- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Helal olsun cnm olur mu öyle şey burda herşeyi paylaşıyoruzUmarim kuzum umarim o benim cigerim cok baska bende 2 kez korkuttu ya beni daha da bagliyim zatem o yuzden bu kadar kotu oldum baskasi yapsa agzina sokarim o laflari ama ona kiyamiyorum ben kiyamadikca cigerimi sokuyo ozlicem aglicam sizlicam ama konusmicam gormicek yuzumu sesimi duymicak cunku bunlara izin verirsem yine yumusarim kiyamam insallah duzelir sizinde. Kafanizi agrittim gece gece hakkinizi helal edin
İnsallah Kuzum insallah Allahim yuzume gulerHelal olsun cnm olur mu öyle şey burda herşeyi paylaşıyoruzhaklsn hatasını anlar insAllah Rabbim bi Yola koyar Allah in izniyle sen sakin ol bebeğini düşün
Amin insAllahİnsallah Kuzum insallah Allahim yuzume gulerSen napiyosun hamileyken diyette misin hala? Gecen oyle bisey gordum sanki
Masallah insallah boyle giderAmin insAllah
Napim cnm vala aynı devam değişik bişey yok evet cnm yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kontrollü almak için şimdilik hala eksideyim yağdan kaybediyorum bebeğe bı zarari yokmuş zaten karnım yavaştan şişiyor zaten
Hmm anladim cnm tabi endise etmen gayet yerli. Dikkat et sen yine de uzmeyin birbirinizi alem icin bosver baban o seninAmin kuzum cumlemizin hakimiyet degil babam 2 defa sinir yuzunden beyin kanamasi gecirdi sakinlestiricisi var 4-5 ilac aliyo gunde ama sakinlestiriciyi 2 gundur almiyo sirf isle ilgili baskasina kizip benden aldi sinirini bide cikarken bana bisey olursa hicc gelme dedi daha da agirima gitti hassas oldugumu biliyo sagligi konusunda ilkkez de yasamiyoruz bunlari ama kaldiramiyorum sanirim hamilelikte yeterince sinirli ve duygusalim bu sefer yuzumu gostermicem konusmicam biliyorum pisman olucak ama ders olmasi sart bu sefer guzel dileklerin icinde tesekkur ederim canim ♥
Tesekkur ederim kuzum derdimi dinlediniz gecenin su vaktinde Allah razi olsunHmm anladim cnm tabi endise etmen gayet yerli. Dikkat et sen yine de uzmeyin birbirinizi alem icin bosver baban o senin
Tabiki canım öncelik sağlığımız saolasin canımMasallah insallah boyle giderCok sevindim adinaa bebiss saglikli sihatliyse baska biseyin onemi yok ben yapamiyorum kilo takibi sen yap anacim ♥
Ya kuzum artık kendinden çok bebeğini düşün bu kadar yıpratma kendiniİssizim ve nasil gecinicez hic bi fikrim yok isin kotusu isimi yaptigim icin kavga ettik babamla insanlarin yaninda birsuru bagirdi cagirdi kaldiramadim ayriliyorum isten dedim hamileyim ve bugun gun boyu agri cektim hala da cekiyorum Allahim seninde yardimcin olsun insallah duzelir
Kilo mu veriyorsun cnm gebelikte mümkün mü kilo vermekAmin insAllah
Napim cnm vala aynı devam değişik bişey yok evet cnm yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kontrollü almak için şimdilik hala eksideyim yağdan kaybediyorum bebeğe bı zarari yokmuş zaten karnım yavaştan şişiyor zaten
Konu baba olunca cok yiprandim cok agladim esimde bebegin ultrasonda zipladigi videoyu acti bak dedi bunun ne sucu var yapma artik oturdum yine agladimYa kuzum artık kendinden çok bebeğini düşün bu kadar yıpratma kendini
Ama çok üzmüşsün kendini yazık ya düzelir karnındaki yavruya yazık. Öyle ciddi Bi konu yok kiKonu baba olunca cok yiprandim cok agladim esimde bebegin ultrasonda zipladigi videoyu acti bak dedi bunun ne sucu var yapma artik oturdum yine agladimgece biton kabus gordum en sonunda kesik kesik nefes alip ruyamda aglayinca esim uyandirdi insallah cabuk gecer bu gunler
mümkün canım tabiki insAllah bebeğim sağlıkla büyür bende kilo vermeye devam ederim hamile kaldığı kilodan ekside doğum yapan da varmış hamile kaldığı kiloyla duran da bebeği besliyorsn yani anneye kalmıyorKilo mu veriyorsun cnm gebelikte mümkün mü kilo vermek
İyiyim şükür canım mutfak temizliğini bı tık yaptım sonra hava çok güzel olunca dışarı çıktık kızımla dolaştık geldik şimdi dinleniyorum Allah Allah üşüttun mu acaba canım hoş benim hep bı hafta önce başlardı ağrılarım ama senin her zmn erken başlamyorsa hayır olsunNasilsiniz canlarimmbenim 2-3 gündür adet sancilarim var cok degisik karnim agriyo bata daha 1 hafta var anlmadim ilk defa böyle oluyo
Yok canimm baslamaz genelde kirmizular geldigi gün baslar arilarim benim bende anlamadimmümkün canım tabiki insAllah bebeğim sağlıkla büyür bende kilo vermeye devam ederim hamile kaldığı kilodan ekside doğum yapan da varmış hamile kaldığı kiloyla duran da bebeği besliyorsn yani anneye kalmıyor
İyiyim şükür canım mutfak temizliğini bı tık yaptım sonra hava çok güzel olunca dışarı çıktık kızımla dolaştık geldik şimdi dinleniyorum Allah Allah üşüttun mu acaba canım hoş benim hep bı hafta önce başlardı ağrılarım ama senin her zmn erken başlamyorsa hayır olsun
hadi hyrlisi cnmYok canimm baslamaz genelde kirmizular geldigi gün baslar arilarim benim bende anlamadim
Oh iyi yapmissin canimm temiz hava en iyisi valla
adet döngün değişiyor muydu tatlım senin hicBen bu ay hic ovu flnda yapmadim ama simdi yaptim merakdan sanirim yine yumurtam catliyo bata 1 hafta kala.. Kizlar anlamadim ben hic böyle olmazdiEki Görüntüle 2575375
Yok canimm degismiyor en son 23 aralikda adet oldum 26-27 gün döngüm benim batda 18 ocakhadi hyrlisi cnm
adet döngün değişiyor muydu tatlım senin hic
canım bence yumurtlama değildir o zmn eğer düzenliyse adetin hep 7 gün kalmış hayırlı haberler alırız insAllahYok canimm degismiyor en son 23 aralikda adet oldum 26-27 gün döngüm benim batda 18 ocak
çok sevindim cnm aranızin düzelmesineKizlarr babam sabah aradi acmadim cikmis evime geldi gorur gormez agliyodum o sira dedim niye geldin basladi aglamaya arkasini dondu tamam gideyim o zaman dedi kapiyi acti baktim agliyo kapattim kapiyi gitme dedim sarildim agladim gel hava alicaz dedi gezdirdi cok Sukur duzeldi aramizz Allah razi olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?