Oy keşke olsam tatlım ama hamile değilimEsen hamile sincdimi mydonoz yenmez diyebiliyorum ilk 3 ay
Tamam cicegim söyle batını ekleyeyimAy ekle tabi canm uğurlu olur inşallh ❤❤❤❤
Nasıl yazdiysam ne yazdığımı ben anlamadımOy keşke olsam tatlım ama hamile değilim
Canm aşılama yaptırdım ayın 16 nda adet günüm inşallh olmazda yaTamam cicegim söyle batını ekleyeyim
İnsallah tutar canımCanm aşılama yaptırdım ayın 16 nda adet günüm inşallh olmazda ya
İnş ya kuzum hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebekleirmizeNasıl yazdiysam ne yazdığımı ben anlamadıminşallah bir sonraki ay hamilesin canim
Benim olursa tam bir mucize olur ama bu uğurda çok engellerle karşılaştım ve çok büyük mucizeler yaşadım inşallah en büyük mucizem de benimledir insallahİnş ya kuzum hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebekleirmize
Ne kadardır istiyorsun cnm sıkıntın neBenim olursa tam bir mucize olur ama bu uğurda çok engellerle karşılaştım ve çok büyük mucizeler yaşadım inşallah en büyük mucizem de benimledir insallah
10 yıldır sıkıntı coktu ilk erken menepoz teşhisi kondu ve tüp bebek tedavileri falan bayağı şey yaşadım ama son iki yıldır evren beni bu aya hazirladi(pozitif dusuncenin dibiNe kadardır istiyorsun cnm sıkıntın ne
Hadi inşallh ya herkes hamiş olur inşallh tüm isteyenler10 yıldır sıkıntı coktu ilk erken menepoz teşhisi kondu ve tüp bebek tedavileri falan bayağı şey yaşadım ama son iki yıldır evren beni bu aya hazirladi(pozitif dusuncenin dibi) eğer hamileysem tüm herseyi anlatan bir topik açmayı düşünüyorum
Insallah faydadini gorursun kuzum catlatma ignesi vurulduktan 36 saat sonra yumurta catlar yani 36 saat sonra etkisini gosterir . Insallah insallllaaahhKızlar ne yapiyonuz
İlk defa çatlama iğnesi kullandim perşembe günü inşallah faydasını gorurum
N Nana Ana sesin cikmiyor kiz daha once etiketlemiştim seni galiba gormedin msji
L Loriklorik nasilsin canim addet oldun galiba
F Fatma KTLBeklemekseni Fit mutlu anne D Deryakadir nasil gidiyor hamilelik
Cok sukur iiyiz canmcim. Yalanci dogum sancilari gelio arada ole idare ediorz.Kızlar ne yapiyonuz
N Nana Ana sesin cikmiyor kiz daha once etiketlemiştim seni galiba gormedin msji
İgnemi vurdum perşembe günü saat 4Insallah faydadini gorursun kuzum catlatma ignesi vurulduktan 36 saat sonra yumurta catlar yani 36 saat sonra etkisini gosterir . Insallah insallllaaahhben adet oldum bitmek üzere
AminnnCok sukur iiyiz canmcim. Yalanci dogum sancilari gelio arada ole idare ediorz.
Sizin de attginz gol olsn insllhhayrli haberini verrsin insllh sen de
Canım benim inşallah Rabbim o güzel gönlüne göre versin bebişin seninle olsun inşallahKızlar ne yapiyonuz
Evet kıs yalancı doğum sancıları için çok erkenCok sukur iiyiz canmcim. Yalanci dogum sancilari gelio arada ole idare ediorz.
Sizin de attginz gol olsn insllhhayrli haberini verrsin insllh sen de
Bu haftalrda basliomus rahim hazirlik yapiomus. Ben de zamnla ogreniorm iste. Daha neler ogrencez bklm. Dun bile adet olcam gibi agrim vardi kac saat boyunca. Bi sure sonra gecti rahatladim ole.Aminnn
Kız şimdiden başladı mı yalanci doğum sancılar daha erken degilmi
Bizim grupta hep yasiolr kiz. Herkes de norml dio. Belki yanlis soledim bilmiorm ama. Hani bebek toplanio ya bi yerde. Taş gibi oluo. Icerden kasıldgimi hissediorm. Iste o yalannci sanciymis.Evet kıs yalancı doğum sancıları için çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?