Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnş ya kuzum hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebekleirmize
Benim olursa tam bir mucize olur ama bu uğurda çok engellerle karşılaştım ve çok büyük mucizeler yaşadım inşallah en büyük mucizem de benimledir insallah

Benim olursa tam bir mucize olur ama bu uğurda çok engellerle karşılaştım ve çok büyük mucizeler yaşadım inşallah en büyük mucizem de benimledir insallah
Ne kadardır istiyorsun cnm sıkıntın ne

Ne kadardır istiyorsun cnm sıkıntın ne
10 yıldır sıkıntı coktu ilk erken menepoz teşhisi kondu ve tüp bebek tedavileri falan bayağı şey yaşadım ama son iki yıldır evren beni bu aya hazirladi(pozitif dusuncenin dibi) eğer hamileysem tüm herseyi anlatan bir topik açmayı düşünüyorum

Hadi inşallh ya herkes hamiş olur inşallh tüm isteyenler

Insallah faydadini gorursun kuzum catlatma ignesi vurulduktan 36 saat sonra yumurta catlar yani 36 saat sonra etkisini gosterir . Insallah insallllaaahhben adet oldum bitmek üzere

Cok sukur iiyiz canmcim. Yalanci dogum sancilari gelio arada ole idare ediorz.
Sizin de attginz gol olsn insllh hayrli haberini verrsin insllh sen de

Insallah faydadini gorursun kuzum catlatma ignesi vurulduktan 36 saat sonra yumurta catlar yani 36 saat sonra etkisini gosterir . Insallah insallllaaahhben adet oldum bitmek üzere
İgnemi vurdum perşembe günü saat 4
Doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi öyle yaptim
Canım sen bu ay bisey yapmayi dusunuyomusun adetlisin ya

Canım benim inşallah Rabbim o güzel gönlüne göre versin bebişin seninle olsun inşallah güzel haberler duymak istiyorum burdan kalan arkadaşlardan iyiyim çok şükür hastaydım ortalık hastalığı bugün biraz iyiyim sağol canım

Aminnn
Kız şimdiden başladı mı yalanci doğum sancılar daha erken degilmi
Bu haftalrda basliomus rahim hazirlik yapiomus. Ben de zamnla ogreniorm iste. Daha neler ogrencez bklm. Dun bile adet olcam gibi agrim vardi kac saat boyunca. Bi sure sonra gecti rahatladim ole.

Evet kıs yalancı doğum sancıları için çok erken
Bizim grupta hep yasiolr kiz. Herkes de norml dio. Belki yanlis soledim bilmiorm ama. Hani bebek toplanio ya bi yerde. Taş gibi oluo. Icerden kasıldgimi hissediorm. Iste o yalannci sanciymis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…