- 23 Kasım 2015
- 461
- 559
- 103
Canim siliklestiyse yumurtan catliyor demektir bugunu ve yarini da degerlendirin mutlakaKızlar akşam 5 buçuktaki testim pikti demin önce yaptım silik geç mi kaldım
Siliklestiyse 24 saati degerlendirmeni tavsiye ederimKızlar akşam 5 buçuktaki testim pikti demin önce yaptım silik geç mi kaldım
Geçmiş olsun Rabbim yeniden sağlıkla nasip etsin inşallahMerhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Ben kullandim bisey olmadiMerhaba kızlar inofolic şase kullananız var mı ? İnternet okuduklarıma göre ve doktorumun söylediğine göre çok mucizevi bir ilaçmış hemen hemen her kullanan hamilelikle dönüş yapmış
Hayırlısı bakalım bende reglim bitince kullanmaya başlayacağım inşallah bi faydası olurBen kullandim bisey olmadibünyeden bunyeye fark ediyor
canım benim tek ilişki tutmuştu.ama kimyasal düşük le sonuçlanmıştı.ins senin tutar ve sağlıkla olur.tek ilişki ile çok var tutturanBende geri geldimm bu ay yumurtlamada bir kez iliski oldu bakalim tuttumu1 kerede imkansiz gibi ama ...
İnşaallah canım bakalım.. morfoloji 1 çıktı birde hareketli sperm sayısı yüzde 22.Hangileri kötü canım? Olumsuz düşünmeyin doktor mutlaka birşeyler önericektir canım
Düşükmüş degerleri . Takviye vitaminlerle falan yukseltilebilirİnşaallah canım bakalım.. morfoloji 1 çıktı birde hareketli sperm sayısı yüzde 22.
Ürolojiye gideceğiz pazartesi, inşaallah düzelir. Bakarlar sanıyorum vitamin değerlerine. Bende pazartesi yumurta takibine başlayacağım. Modum da çok düştü, hiç beklemiyordum böyle bir sonuç... Allahın takdiri.Düşükmüş degerleri . Takviye vitaminlerle falan yukseltilebilir
Bu sefer nanayla lorik birilerine daldılar herhalde burda çete kız bunlar hahahahahaNana napti yinee nerde bu kadinnn
Çatlamış yumurtan bugün değerlendirKızlar akşam 5 buçuktaki testim pikti demin önce yaptım silik geç mi kaldım
Ne için kullanıyosun onuMerhaba kızlar inofolic şase kullananız var mı ? İnternet okuduklarıma göre ve doktorumun söylediğine göre çok mucizevi bir ilaçmış hemen hemen her kullanan hamilelikle dönüş yapmış
Anladım canım inşallah tutar bir sperm yeter çünkğ 1 olup bebişleri olan çok varİnşaallah canım bakalım.. morfoloji 1 çıktı birde hareketli sperm sayısı yüzde 22.
Günaydın canımm sınavım var bugün onlarla uğrascaam sen nasılsınGunydinlar canmlarnapionz
Evet kaybolmuslar gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?