- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ben uyumustum bileBende simdi uyuyacam yarın erken kalkayımda su müge anlıyı bir izleyeyim @BerraAksa_K L Loriklorik neye gülüyormus bu kadar bir ögreneyim
Zeynep miiBi tane kadin var 1 haftadır cikiyor ozetlerini izlesen bile hayret edersin
Bende kullanıyorum ama ben bagımlısı degılim onuda bırakıyorum zaten yavas yavas
Tam isabetZeynep mii
Hadi yaa kadını biliyorumda konuyu bilmiyorumTam isabetbir suru taklit yapan var o kadinla ilgili
Cok komikkk ama yaHadi yaa kadını biliyorumda konuyu bilmiyorum
Coktandr birakmistm izlemeyi. Sabrim kalmdi izlemeye. Simdi doktor civanim var onu actm
Cok komikkk ama ya
Korkudan konuya dahil olamadımBen uyumustum bilene varmışki müge anlıda
Tipi komik kadınınCok komikkk ama ya
İzlememek en iyisiKorkudan konuya dahil olamadımbende bilmiyorum
Bencedeİzlememek en iyisi
O şekilde ne maceralar yasamış bi ara acılmış evi satıp sevgiliyle antalyada yemişler parayıTipi komik kadının
Böyleleri nasıl beceriyor o işleri bazen aklım almıyor töbe töbeO şekilde ne maceralar yasamış bi ara acılmış evi satıp sevgiliyle antalyada yemişler parayıhayret ettüm kadına ya
Evet canım 6 aydır istiyprduk 6.ay denemede oldu normal yolla eşim vitamin falan kullandı bende enfeksiyon olma ihtimali vardı ilaç kullandım belki o vesile olduBeklemekseni forumda gezinirken sperm testi için açtığın topiği gördüm eylülde şimdi hamilesin Allah bağışlasın, doğsl yollamı oldu kaç zamandır istiyordunuz
Rabbin sağlıkla bir nefeste doğurmayı nasip etsin, darısı bizeEvet canım 6 aydır istiyprduk 6.ay denemede oldu normal yolla eşim vitamin falan kullandı bende enfeksiyon olma ihtimali vardı ilaç kullandım belki o vesile oldu☺
İnşallah canım allahım sizede nasip etsin inşallahRabbin sağlıkla bir nefeste doğurmayı nasip etsin, darısı bize
İnşallah bizde uğraştık, bir çok şeyi düzelttik ama morfolojiyi düzeltemedik, hızımız iyi sayımızda çk yüksek değil, çatlatma iğnemde tutmadı, böyle okudukça hamile kalanları görüdkçe umud yeşeriyor içimdeİnşallah canım allahım sizede nasip etsin inşallah❤
Öyle hakketten ama ya bide cocuklar var vermiş yurdaBöyleleri nasıl beceriyor o işleri bazen aklım almıyor töbe töbe
Morfoloji kaç canım benim 2 arkasımın esi morfoli bazen 1 baze 2 cıkıyordu testlerde ikisininde bebeği olduİnşallah bizde uğraştık, bir çok şeyi düzelttik ama morfolojiyi düzeltemedik, hızımız iyi sayımızda çk yüksek değil, çatlatma iğnemde tutmadı, böyle okudukça hamile kalanları görüdkçe umud yeşeriyor içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?