Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşim de 3 haftada bir gel git yaptı ama hem maddi hem manevi anlamda çok zorlandık. E bebiş ne kadar olcak başladığında cnm
Valla bilmiyorm desem yalan olmaz dogum iznini kullandiktan sonra duruma gore bakicam. Belki ucretli iznimi de kullnirim.
Bana iyi gibi geldi ama daha iyi olanlar mı var bu haftalarda
Evt cnm vardi daha ii olanlar. Belki de ben pek tatli hamur isi yemedgim icin almamistir o da. Gerci cok buyuk olmasini da istemiorm dogum acisindan dogum bebege de bagli bi yandan. Amaaan lee velhasil ole iste

Sağlıklı olsun öyle kilolu olmasın, ama tatlı hamur işine katılmıyorum o bebeğe kilo aldırıyor olsaydı ben kızımda hamur işi çok yapıyordum tatlı yiyordum ben 20 kilo almıştım kızım 2780 doğdu kesinlikle öyle bir şey yok, bence biraz anne vücudu bebeğe kilo yapar ya da yapmaz genetik de oluyor

Evet doğum bebeğe bağlı ama eskiler 5 kilo bile normal doğmuş var etrafımda örnek

Bat 5 gün Aşırı bi sol kasık ağrım var sağda yok Erken gebelik testi aldım yoksa macuna başlayayım diye ama yapmaya korkuyorum üffff

canım başın sağolsun
Rabbim sabır versin
ama bizi buralarda sensiz koyma özledik hem biz seni hemde senin de kafan dağılır kuzum
Saol bitanem Allah razı olsun inan gelen gidenden fırsatım olmuyor ayın 15de döncem inşallah evime

@FatmaKTL canım sen 4 lü tarama yaptırdınmı. Doktorlar detaylıda bunları soruyorlarmı.

Bat 5 gün Aşırı bi sol kasık ağrım var sağda yok Erken gebelik testi aldım yoksa macuna başlayayım diye ama yapmaya korkuyorum üffff
Korkunun ecele faydasi yok valla. Hem az kalmis zaten keske almsydin

olabilir cnm. Tecrubesiz oldgum icin pek bilgm yok.benn de gec kilo aliyorm belki oglm da bana cekmistir.
Evet doğum bebeğe bağlı ama eskiler 5 kilo bile normal doğmuş var etrafımda örnek
kiz zatn masallhi var eskilerin. Insllh bizimki de koly gecer
@FatmaKTL canım sen 4 lü tarama yaptırdınmı. Doktorlar detaylıda bunları soruyorlarmı.
Yoo ole seyler sormuolr. Bu detyli tarama noluo bilmiorm valla. Belki detylinin diger adidir

Aynen canım olabilir evet ya eskiler ikizleri bile normal doğuyordu şimdi doktorlar risk almıyor sezeryan yapıyorlar

Anladım canım tesekkür ederim

Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ve kaç kilo aldınız ben şuan 75 76 kiloyum ve korkuyorum da fazla kilo almaktan
Ben 64 ile hamile kaldım şu an70 olmuşum 6 kilo almışım ben de çok almak istemiyorum sonrasında vermek çok zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…