Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kızım 41. Haftada sezeryan ile oldu normal istiyordum nasip olmadı ama 24. Haftada başlamamıştı, demekki herkeste de aynı olmuyor Canım
Olabilir cnm. Insllh bu sfer ki norml olur
Agrim baslaynca hemn uzandm zaten. Belki üsutmusumdr dedim. Bi sure sonra gecti. Insllh zamnnda dogar hepsi

Allah yardımcın olsun cnm çok zor gerçekten Rabbim en iyisini bilir ama Rabbim senşn gibi daha çok bekleyenlere bizden önce nasip etsin inş..
Yok yok hepimizin olsun öncesi sonrası yok. Hayırlısıni versin inşallah Allah

Olabilir cnm. Insllh bu sfer ki norml olur

Agrim baslaynca hemn uzandm zaten. Belki üsutmusumdr dedim. Bi sure sonra gecti. Insllh zamnnda dogar hepsi
İnşallah demek isterdim ama sanırım risk almayacam sezeryan olacam

Oy kuzum ne iyi kalplisin.. Gerçketen çok zor her ay adet olunca insan yıkılıyor..
Ben ilk seneler bunu yaşıyordum ama sonra tüp bebekle ancak olur dedikleri için beklemeyi bıraktım son 3 yıldır da başka sağlık sebeplerinden bebek düşünmedim uzun zamandır ilk ay bu denemem. Aralık adeti öncesi ben farklı yöntemler denedim bakalım hayirlisi cinsallah canim

En önemli şey sağlık zaten kuzum. Bende 4 yıla yakın vajinismus yaşadım zaten o sıralar antşdepresan kullanıyordum kabus dolu günlerdi evliliğimizden bişey anlamıyoduk Bi yandan vajinusmus Bi yandan panik atak baya zorladı beni ama çok şükür geçti bitti o günler şimdi de bebek için uğraşıyoruz 7 ay oldu

4 yıl uzunmuş bayağı bennde yaşadım ama 3 ay sürdü
Panik atak da zor ama geçti bitti dediğin gibi ben bebek uğruna tüm sağlığımi kaybettim çok şükür 2 yıldır iyiyim ve şimdi zevkine yapıyorum inşallah olur olmazsa da tatile giderim

Baya sıkıntılı günlerim ardından evlendik eşimle. Babamın vefatından bir yıl sonra evlendik rahatsızdı babam ve o sıralar nişanlanmıştık çok uzatmadan evlenelim dedik. Çok bağlıyım babama zaten o sıralar panik atak oldum. Evlendikten bir yıl sonra öğretmen olarak atandım bir yıl ayrı kaldık eşimle. Yeni iş yeni okul stresi derken üstüne bide eşimin ailesiyle ilgili problemler eklendi açıkçası vajinusmusun üzerine gidemedim bile gidnce oldu zaten kolayca çok şükür.. Ay o zevkine meselesine henüz yapamıyorum ben ama gerçekten kafa rahatlayınca hamile kalan çok tatil en güzeli cnm

Hiçlik mertebesi diye bir fıkra var bilir misin ben hamilelik sonrası ne diye sorduklarında hiicc diyecem oyuzden seviyorum imtihanimi Allah veripte sinamasin o daha zor Hep hayırlısıyla dedim yine öyle diyorum hayırlısı

Kizlarrr kafayı yemek üzereyim bana bi akıl fikir verin nolur uzun zamandır girmiyorum topige ama beni tanirsiniz. Benim 3 ocak yani dün regl olmam gerekiyordu hiç şaşmaz hep gününde gelirdi dün gelmedi. Ama regl ağrıları kasılmaları yaşıyordum bacaklarıma kadar vuruyordu ağrı. Neyse bugün saat 2 gibi erken gebelik testi yaptim negatif..Akşama doğru 4-5 gibi tuvalette peceteye kahverengimsi ve pembemsi lekeler geldi sildigimde. Tamam regl oluyorum dedim. Ama gece yarisi oldu hala sökülmedim günlük ped lekelenmiyor peceteye sildigimde görüyorum hep 1-2 damla şeklinde. Ve sabahtan beri şiddetli baş ağrım var. Kasık ağrısıda baya hafifledi. Ince ince kasilma seklinde oluyor. Bende hic böyle olmamisti lekelenme başlayınca ardından en fazla 1 saat sonra gümbür gümbür kan gelirdi. Acaba yerlesme kanaması dedikleri şeymi oluyor diyorum düşünmekten kafayı yemek üzereyim.

Gebelik düşündüğünüzde böyle gecikmeler olabilir vücut kendini hazırlarmış idrarda cikmadiysa birkaç gün sonra olmazsaniz kan verin Allah hayırlısıyla ni versin insallah

Gözden kacmıs herhalde cicegim misafirlerim bir bitmedi anca geldim iyiyim kuzum insallah sende iyisindir ve insallah o yumurta o spermle bulusur bebegim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…