Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
canım çok üzüldüm.Sana ne desek boş şimdi biliyorum.Ama Allah'ım senin için daha güzelini hazırlıyor öyle düşün.Erken haftalarda olması ilerleyen haftalarda kaybetmeye göre daha iyi.Bence şimdi sebebinin ne olduğuna odaklanip sağlıkla gelecek bebegi bekleyelim.2 ay önce 2 ay sonra fark etmez yeterki sağlıkla gelecek olan olsun.

Kızlar benimde az önce eşimin sperm testi sonuçlarını aldık maalesef baya kötü çıkmış embriyoloğun söylediğine göre. Pazartesi ürolojiye gideceğiz... canımız baya sıkkın
Hangileri kötü canım? Olumsuz düşünmeyin doktor mutlaka birşeyler önericektir canım

Merhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Çok üzüldüm canım herşeyde vardır bir hayır sağlıksız olacakmış demekki en kısa zamanda yine olur inşallah

Allah razı olsun kızlar. Ben de kendimi daha ileride olmasındansa şimdi olması daha iyi diye teselli ediyorum. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Çok geçmiş olsun cnm inş Rabbim bu kez sağlıkla nasip eder

Canım ilkmiydi Rabbim bi daha yasatmasın inşAllah

Canim cok gecmis olsun, Allah sana saglik versin insallah en kisa zamanda nasip olur bebis

Ben pazartesi öğrendim hamile oldugumu
Merhaba hsg sonrası ilk hamilelik belirtiniz neydi acaba? Ben de 11 aralıkta çektirdim. Bat 2 ocak.. Bel ağrısı çekiyorum adet olacakmışım gibi meme hassasiyeti var 3 gündür.. Kasıklarda yanma ağrı kramp. Bunlar psikolojik mi hep :)

Canım ben hsg çektirmedim hiç o yuzden bilmiyprum Kasık ağrısı belirti olabilir ama herkes farklı hissediyor o yuzden inşallah gebeliktir

Cnm yaa cok uzuldm gercktn cok gecmis olsn. Insllh kurtja da gerek kalmaz kendilignden gider. Rabbim cok bekletmeden diger aya nasip etsin yine insllh

Kiźlar iyi aksamlar benim testim sabah daginik cikti ikinci çizgi .
5 6 saat sonra ikinci çizgi çıktı bugun adet günüm ama olmadim
Acaba gebelik var mi umutlanmakta istemiyorum ama

Eklentiler

• 20191227_153623.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 20191227_062247.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 31
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…