- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Amin canimInsalllahh ise yarar faydsdini gorursun canimmm rabbim ellerimizi bps cevirmesin
İnşallah sağlıkla dunyaya gelir miniginİyiyim canım şuan iyi şükür inşallah böyle devam eder
Aayyh insallah tup bebek de yaptirmak zorunda kalmamNe güzel nazar değmesin bir dahaki aya olmayasın
Mesai bitsede eve gitsemEvet barını yazdırmıstın listeye sonra bilgi vermemistin durumunuda anasayfada paylasmıssın buray haber vermedigin icin bozuldum ve haber vermeyen kac kisi oldu böyle diye yakındıgım icin etiketledim
Güzeldi yinede sagol
İyiyiz cicegim sen ne yapıyorsun
Amin canımm sizede nasip olsun inşallahİnşallah sağlıkla dunyaya gelir minigin
Aynen ya belki vesile olur bana doktor bi daha ki ay adet olunca gel klomen vercem demişti gerek kalmadı inşallah seninde öyle olurAayyh insallah tup bebek de yaptirmak zorunda kalmam
Insallah macunda kullancam siparis verdim yineAynen ya belki vesile olur bana doktor bi daha ki ay adet olunca gel klomen vercem demişti gerek kalmadı inşallah seninde öyle olur
Aynen inşallah çifter çifter olsunInsallah macunda kullancam siparis verdim yine
Cildiririm ya sevincten ya yetisememektenAynen inşallah çifter çifter olsun
Ordaki kız da 5 geçmiş olabilir dedi onun değeri böyleyken de 6 falan mis acaba bende bi sorun mu var çocuk yok ultrasonda belki doktor dikkat etmedi
Daha sağlıklı bir gebelik versin Allahım hayırlı vakitte canım dediğim gibi küçükken düşmesi senin için daha iyi olmuş yani kötünün iyisi tabi büyük düşük çok yoruyo bedenide ruhudaYok canım dikiş atılacak kadar ilerlemedibu daha erken düştü
Amin canım sağol.senin de gonlune göre versin inşallahAnladım bnde 2 ay tedavi görüyorum sonra düşünüyoruz Rabbim nasip ederse..geçmiş olsun cnm sana da.Rabbim gönlüne göre versin
Aman olsunda uykusuz gecelerin olsun bosver kayınvaliden yardım ederCildiririm ya sevincten ya yetisememekten
İnşallah canım Rabbim sana hayırlısıyla nasip Etsin bir an önce senin de kucağın dolsunKızlar az önce çatlama iğnesi kullandim bana dua edin inşallah tutarallah herkeze salih evlatlar versin L Loriklorik N Nana Ana @ fatma ktl D Deryakadir @bi prenses annesi Beklemekseni
Idrarda yanlış çıkmış canım demekki çünkü önce kana sonra idrara geçiyor diyorlar hep. Üşüttüm sanırım ondan gecikti. Geç döllenme falan da düşünmüyorum çünkü en son ilişki 18inde olmuştu. Bugün yarın hasta olurumBelki geç tutunmustur canım adet olmazsan yine test yap çünkü idrarda cikmis
Amin saol cnmİnşallah canım Rabbim sana hayırlısıyla nasip Etsin bir an önce senin de kucağın dolsun
Amın cnm ınsallah tutar bende cumartesi gunu vurulacagım ınsallah tutar yaKızlar az önce çatlama iğnesi kullandim bana dua edin inşallah tutarallah herkeze salih evlatlar versin L Loriklorik N Nana Ana @ fatma ktl D Deryakadir @bi prenses annesi Beklemekseni
Evet barını yazdırmıstın listeye sonra bilgi vermemistin durumunuda anasayfada paylasmıssın buray haber vermedigin icin bozuldum ve haber vermeyen kac kisi oldu böyle diye yakındıgım icin etiketledimEtiketlemissiniz
Güzeldi yinede sagolIsine gelirse
İyiyiz cicegim sen ne yapıyorsunNapiyosunuzz balli kaymaklarim
Buraya gelip batını yazdısırp sanslı topigimizden ugur alıp hamile kalımca hic buraya girip haber vermeyen bayanlardan bahsediyordukKimsen bahsettiniz ya anlamadım ben konuyu
Kaldıgın yerden devam et canım ben hatırlayamadım tekrar hosgeldinKızlar merhaba
Bende 0 morfoloji ile hamile kalmaya çalışıyorum
Bu topige daha önce katılmıştım ama bı ara giremeyince bayağı mesaj birikmiş okuyamadım
Bizlerde güzel haberlerinizi almak icin buralarda dolasıp umut arıyoruz kendimize birer parca bebegimTabiki canım gözüm her daim üzerinizde, iyi haberlerinizi almak için burdayım takipteyim genelde hızınıza yetişemesem de ☺
Amin canım insallah tutar igneyle seninde bu aracın olsun insallahKızlar az önce çatlama iğnesi kullandim bana dua edin inşallah tutarallah herkeze salih evlatlar versin L Loriklorik N Nana Ana @ fatma ktl D Deryakadir @bi prenses annesi Beklemekseni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?