Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar herkese merhaba bata daha 5 gun var, dun dayanamayip bi gebelik testi yaptim tabi ki negatif cikti ben de banyoda birakip evden ciktim gece geldigimde cook silik bi cizgi cikmisti, sonradan cikan cizgiler gecersiz diyorlar biliyorum ama sizce bi anlami var midir?

Eklentiler

• A170A16F-7AAE-459B-A391-0CF28F487E42.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 59
Canım varsa test bi daha yap sonradan çıkan doğru olmayabilir

canım çok üzüldüm ama herşeyin en hayırlısını Rabbim bilir elbet kese konusunda fikrim yok ama haftaya gittiğinde bi mucize olur insAllah kürtaj derlerse de Rabbim kısa zmnda sağlıkla yeniden nasip eder insAllah
Eki Görüntüle 2570148 kuzucuklar yumrtlama herhalde kızlar bana ne yyiyeym de kaliteli çatlasın şu yumrtalık deyin bi canlar m ❤❤
cooookkk güzel balım ya gayet net bı yumurtlama sağlıkla çatlar döllenir insAllah
Sonradan çıktığı için testi yenielrsen daha iyi olur cnm insAllah vardr

S Sibelll16 cnm napıyosun naısl gidiyo hamilelik
İyiyim canım sen napıyosun, hamilelik de iyi gidiyor işte ilk haftalar hafif kanamalar oldu şimdi de ağrılar oluyor okuldan dolayı dinlenemiyorum rapor da almadım sömestr bekliyorum hala sen ne yapıyorsun gecikmiştin son konuştuğumuzda?

Merhaba kızlar, bugün kalp atışı için doktor randevum vardı. 6+6 olması gerekiyordu, 6+2de kalmış. Kese bozulmuş, kalp atışı yok. Haftaya perşembe kürtaj için gideceğim.
Çok üzüldüm canim allah sabir versin
Seni çok iyi anliyorum benimde iki duşugum var

Fit mutlu anne evet canim ben de pek umutlu degilim aslina bakarsan, eve gelince silik cizgiyi gordum biraz sasirdim ama arastirdim sonradan cikan cizgilerin bi anlami yokmus. Bi kac gun daha bekliyip oyle test yapmayi dusunuyorum artik
Hadi hyrlisi olsun insAllah güzel haberlerle gelirsin cnm

CAnım var benimde böyle görünmüştü çizgi ya

İnşaAllahh kuzm ama bende sağlık kalmadı yumrtacagzmda nasl kalsn gripe yakalndıkk

Selam kızlar bu ay tutmadı ilk deneme regl oldum. Yeni bat 23 ocak.

CAnım var benimde böyle görünmüştü çizgi ya
Canim ama ilk yaptigimda cikmamisti cizgi, ben de yok diye oyle birakip ciktim aksam gelince gordum bunu yani ne kadar surede cikti bilmiyorum insallah vardir canimm yarin yada pazartesi tekrar yapicam test

Sorma kuzum ya hala gelmedi adetim. Tarlusal bitti 7 gün oldu 3 gün daha bekleyip doktorumu arıcam. İlk kez bu kadar gecikti anlam veremiyorum.. Rahim filmi bu kadar geciktirir mi diye araştırdım geciktiren var ama benim kadar yok.. Bende bekliyorum valla çok zor geliyo son günler sınav hazırlama performans ödevleri okuma analizler.. Sevindim iyi olmana cnm benim dua et bize de kavuşalım bebekleirmize

Günaydın canımm sınavım var bugün onlarla uğrascaam sen nasılsın
Cok sukur iiym simdilk nasildi sinvlrin
Eki Görüntüle 2570194 kizlar bugün ilk kontrolumuz vardi
Oyy masllhh guzl bi tektas var orda. Gozunuz aydin darisi bebgi gormye
Valla ben de onceden diodum bi anlami yok diye. Ilk olrak rengi onmli. Pembemsi ise vardr. Cunku cok belli ciktgi. Ben cok okudum sonradan cizgisi cikip hamis olan. Elinde varsa fazla test yarin sabah da yap. Onda da sonradan cikarsa emin olursn varligina

İnşaALlah ya inşaAllah
Adetim geçen ay Kasım’ın 24 olmuştum.
29 Kasım bitti. Nasip bugün ayın 28’i daha adet görmedim Allahım büyük çok istiyoruz eşimle bir bebeğimiz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…