Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu haftalrda basliomus rahim hazirlik yapiomus. Ben de zamnla ogreniorm iste. Daha neler ogrencez bklm. Dun bile adet olcam gibi agrim vardi kac saat boyunca. Bi sure sonra gecti rahatladim ole.
Oyle boyle diyozda gercekten hamilelik cok zor
İnşallah rahat gecer seninki

Allah sifa versin canim kendine dikkat et❤

Oyle boyle diyozda gercekten hamilelik cok zor
İnşallah rahat gecer seninki
Ole valla . Insllh diyim de pek sanmiorm. Ilk 3 4 ay hep açtım yiyemiodum. 3 aydan sonra da bel ve kalca agrisindan ne yuruyebiliodm ne yatabiliodm. Oturma yurume seklim bile degisti. Bundan sonrasi da Allh kerim artk diorm.

Allah yardımcın olsun cnm çok zor gerçekten Rabbim en iyisini bilir ama Rabbim senşn gibi daha çok bekleyenlere bizden önce nasip etsin inş..

Ole valla . Insllh diyim de pek sanmiorm. Ilk 3 4 ay hep açtım yiyemiodum. 3 aydan sonra da bel ve kalca agrisindan ne yuruyebiliodm ne yatabiliodm. Oturma yurume seklim bile degisti. Bundan sonrasi da Allh kerim artk diorm.
Eee bebiş büyüdü artik zorluklarda artıyor
Ama bunlarda geçer inşallah

Bizim grupta hep yasiolr kiz. Herkes de norml dio. Belki yanlis soledim bilmiorm ama. Hani bebek toplanio ya bi yerde. Taş gibi oluo. Icerden kasıldgimi hissediorm. Iste o yalannci sanciymis.
Evet o şekildedir ama belki de başka bişey o şimdilik çünkü hafta olarak çok erken yalancı doğum sancılarına

İgnemi vurdum perşembe günü saat 4
Doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi öyle yaptim
Canım sen bu ay bisey yapmayi dusunuyomusun adetlisin ya
Yok ya bu ay bisey yapmiycam bir iki ay vucudum dinlendin zaten rapor cikartiyoruz tup bebek yaptircez sadece takviye vitaminler var onlari kullanıyorum

Bilemedim ki ben de neyse aman sağlıkla kucağımıza alalım da canım
Amin insllh. Simdi tekrr baktm netten. Gayet normlmis.genlde 24. Haftadan sonra basliomus.bnm de kasılma seklinde basldi biraz erkn. Dun ilk defa yogun adet agrisi gibi yasadim o kdr. Habrrin olsn senn de simdiden

Yok ya bu ay bisey yapmiycam bir iki ay vucudum dinlendin zaten rapor cikartiyoruz tup bebek yaptircez sadece takviye vitaminler var onlari kullanıyorum
İnşallah tüp bebeğe bile gerek kalmaz
Her gün meryem suresini okuyorum sizleride içe katiyorum

Napalim kuzum uğraşıyoruz işte kızımin hastaligi falan benimde pek tadım yok iki gündür
Hayırlısıyla güzel sonuclanir insAllah canım çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kalan da çok biri de sen olursun insAllah

Amin inşallah canim❤
Geçmiş olsun bu aralar herkes hasta ya

Amin insllh. Simdi tekrr baktm netten. Gayet normlmis.genlde 24. Haftadan sonra basliomus.bnm de kasılma seklinde basldi biraz erkn. Dun ilk defa yogun adet agrisi gibi yasadim o kdr. Habrrin olsn senn de simdiden
Benim kızım 41. Haftada sezeryan ile oldu normal istiyordum nasip olmadı ama 24. Haftada başlamamıştı, demekki herkeste de aynı olmuyor Canım

24 de erkenmis hakikatrn ama kızımdan biliyorum orta şiddette adet sancısı çekmiştim ertesi günü acile gittiğimizde açılmam varmış doğuma girmistim ben daha şiddetli bekliyordm tabi ihtimal vermiyorum bol bol dinlen cnm ağrın oldugunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…