- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Oyle boyle diyozda gercekten hamilelik cok zorBu haftalrda basliomus rahim hazirlik yapiomus. Ben de zamnla ogreniorm iste. Daha neler ogrencez bklm. Dun bile adet olcam gibi agrim vardi kac saat boyunca. Bi sure sonra gecti rahatladim ole.
Allah sifa versin canim kendine dikkat et❤Canım benim inşallah Rabbim o güzel gönlüne göre versin bebişin seninle olsun inşallahgüzel haberler duymak istiyorum burdan kalan arkadaşlardan iyiyim çok şükür hastaydım ortalık hastalığı bugün biraz iyiyim sağol canım
Ole valla . Insllh diyim de pek sanmiorm. Ilk 3 4 ay hep açtım yiyemiodum. 3 aydan sonra da bel ve kalca agrisindan ne yuruyebiliodm ne yatabiliodm. Oturma yurume seklim bile degisti. Bundan sonrasi da Allh kerim artk diorm.Oyle boyle diyozda gercekten hamilelik cok zor
İnşallah rahat gecer seninki
Allah yardımcın olsun cnm çok zor gerçekten Rabbim en iyisini bilir ama Rabbim senşn gibi daha çok bekleyenlere bizden önce nasip etsin inş..10 yıldır sıkıntı coktu ilk erken menepoz teşhisi kondu ve tüp bebek tedavileri falan bayağı şey yaşadım ama son iki yıldır evren beni bu aya hazirladi(pozitif dusuncenin dibi) eğer hamileysem tüm herseyi anlatan bir topik açmayı düşünüyorum
Eee bebiş büyüdü artik zorluklarda artıyorOle valla . Insllh diyim de pek sanmiorm. Ilk 3 4 ay hep açtım yiyemiodum. 3 aydan sonra da bel ve kalca agrisindan ne yuruyebiliodm ne yatabiliodm. Oturma yurume seklim bile degisti. Bundan sonrasi da Allh kerim artk diorm.
Evet o şekildedir ama belki de başka bişey o şimdilik çünkü hafta olarak çok erken yalancı doğum sancılarınaBizim grupta hep yasiolr kiz. Herkes de norml dio. Belki yanlis soledim bilmiorm ama. Hani bebek toplanio ya bi yerde. Taş gibi oluo. Icerden kasıldgimi hissediorm. Iste o yalannci sanciymis.
Allah razı olsun canım inşallahAllah sifa versin canim kendine dikkat et❤
Hamdolsn bu gunlere deEee bebiş büyüdü artik zorluklarda artıyor
Ama bunlarda geçer inşallah
Valla hemsom dedgim gibi. Bizim nisan grubunda cogu kisi yasio bunu. Artk gercktn norml mi bilemiormEvet o şekildedir ama belki de başka bişey o şimdilik çünkü hafta olarak çok erken yalancı doğum sancılarına
Bilemedim ki ben de neyse aman sağlıkla kucağımıza alalım da canımHamdolsn bu gunlere dedarisi sana insllhh
Valla hemsom dedgim gibi. Bizim nisan grubunda cogu kisi yasio bunu. Artk gercktn norml mi bilemiorm
Yok ya bu ay bisey yapmiycam bir iki ay vucudum dinlendin zaten rapor cikartiyoruz tup bebek yaptircez sadece takviye vitaminler var onlari kullanıyorumİgnemi vurdum perşembe günü saat 4
Doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi öyle yaptim
Canım sen bu ay bisey yapmayi dusunuyomusun adetlisin ya
Hasi inşallah olur canım bu ayKızlar ne yapiyonuz
İlk defa çatlama iğnesi kullandim perşembe günü inşallah faydasını gorurum
N Nana Ana sesin cikmiyor kiz daha once etiketlemiştim seni galiba gormedin msji
L Loriklorik nasilsin canim addet oldun galiba
F Fatma KTLBeklemekseni Fit mutlu anne D Deryakadir nasil gidiyor hamilelik
Amin insllh. Simdi tekrr baktm netten. Gayet normlmis.genlde 24. Haftadan sonra basliomus.bnm de kasılma seklinde basldi biraz erkn. Dun ilk defa yogun adet agrisi gibi yasadim o kdr. Habrrin olsn senn de simdidenBilemedim ki ben de neyse aman sağlıkla kucağımıza alalım da canım
İnşallah tüp bebeğe bile gerek kalmazYok ya bu ay bisey yapmiycam bir iki ay vucudum dinlendin zaten rapor cikartiyoruz tup bebek yaptircez sadece takviye vitaminler var onlari kullanıyorum
Napalim kuzum uğraşıyoruz işte kızımin hastaligi falan benimde pek tadım yok iki gündürKızlar ne yapiyonuz
İlk defa çatlama iğnesi kullandim perşembe günü inşallah faydasını gorurum
N Nana Ana sesin cikmiyor kiz daha once etiketlemiştim seni galiba gormedin msji
L Loriklorik nasilsin canim addet oldun galiba
F Fatma KTLBeklemekseni Fit mutlu anne D Deryakadir nasil gidiyor hamilelik
İnşallah❤Hasi inşallah olur canım bu ayiyiyiz canım iyi gidiyor benim şükür sen nasılsın
Amin inşallah canim❤Napalim kuzum uğraşıyoruz işte kızımin hastaligi falan benimde pek tadım yok iki gündür
Hayırlısıyla güzel sonuclanir insAllah canım çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kalan da çok biri de sen olursun insAllah
Benim kızım 41. Haftada sezeryan ile oldu normal istiyordum nasip olmadı ama 24. Haftada başlamamıştı, demekki herkeste de aynı olmuyor CanımAmin insllh. Simdi tekrr baktm netten. Gayet normlmis.genlde 24. Haftadan sonra basliomus.bnm de kasılma seklinde basldi biraz erkn. Dun ilk defa yogun adet agrisi gibi yasadim o kdr. Habrrin olsn senn de simdiden
24 de erkenmis hakikatrn ama kızımdan biliyorum orta şiddette adet sancısı çekmiştim ertesi günü acile gittiğimizde açılmam varmış doğuma girmistim ben daha şiddetli bekliyordm tabi ihtimal vermiyorum bol bol dinlen cnm ağrın oldugundaAmin insllh. Simdi tekrr baktm netten. Gayet normlmis.genlde 24. Haftadan sonra basliomus.bnm de kasılma seklinde basldi biraz erkn. Dun ilk defa yogun adet agrisi gibi yasadim o kdr. Habrrin olsn senn de simdiden
Saol cnm aynenAmin inşallah canim❤
Geçmiş olsun bu aralar herkes hasta ya
Allah razi olsunnİnşallah tüp bebeğe bile gerek kalmaz
Her gün meryem suresini okuyorum sizleride içe katiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?