve silikleştiğini günleri değerlendir canımBakın lütfen
canım çok üzüldüm.Sana ne desek boş şimdi biliyorum.Ama Allah'ım senin için daha güzelini hazırlıyor öyle düşün.Erken haftalarda olması ilerleyen haftalarda kaybetmeye göre daha iyi.Bence şimdi sebebinin ne olduğuna odaklanip sağlıkla gelecek bebegi bekleyelim.2 ay önce 2 ay sonra fark etmez yeterki sağlıkla gelecek olan olsun.Merhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Başka doktora kendisi yönlendirdi zaten o da çok bozuk bir kese bu dedi, kalp atışı yok dedi.Eminler mi canım belki geriden geliyordur ya da kalp atışını alamadı başka doktora da mı gitsen
Hangileri kötü canım? Olumsuz düşünmeyin doktor mutlaka birşeyler önericektir canımKızlar benimde az önce eşimin sperm testi sonuçlarını aldık maalesef baya kötü çıkmış embriyoloğun söylediğine göre. Pazartesi ürolojiye gideceğiz... canımız baya sıkkın
Çok üzüldüm canım herşeyde vardır bir hayır sağlıksız olacakmış demekki en kısa zamanda yine olur inşallahMerhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Pik görünüyor canım değerlendirinBakın lütfen
Çok geçmiş olsun cnm inş Rabbim bu kez sağlıkla nasip ederAllah razı olsun kızlar. Ben de kendimi daha ileride olmasındansa şimdi olması daha iyi diye teselli ediyorum. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Canım ilkmiydi Rabbim bi daha yasatmasın inşAllahMerhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Canim cok gecmis olsun, Allah sana saglik versin insallah en kisa zamanda nasip olur bebisMerhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Anam m yine banlanmş bu gacuu :))Günaydınnnnn kacta baslıyordu bu mügeanlı
Sağol canımEvet
pik bu ve silikleştiğini günleri değerlendir canım
Sağol canımPik görünüyor canım değerlendirin
Merhaba hsg sonrası ilk hamilelik belirtiniz neydi acaba? Ben de 11 aralıkta çektirdim. Bat 2 ocak.. Bel ağrısı çekiyorum adet olacakmışım gibi meme hassasiyeti var 3 gündür.. Kasıklarda yanma ağrı kramp. Bunlar psikolojik mi hep :)Ben pazartesi öğrendim hamile oldugumu
Canım ben hsg çektirmedim hiç o yuzden bilmiyprumMerhaba hsg sonrası ilk hamilelik belirtiniz neydi acaba? Ben de 11 aralıkta çektirdim. Bat 2 ocak.. Bel ağrısı çekiyorum adet olacakmışım gibi meme hassasiyeti var 3 gündür.. Kasıklarda yanma ağrı kramp. Bunlar psikolojik mi hep :)
Cnm yaa cok uzuldm gercktnMerhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Allah razı olsun. İnşallah.Cnm yaa cok uzuldm gercktncok gecmis olsn. Insllh kurtja da gerek kalmaz kendilignden gider. Rabbim cok bekletmeden diger aya nasip etsin yine insllh
Çok gecmis olsunnAllah razı olsun. İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?