Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesai bitsede eve gitsem cok istiyorum tatil yapmayi artik

Ordaki kız da 5 geçmiş olabilir dedi onun değeri böyleyken de 6 falan mis acaba bende bi sorun mu var çocuk yok ultrasonda belki doktor dikkat etmedi

değeriniz ok iyi kese görmek içinde erken olabilir, neden stres yapıyorsunuz , şükür edin ve bekleyin..

Yok canım dikiş atılacak kadar ilerlemedi bu daha erken düştü
Daha sağlıklı bir gebelik versin Allahım hayırlı vakitte canım dediğim gibi küçükken düşmesi senin için daha iyi olmuş yani kötünün iyisi tabi büyük düşük çok yoruyo bedenide ruhuda

Kızlar testimi tekrarladım yarın adet olmam gerekiyor biz silik bir çizgi gördük eşimle ama bide siz bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20200102_071104.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20200102_070612.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 41
Belki geç tutunmustur canım adet olmazsan yine test yap çünkü idrarda cikmis
Idrarda yanlış çıkmış canım demekki çünkü önce kana sonra idrara geçiyor diyorlar hep. Üşüttüm sanırım ondan gecikti. Geç döllenme falan da düşünmüyorum çünkü en son ilişki 18inde olmuştu. Bugün yarın hasta olurum

Kimsen bahsettiniz ya anlamadım ben konuyu
Buraya gelip batını yazdısırp sanslı topigimizden ugur alıp hamile kalımca hic buraya girip haber vermeyen bayanlardan bahsediyorduk
Kızlar merhaba
Bende 0 morfoloji ile hamile kalmaya çalışıyorum
Bu topige daha önce katılmıştım ama bı ara giremeyince bayağı mesaj birikmiş okuyamadım
Kaldıgın yerden devam et canım ben hatırlayamadım tekrar hosgeldin
Tabiki canım gözüm her daim üzerinizde, iyi haberlerinizi almak için burdayım takipteyim genelde hızınıza yetişemesem de ☺
Bizlerde güzel haberlerinizi almak icin buralarda dolasıp umut arıyoruz kendimize birer parca bebegim
Kızlar az önce çatlama iğnesi kullandim bana dua edin inşallah tutar allah herkeze salih evlatlar versin L Loriklorik N Nana Ana @ fatma ktl D Deryakadir @bi prenses annesi Beklemekseni
Amin canım insallah tutar igneyle seninde bu aracın olsun insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…