Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal olsun cnm olur mu öyle şey burda herşeyi paylaşıyoruz haklsn hatasını anlar insAllah Rabbim bi Yola koyar Allah in izniyle sen sakin ol bebeğini düşün

Helal olsun cnm olur mu öyle şey burda herşeyi paylaşıyoruz haklsn hatasını anlar insAllah Rabbim bi Yola koyar Allah in izniyle sen sakin ol bebeğini düşün
İnsallah Kuzum insallah Allahim yuzume guler Sen napiyosun hamileyken diyette misin hala? Gecen oyle bisey gordum sanki

İnsallah Kuzum insallah Allahim yuzume guler Sen napiyosun hamileyken diyette misin hala? Gecen oyle bisey gordum sanki
Amin insAllah
Napim cnm vala aynı devam değişik bişey yok evet cnm yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kontrollü almak için şimdilik hala eksideyim yağdan kaybediyorum bebeğe bı zarari yokmuş zaten karnım yavaştan şişiyor zaten

Masallah insallah boyle gider Cok sevindim adinaa bebiss saglikli sihatliyse baska biseyin onemi yok ben yapamiyorum kilo takibi sen yap anacim

Hmm anladim cnm tabi endise etmen gayet yerli. Dikkat et sen yine de uzmeyin birbirinizi alem icin bosver baban o senin

Ya kuzum artık kendinden çok bebeğini düşün bu kadar yıpratma kendini

Kilo mu veriyorsun cnm gebelikte mümkün mü kilo vermek

Ya kuzum artık kendinden çok bebeğini düşün bu kadar yıpratma kendini
Konu baba olunca cok yiprandim cok agladim esimde bebegin ultrasonda zipladigi videoyu acti bak dedi bunun ne sucu var yapma artik oturdum yine agladim gece biton kabus gordum en sonunda kesik kesik nefes alip ruyamda aglayinca esim uyandirdi insallah cabuk gecer bu gunler

Ama çok üzmüşsün kendini yazık ya düzelir karnındaki yavruya yazık. Öyle ciddi Bi konu yok ki

Kilo mu veriyorsun cnm gebelikte mümkün mü kilo vermek
mümkün canım tabiki insAllah bebeğim sağlıkla büyür bende kilo vermeye devam ederim hamile kaldığı kilodan ekside doğum yapan da varmış hamile kaldığı kiloyla duran da bebeği besliyorsn yani anneye kalmıyor
Nasilsiniz canlarimm benim 2-3 gündür adet sancilarim var cok degisik karnim agriyo bata daha 1 hafta var anlmadim ilk defa böyle oluyo
İyiyim şükür canım mutfak temizliğini bı tık yaptım sonra hava çok güzel olunca dışarı çıktık kızımla dolaştık geldik şimdi dinleniyorum Allah Allah üşüttun mu acaba canım hoş benim hep bı hafta önce başlardı ağrılarım ama senin her zmn erken başlamyorsa hayır olsun

Kizlar yine sallndik az once bu sefer 4.7 napicagimi sasiriyorm her sefernde. Cok korktm yaa

Yok canimm baslamaz genelde kirmizular geldigi gün baslar arilarim benim bende anlamadim
Oh iyi yapmissin canimm temiz hava en iyisi valla

Ben bu ay hic ovu flnda yapmadim ama simdi yaptim merakdan sanirim yine yumurtam catliyo bata 1 hafta kala.. Kizlar anlamadim ben hic böyle olmazdi

Kizlarr babam sabah aradi acmadim cikmis evime geldi gorur gormez agliyodum o sira dedim niye geldin basladi aglamaya arkasini dondu tamam gideyim o zaman dedi kapiyi acti baktim agliyo kapattim kapiyi gitme dedim sarildim agladim gel hava alicaz dedi gezdirdi cok Sukur duzeldi aramizz Allah razi olsun hepinizden

Yok canimm degismiyor en son 23 aralikda adet oldum 26-27 gün döngüm benim batda 18 ocak
canım bence yumurtlama değildir o zmn eğer düzenliyse adetin hep 7 gün kalmış hayırlı haberler alırız insAllah
çok sevindim cnm aranızin düzelmesine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…